Stress

Hallå!

Tordde vi började nio idag men inser när jag vaknar strax efter halv åtta att vi börjar åtta, hehe... PANIK! Men jag hann i alla fall i tid till skolan, om än typ ihjälstressad. Det är inte det att jag är rädd att missa något på lektionen, det är lugnt, utan jag tycker det är så pinsamt att komma försent. Allas blickar vänds mot en och man försöker smidigt slinka ner på en stol. Speciellt nu i en ny klass med nya lärare skulle det vara pinsamt.

I alla fall... i skolan hände inget intressant. Jo vi fick äntligen våra miniräknare! Efter typ 5 veckor utan. På natur är det omöjligt att klara sig utan så det var skönt. Sedan fick vi reda på tre prov vi ska ha. Matte, kemi och svenska...

Och nu måste jag egentligen skriva på svenskan som snart ska vara klar, men jag har bara suttit och stirrat på word-dokumentet. Kommer inte på ett enda bra ord att skriva. Jag vet att vad jag än skriver så kommer det bli utsuddat igen. Men så är det ibland, det kommer väl. Förhoppningsvis.

Take Care // E

Tidig dag

Hej!

Har varit hemma ett tag redan, då vi slutade 13.10, skönt!
Det var omöjligt att somna igår trots tröttheten och i morse var jag helt slut efter gym, sedan basket på idrotten. Vad är det med mig? Känner nästan konstant trötthet och energin vill inte infinna sig. Huvudvärk har jag också oftare och oftare. Hmm... Skolan är säkert anledningen, men jag kommer väl in i det så småningom. På tal om skolan så har jag inte tid att slappa även fast jag slutade tidigt. Måste skriva på svenskan. Redovisning på boken i morgon. Helst skulle jag vilja krypa upp i soffan med fika och någon bra film, men nejnej, det finns det inte tid till. Om ett par timmar ska jag även iväg på BUO.

Det har blivit lite dunklare utanför och börjat regna och blåsa så har jag tur kan jag åtminstone få skjuts till musikskolan. 
Take Care // E

27 september

Hejsan!

Hade tänkt lägga mig tidigt igår eftersom jag var så trött, men när Elin erbjöd kladdkaka och film hemma hos henne gick det ju inte att säga nej ;) Vi bjöd även dit Malin och det blev också lite sing star, skitkul! Det blev ganska sent, men självklart vaknade jag vid nio ändå! Vet inte varför, var dödstrött, men kunde inte somna om. Störande.
Men nu har jag övningskört lite, städat och pluggat så jag känner mig ganska duktig. Behöver dock skriva mer på svenskan egentligen.

Ikväll blir det Top Model! <3
Take Care // E


Inte långt kvar!

Hej!

Just nu sitter jag och väntar på att Elin ska höra av sig så jag och mamma kan åka till henne och beställa biljetter ner till Göteborg och Reunion partyt den 17 oktober!! =) Jag längtar så mycket! Det ska bli helt underbart att träffa alla härliga personer vi mötte i somras och återuppleva minnen. Drömde förresten i natt om att vi åkte ner... Men det var en sådan där hemsk dröm att vi åkte ner, men jag har glömt min väska med saker jag skulle ha med så jag var där i träningskläder för vi skulle träna innan festen haha. Sedan väl där nere träffade vi bara EN av alla vi blev kompis med i somras. Resten kom inte/hittade vi inte. Usch, så får det verkligen inte bli. Ska se noga till så jag har med mig allt! ;)

Idag fick jag veta att vi har marschträning söndag 18 oktober, samma dag jag kommer hem från Gbg. Vet inte ens om jag hinner hem då discot slutar 12 (och marschträningen är 12 timmar senare), för jag vet inte hur länge vi får vänta på tåget sen i Sthlm. I alla fall... även om jag hinner hem kommer jag knappt ha sovit alls och kommer antagligen vara supertrött, men p.g.a. vissa saker har jag lovat Helena att försöka komma ändå.

Nu tycker jag Elin kan sms:a!
Take Care // E


En del av de från språkresan =) <3

Fredagsmys

Hej!

Det här veckan har varit riktigt krävande, med tidiga morgnar, sena pluggkvällar, träningar och spelningar. Men det är bara början antar jag och det är så här jag kommer ha det nu. Allt utom plugget är ju i alla fall kul och eftersom jag trivs så funkar det också.

I alla fall... Kvällen har tillbringats med vännerna på Kina-resturangen, sedan ute/hos Johanna. Första gången jag var på Kina. Det var väldigt god mat - åt friterad kyckling med ris och sötsur sås - men vi fick vänta ca 50 min på maten! Alldeles för länge. I och för sig var det väl för att vi var åtta pers och alla skulle få maten samtidigt, men ändå...
Smakade även friterad banan med glass som de som åt "tle små lätter" fick till efterrätt, men det var inte gott, usch. Bara glassen var god ;)

Nu är jag så fruktansvärt trött så jag funderar faktiskt på att lägga mig och läsa. I morgon blir det som sagt sista marschen.
Take Care // E

      

Plugg

Hejsan!

Nu har jag inte bloggat på några dagar men det här gången har jag faktiskt en anledning och den heter NV. Börjar kännas att jag vad jag valt för att uttrycka det milt. Haha nejdå, visst är det mycket att göra men IB har ännu mer och samhälle är inte långt efter skulle jag tro.
Trots plugget känner jag starkt att jag valt rätt linje. Passar mig perfekt, vilket inte till exempel samhälle skulle ha gjort. En extremt skön känsla av att ha valt rätt för en gångs skull.

Nu är snart helgen här igen och den för med sig sista lördagsmarschen och förhoppningsvis en kul kväll med vännerna. Att den också kommer föra med sig ytterligare plugg behöver vi kanske inte nämna.

Borde göra lite svenska nu. Får se om jag orkar nu efter matten, kemin och engelskan.
Take Care // E


Tycker väl inte att stjärnan passar så bra där men...

Myshelg

Hejsan!

Jaha, nu var den här helgen över också, men det har i alla fall varit jättebra! Den började med spelning då jag och Helena gick tamburmajor tillsammans, därför jag var så nervös i fredags kväll hehe! Vi tyckte det var kul, men det blev dock inte uppskattat av alla...
Efter marschen gick jag och Kristina och åt lunch på Roma, kycklingsallad, mums! Därefter blev det lite shopping. Inhandlade et par mörkblåa jeansleggings, en vit topp och ett par klackade stövlar. Sedan unnade jag och Kirsti oss en glass på Jontas, varpå vi åkte till ICA och handlade till middagen + lite gott. Kvällen tillbringades mest i hennes systers lägenhet där vi, som sagt, såg Tokyo Drift (dock den sämsta av Fast & Furious-filmerna då Paul Walker inte var med haha).
Idag kom mamma och hämtade oss halv tolv och jag körde till Järvsö där vi tillbringade några härliga timmar på Lilla OS i det vackra höstvädret. Vid fem var vi hemma igen och nu har det blivit plugg och Top Model!

Eftersom jag ska befinna mig på gymmet halv åtta i morgonbitti borde jag börja tänka på att lägga mig nu...

Take Care // E


Bandy?

Hej igen!

Det blev inte att Malin, jag och Kristina träffades... Malin skulle bort och Kristina kanske ville på bandy i Byn. Och lättövertalad som jag är gick jag med på att följa med dit och kolla när Bollnäs spelade mot dem (mot att Kristina betalade inträdet;)). Jag som inte ens gillar bandy! Kan ingenting, hänger inte med vad som händer på planen. Men vi hade kul ändå :) Bara att stå och lyssna på vad arga Bollnäs-fans (för det mesta i Flames) skriker är ju roande ;)
Tyvärr förlorade Bollnäs med 4-2... Fast jag egentligen inte är särskilt intresserad blir jag inne i spelet när jag väl är där, hehe. Men jag tycker ändå Bollnäs spelade bra! Tror jag iaf, haha ;)

Nu är jag grymt nervös inför i morgon. Efter spelningen blir det lunch med Kristina på stan, sedan Tokyo Drift (tredje Fast & Furious-filmen) på kvällen och övernattning. På söndag blir det förhoppningsvis en sväng till Lilla OS i Järvsö där jag varit med varje år, sju år i rad, sedan jag började friidrotta. Det är en väldigt mysig tävling nu på hösten när det börjar bli lite kyligare. Om det är sol kan man få underbara dagar där, det har jag upplevt. Har många väldigt bra minnen därifrån, därför vill jag dit och titta på Emelie och Sandra även om jag själv inte ska tävla.

Take Care // E

      

Soft dag!

Hemma!
Skrev igår att jag skulle gå till 13.40 men min historielärare var sjuk så vi hade bara engelska en timme och slutade 12.05, hur härligt som helst! Sedan blev det lunch på skolan och nu sitter jag här. Jag har en "policy" att jag inte ska plugga på fredags eftermiddagar (söndag är min pluggdag eftersom det ändå är en tråkig dag), så nu ska jag göra absolut ingenting till lite senare om jag ska träffa Kristina och Malin, hoppas på det, vet dock inte när i så fall. Det är inte ofta det är så!

Take Care // E

                               


TIG-tester, skola

Hejsan!

Dagen började med TIG-tester och det gick väl bra, har liksom inget att jämföra med. Sjukt jobbigt var det i alla fall att springa i relativt hög fart 12 minuter, mådde så illa. Men det skulle nog ha varit varit ännu värre om jag inte hade joggat alls nu i sommar.

Dusch, tillbaka till skolan och ha biologi (där vi fick reda på att Lena är borta i morgon så vi inte har någon lektion och därmed börjar 11.05!!), matte och datorkunskap. På matten fick jag sådan huvudvärk som höll i sig tills jag kom hem, då jag tog Alvedon. Usch, jobbigt.
Plugg och sedan iväg till Helena där jag precis kommit från nu, alltid lika trevligt! =) <3

Imorgon är det gym, sedan skolan 11.05 - 13.40 (ingen bild heller!!), gött! På kvällen tror jag att jag ska träffa Kristina och Malin =)

Take Care // E

Friidrott <3

Det blev ingen skola för mig idag. Istället tillbringades dagen uppe på Höghammarhallen med femton stycken busiga nyhamreelever. Halv tio till ett ordnade vi övningar och lekar med dem och förhoppningsvis tyckte de att det var kul. Vi var klara vi ett och istället för att åka till skolan som slutade tre (Bertil hade faktiskt tagit ledigt åt oss hela dagen) blev det ett träningspass. Och jag har börjat hoppa så smått och springa kortare och fortare! Kändes nästan som ett vanligt pass, inte riktigt förstås då jag inte hoppade längd/tresteg, men jag gjorde andra småhopp och det var helt underbart.

I morgonbitti halv nio kommer jag återigen befinna mig däruppe då det är dags för tester med idrottsgymnasiet. Jag tycker faktiskt det ska bli ganska kul, det är roligt att se vad man går för. Fast å andra sidan har jag varit förkyld i en vecka och sedan inte tränat ordentligt på hela sommaren så jag är väl inte på topp... fast Coopertesterna, då man springer i 12 min, har jag nog bättre chans i nu eftersom jag joggat mycket på sistone. Aja, resultaten kommer inte på betygen, så det spelar egentligen ingen större roll.

Nu ska jag sova för att orka med i morgon.

Sov gott & Take care // E

                
                               HHH <3


Bråttom

Hejsan!

Egentligen har jag inte alls tid att sitta här. Ska snart möta upp Kristina för en promenad, men egentligen har jag inte tid med det heller eftersom det finns plugg att göra. Men när hon ringde och frågade kändes en promenad bra mycket mer lockande. Jag har faktiskt inte så mycket plugg... öva på historiaredovisningen till i morgon och skriva svenska. Det kan jag göra sen...

Vanlig skoldag idag, fast med exkursion till Tjärn på biologin. Där mätte vi bland annat pH-värdet på vattnet och dess alkalinitet. Sedan samlade vi in massa smådjur som vi sedan synade i förstoringsglas, usch. Till råga på det hade vi lyckats fått med två spindlar som försökte smita från burken i klassrumet. Shit, jag fick panik! Mindre mysigt måste jag säga.

Nu ska jag gå!

Take Care // E

Bloggtorka

Nej, jag har tappat lusten att blogga flera gånger om dagen. Igen. Det tog inte lång tid. Men jag har aldrig något roligt att skriva. Jag förstår inte hur de här stora bloggerskorna, som Kenza till exempel, kommer på saker att blogga om hela tiden. Fast de har ju ett aningen intessantare liv än vad jag har också.

Vi får väl se om jag får nått ryck igen om ett tag och börjar skriva mycket, det vet man aldrig. Ska lägga mig och kolla på en film nu.

Take Care // E

Hemma igen!

... Efter en myskväll hos Johanna med vännerna, skräckfilm, gott och annat roligt =) Alltid kul! Dock kände jag inte för att sova över.
Har huset för mig själv då min familj är i Västerås där Mattias tävlar i Skol-SM. Härligt! Visst är det lite tomt, men bara man har musik på så går det bra.

Då var ännu en vecka i skolan över. Fast helgen kommer vara över snabbt, men nu på Torsberg känner jag inte samma "panikångest" på söndagseftermiddagarna, så bra trivs jag! Fast det kanske kommer, det har trots allt bara gått tre veckor och det riktigt jobbiga har antagligen inte börjat. Men men, jag får njuta så länge jag kan!
Idag hade jag bild igen de två sista timmarna (tjugo i två till tjugo i fyra på en fredag!). Förra gången satt jag i två timmar utan att göra någonting. Kom verkligen inte på något medans alla andra (i princip) började skissade och forma. Hela projektet kändes helt hopplöst. Idag gick det bättre, jag kom i alla fall på vad jag skulle göra och började på det. Men nästa vecka har vi ingen bild för Camilla skulle någonstans. Hon är för övrig en jättebra lärare trots uppgiften, hehe.

Nej, nu är jag såg trött att ögonen håller på att falla ihop. Nu för tiden blir jag jättetrött jättetidigt. Skyller på skolan.

Just ja!! I tisdags tog Mattias körkort! Jag vart nästan lika glad som han tror jag =) GRATTIS, BRORSAN MIN!!

Sov gott och Take Care // E


Ont om tid

Tänkte blogga lite nu faktiskt, men ska vara hos johanna om en kvart och har ett par saker att göra innan så jag hinner inte. Kanske när jag kommer hem, när det nu blir.

Take Care // E

Suck...

Jag skrev ett längre inlägg innan det om Top Model, men tydligen kom det inte fram! Inte sparades det som utkast heller. Suck, vad trött jag blir på teknik...

Orkar inte skriva om det, kommer inte ens ihåg vad jag skrev, men det är kanske lika bra det.

Take Care // E

Nej!

Fan! Jag som har gått och sagt de senaste veckorna att jag längtar tills Top Model börjar igen och så missar jag första programmet! Hade ingen aning om att det gick nu! Det brukar väl aldrig gå på söndagar? Men det gjorde det nu i alla fall. Förhoppningsvis går det i repris, fast det inte står något om det tidningen.
Förra hösten räddade Top Model mig från många tråkiga pluggkvällar och jag ser verkligen fram emot att det ska göra det igen.

På tal om tv-program så såg jag andra ansnittet av True Blood ikväll och har insett att jag är fast. Trots att det inte är så bra att jag verkligen måste se det, vill jag ändå följa alla avsnitten. Hur konstigt låter inte det?


Kidnappad

Hej...

Sorry för dåligt uppdatering, men det händer typ inget speciellt så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känns då bättre att skippa bloggandet en dag än att bara skriva... ingenting.
Vet inte riktigt varför, men jag känner mig inte på topphumör just nu. Är trött, uttråkad och har inte lust med någonting. Har i alla fall inte något plugg jag måste göra, eller jag tog inte hem något i alla fall, så det känns skönt att inte ha det som tynger.  

Lite om igår... På förmiddagen delades vi in i grupper och hade femkamp, jag sög på det mesta! ;) Efter lunch bad de alla lagledare komma fram. (Jag hade tagit på mig den rollen i vår grupp eftersom ingen ville.) Så vi gick fram i våra fula, gullysande reflexvästar och ett par sekunder senare rusade några NV08:or in och kidnappade oss! ;) Vi fördes under skott och hot av vattenpistoler till ett rum innanför biologin där vi tejpades till händer och fötter och även över munnen. Sedan fick vi sitta och vänta på att våra lagkamrater skulle hitta oss med hjälp av ledtrådar i form av matteuppgifter, tror jag.
Vårt lag kom trea och jag är glad att vi inte kom sist för de tvingades göra charader inför alla andra.
Det togs även massa bilder under dagen som visades i ett bildspel under charaderna och det var ett par inte alltför smickrande närbilder på mig, haha...
Dagen var roligare än, och inte lika hemsk som jag hade trott.

Idag var vanlig skoldag och likaså i morgon. Det vill säga att inget ovanligt eller speciellt roligt händer.

Take Care // E


RSS 2.0