Två månader senare

Nämen hallå.. Var ett tag sedan. Och jag som av någon anledning fick för mig att mitt bloggande skulle bli mer frekvent när jag flyttat, fråga mig inte varför. Sedan sist har jag hunnit överleva inte bara den första tentan utan även en till och de har gått bra, väldigt bra till och med. Så det känns skönt! Jag trivs så himla bra här nere och det är helt underbart att verkligen ha flyttat hemifrån, det var dags att börja sköta om sig själv.
Det är redan mitten av april hur nu det gick till och i morgon åker jag hem till Bollnäs på ett litet "påsklov" i sex dagar. På de dagarna har jag extremt mycket att hinna med, så det kommer inte bli några vilodagar precis haha. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt, men det löser sig väl på något sätt, brukar ju göra det. Jag ska till och med jobba två dagar. Kan ju inte påstå att jag ser fram emot det, men pengarna kommer vara välbehövliga!
Så lite lagom till påsken har jag börjat bli förkyld. Har klarat mig fyra månader (sen jag jobbade förra gången och precis kommit hem från Asien och var mer förkyld än jag varit i mitt liv) trots att det var en period där i princip alla var sjuka. Nu när alla andra är friska passar jag på, fatta man ju. Eftersom jag tränat så bra på sistone är jag lite depp, känns lagom kul att tappa allt.. Men jaja, över påsk skulle det nog ändå inte blivit så mycket, får se det så.
 
Vi hörs väl om ett par månader igen ;)
 
Take Care // E
 
När Luis hälsade på för ett par veckor sen! Årets första mjukglass. <3

RSS 2.0