Ett och ett halv år senare

Och där flög tiden iväg igen. Det är februari 2022 och jag har nyss fyllt 29, vilket känns helt galet. Vad har jag gjort detta årtionde av mitt liv?? En hel del om jag tänker efter, faktiskt. Mer än halva utbildningen till miljöstrateg är redan gjord och jag stormtrivs, även om såklart inte alla kurser känns relevanta. Jag älskar livet som student (dock inte i skrivandets stund måste erkännas, då vi har oerhört mycket att göra och jag just nu har en plugghelg att se fram emot..) och jag har fått vänner i klassen som jag verkligen har klickat med. Jag märkte dock ganska snabbt att det inte fungerade för mig att jobba 40 % vid sidan av plugget och gick därför ner till 20 %, som är en mer lagom nivå. Även om till och med två halvdagar i veckan ibland kan kännas stressande.
 
I mitt förrförra inlägg som skrevs för snart 2 år sedan såg jag att jag nämnde Corona. Jag hade väl inte för mitt liv kunnat föreställa mig att det skulle bli så oerhört omfattande och påverka världen så mycket som det har gjort. Nu har jag, tack och lov och peppar peppar, klarat mig undan från personliga tragedier av detta vidriga virus, men det ledde till att jag julen 2021 firade utan min familj för första gången i mitt liv, då min brorsa testade positivt 2 dagar innan julafton. Oron som följde var hemsk, då han var hos mina föräldrar när han blev sjuk, men tack och lov gick det bra. Och det kommer ju fler jular. En annan sak som Corona har gjort att att splittra samhället, tror jag. För egen del är jag helt chockerad över hur vissa (många) människor är funtade och det är nästan så jag vid vissa tillfällen har tappat tron på mänskligheten.
 
Till något roligare! Jag är fortfarande lika lycklig i mitt förhållande nu som jag var för 2 år sedan och även om vi delar en etta på 42 kvm tröttnar vi inte på varandra, utan trivs så bra ihop. Nu har vi verkligen lärt känna varandra på djupet och jag vill inte spendera mitt liv med någon annan än honom <3 Kärlek är bra fint.
 
VI får se när jag skriver nästa gång. Kanske har jag då tagit examen, vem vet? Livet är allt bra spännande.
 
/ E

RSS 2.0