Glad påsk!

... Bättre sent än aldrig som man brukar säga ;) Jaha, lov igen! Var ju inte alltför längsen det var sportlov och vi var på Teneriffa tycker jag, men inte mig emot! Alls faktiskt, jag behövde verkligen en paus från skolan - igen. Och efter det här lovet måste jag vara utvilad och pepp på skolan (haha..) för maj kommer vara hemsk... Men det skiter jag i nu, det är ett senare problem ;)
För att helt byta ämne så har ju vädret varit helt underbart hittills på lovet! Man har kunnat tro att det är sommar ju! Gått ute i shorts och linne, helt underbart när man gått i vinterjacka flera månader. Första dagen det är molnigt är idag, lite tråkigt, men ändå okej eftersom det varit så fint flera dagar.
Roligt att sitta och snacka om vädret känner jag, men jag har inget bloggbart roligare att säga haha ;) Händer inget speciellt på dagarna, träffar kompisar och pojkvän :) Var ut och firade Elin i lördags, mycket trevligt med jag känner att jag har fått nog av Tranan på ett par veckor nu.. I natt sov Malin hos mig, väldigt välbehövligt, var aslängsen ;o

Nu ska jag göra mig i ordning för träning där det blir tester. Kul att jag inte har tränat på en vecka och fortfarande inte är 100% frisk.. Aja, får väl gå som det går :)

Take Care // E


För ca ett år sedan när jag, Malin, Kristina, Elin och Madde grillade i Söräng :)

"Jag gillar inte att ge blommor - de vissnar" <3

Tjooo!

Nu var det ett jäkla bra tag sen det blev något bloggande, första i april det här! Tiden går så fruktansvärt snabbt och jag har så sjukt mycket att göra, så bloggen blir bortprioriterad..
Nu är det i alla fall bara en dag till påsklov (!) så saker har börjat lugna ner sig en aning, mycket skönt. Men lite lagom såhär till påsk har jag istället fått ont i halsen (wtf, jag som aldrig brukar vara sjuk, det här är tredje gången i år!) så jag kunde inte vara med på idrottsgymnasiets fystester idag. Annars brukar jag önska att jag ska bli sjuk till dem, höhö, men det här gången ville jag faktiskt göra dem och se om jag förbättrats, känns som om jag borde gjort det.
I måndags fyllde Elin 18 så ikväll ska vi äta på Tranan, har aldrig gjort det så det ska bli kul :) Sen blir det lite party, men nyktert och tidigt för mig, har festat alldeles för mycket sen jag fyllde 18 plus att det är skola i morgon..
På tal om fest, var ut i lördags med Kristina och kvällen blev lite annorlunda och inte alls som planerad, vilket resulterade i alldeles för lite sömn. Det tillsammans med att jag inte sovit överdrivet mycket natten före heller hos Luis gjorde att jag försov mig tre timmar på måndagmorgonen.. TRE TIMMAR! Missade både gym och idrott, inte acceptabelt. Därför måste jag försöka skärpa mig. Med allt.

Nu blir det duschen och kanske lite matteplugg innan Tora hämtar mig vid kvart i nio :)

Take Care // E


Innan Torsbergstranan förra helgen, vilket förresten var en mycket bra kväll! :)
<3

RSS 2.0