GOTT NYTT ÅR!

Hallååå!

Kristina är i duschen och jag sitter här och lyssnar på musik, chattar och bloggar :) Vi har varit en sväng på stan och varit och handlat massa saker inför ikväll, taggaaad! :D Nej, nu kom hon tillbaka, så vi ska väl börja fixa allting inför kväll, får se om vi hinner ;)

GOTT NYTT ÅÅÅÅR! :D


från förra nyår :)

Tågresande

Hejsan!

Blir bara ett snabbt inlägg då jag sitter här trött som ett as och med värkande hals. Tänkte därför satsa tidigt på sängen för att kurera mig till nyårsafton i morgon som kommer firas med vännerna! :)
Min dag har tillbringts på tåg, stationer och lite mer tåg. Kul va? Första tåget i morse blev försenat 45 minuter på grund av att någon försökte ta livet av sig genom att gå på rälsen (varför inte istället hoppa framför ett tåg?) :S Jättehemskt, jag vet, men eftersom det resulterade i ombokningar, förseningar, massa väntan på olika stationer o.s.v. för min del, kunde jag inte låta bli att känna mig irriterad ändå. Kom hem över två timmar senare än vad vi egentligen skulle gjort. Usch, sådant gillar jag inte.

Kanske skriver ett inlägg i morgon, men annars vill jag önska ett Gott Nytt År! :)

Take Care // E

Shopping och hemresa

Hallå!

Nu har tre dagar här nere förflutit och i morgon bitti tar vi tåget hem till kära Norrland igen.
Tittade tillbaka till inläggen förra året när jag var här nere och såg att jag köpt tre par skor... den här gången blev det två ;) Har ingen bild, men det är typ vårskor, ett par mörkbruna med lågt skaft och ett par ljusbruna med lite högre. Dessutom hittade jag två tunikor/tröjor och ett par jeansleggings på Vero Moda :) Och det bästa av allt är att man inte behöver ha dåligt samvete över att man gör av med pengar såhär efter jul och studiebidrag ;)
En negativ sak är att jag fick ont i halsen igår och tror att jag hade feber i natt. Idag hade jag ingen vidare aptit heller. Inte bra såhär före nyår som nu äntligen verkar ha ordnat upp sig något sånär... Men med gott humör och en och annan alvedon ska jag fixa det, för jag tänker verkligen inte börja det nya året med att ligga i sängen!!!


Take Care // E


Ettårsdag redan?!

Hallå!

Jag missade visst min bloggs ettårsdag igår! Är hos mormor och morfar i Halmstad och kom att tänka på att vid den här tiden förra året, då jag åxå var här, skaffade jag bloggen. Och tydligen hade jag skaffat den 26 december förra året, så grattis i efterskott bloggen! ;) Helt sjukt att det redan gått ett år! Jag har inte varit så aktiv, bara vissa, korta perioder, men att det har gått ett år...!
Aja, som sagt är jag i Halmstad nu och vi har precis kommit hem från min moster och mina kusiner där vi åt och spelade spel, mycket trevligt.
I morgon blir det att gå på stan på mellandagsrean och sedan ska jag förmodligen hem till en av mina andra mostrar.
Utanför slår regnet mot rutan. Plusgrader och slask. Usch. Nej, då har vi det bättre i Bollnäs med minusgrader och mycket snö! Men trots vädret är det väldigt härligt att vara här, jag gillar Halmstad och att vara här och bara ta det lugnt. Lite annorlunda motför stressen hemma...

Take Care // E

GOD JUL!

Goood jul allihopa! :)

Då var julafton här och jag har haft en jättemysig dag med min familj, Kalle Anka, god mat, julklappar, familjespel, Karl-Bertil Jonssons julafton och Svensson, Svensson. Jag säger som Gustav: Det här är den enda dagen på året som man kan lita på ser likadan ut jämt! ;)

Tack för alla fina julklappar, både från familj och kompisar! Nu ska jag fortsätta njuta av denna speciella dag :)(som det inte är så mycket kvar av märkte jag ;))

Take Care och God jul igen :) // E


22 december - snart julafton!

Idag är det den 22 december, i vardagsrummet står julgranan klädd och överallt är det tomtar och julsaker :) Jag älskar julen, men nu för tiden kommer den lite för fort, man hinner inte längta som man gjorde när man var barn. Eller, jag är ju fortfarande barn, men mindre då. Då tyckte man att ett år var en hel eeevighet och december månad gick ju såå långsamt! Man längtade nästan ihjäl sig, speciellt de sista dagarna och kvällen före kunde man inte somna... Allt där det, typiskt för ett barn. Men jag tycker i alla fall jularna är lika mysiga fortfarande :) Och i år ser det ju också ut som om det kommer bli en riktigt fin julafton med mycket snö och kallt, tack för det!
Fick städat idag, usch vad det är tråkigt, men i alla fall gjort nu. Nästa gång blir väl inte på ett bra tag ;)

Nej, nu ska jag lägga mig och se en film. Åh, vad jag älskar lov!! Man är så fri och oberoende av tiden! Underbart, helt underbart.

Take Care // E


Julgranen förra året, men den ser ungefär likadan ut i år ;)

Times change...

Allt förändras och jag hatar det. Gamla tider får mig nästan att gråta när jag tänker på dem. Allting var så mycket bättre, och lättare. Eller inte allt, vissa saker är bättre nu, men...
Jag saknar dig och det vi hade. Visserligen har jag dig fortfarande -eller ska jag kanske säga igen? - i min närhet men vi har vuxit upp och blivit två helt olika personer. Det vi hade var något speciellt, men är nu borta. För alltid? Jag vet inte. Det är sådant som märks. Du har betytt så grymt mycket för mig och gör det egentligen fortfarande, men vi har helt enkelt glidit ifrån varandra. Sådant händer och det är säkert inte sista gången jag kommer få uppleva det, men inte blir det bättre för det. Men en sak är jag i alla fall säker på - jag kommer inte ha lika fina, eller jo kanske, men inte lika oskyldiga minnen från de kommande. 

It's just to face it, baby, times change. And there's nothing you can do about it.


Tre veckors friheeet! :D

Heej! :D:D

Nu är det JULLOV! Och jag är så himla lycklig! :D Helt underbart med tre veckors ledighet! Det inleddes med att jag, Kristina, Malin, Tess, Madde, Elin och Stina gick och åt på Roma och gick en sväng på stan :) Ikväll blir det tranan med massa folk och i morgon ska vi på julbord hos farmor. Ja, livet kan faktiskt vara underbart ibland.
Snackade jag nått om minus 10 grader igår? Glöm det! När jag vaknade i morse var det -24,3 och nu är det runt -26! Helt sjukt! Sviiinkallt är det, men jag gillar det faktiskt ;) Känns som riktig vinter! Det tråkiga är att det kommer bli aningen kallt att gå ner till tranan från Malin ikväll i strumpbyxor och klackskor då vi inte har nån skjuts... Vi får ta på oss mjukisbyxor, annars fryser vi nog ihjäl.

Nu blir det mat och duschen och lite senare iväg till Malin :D Vi hörs!

Take Care // E


från i morse :)

Snö och innebandy

Hejsan!

Nu närmar det sig slutet på terminen och början på lovet! :D En dag kvar, men bara julshow och mys med klassen :) Underbart! Och lika underbart är det är det är minst tre decimeter snö ute och omkring 10 grader kallt! :D SÅ ska det vara vid jul! det har snöat i princip oavbrutet mer eller mindre i tre dygn och igår var det till och med typ storm.
Innebandyturnering på skolan i dag och jag var med trots allt. Jag var verkligen supernervös inför matcherna. Det var kul men tyvärr gick vi inte vidare...
I kväll blir det bara mys, mamma håller på att koka knäck i köket och det doftar underbart. Julen är här.

Take Care och God Jul =) // E

Tack till alla mina vänner, både gamla och nya, för att ni finns där <3




bilder från förra året.

Tredje advent?!

Seriöst, tredje advent redan?! Det var väl nyss första? Och om 11 dagar är det julafton, helt sjukt. Tänk att det gått ett år sedan förra, så här fort har aldrig ett år gått... Aja, det är inget att göra åt.
Gårdagskvällen spenderades med Kirsti, mat, filmer, skratt, flum, kortknäppande, sms m.m... ;) Mkt trevligt, men är mkt trött nu haha, det blev sent.
Idag har jag bakat pepparkakor och tagit en härlig promenad med Johanna =) Nu funderar jag på ett varmt skumbad med tända ljus och en bra bok innan jag sätter mig med sista plugget innan lovet (förhoppningsvis), det vill säga matten. 

Take Care // E

Julen nalkas

Hallå :)

Har precis kommit hem från min första friidrottstävling sen mars. Julruschen, en liten klubbtävling. Var med i längd, kula och häck. Gick inte speciellt bra, men på längden kände jag att jag hade mycket mer att ge! Aja... DM 2-3 januari.
Igår var det lucia i skolan, esteterna gjorde verkligen ett jättebra jobb! Jättefint var det. Sedan samlades alla NV:or och fikade och lekte. Treorna stod för underhållningen och spelade upp ett snabbt ihopslängd pjäs ioch min brorsa var Lucia haha! Och Maria samtidigt förresten... En gravid Lucia... Jättekul iaf, asgarva. Sedan var det någon lek och vi avslutade med att hand i hand springa sjungandes på jullåtar runt i hela skolan i ett jättelångt led ;) haha. Kändes som om vi fick jullov igår, men det är ännu en vecka. Dock bara tre riktiga dagar och jag tror (läs HOPPAS) att vi har gjort undan allt jobbigt nu.

Ikväll blir det myskväll hos Kirsti :) Och nu siktar vi mot jullovet! :D Har förrsten lite panik, har knappt köpt några julklappar alls!!!

Take Care // E


från förra helgen när jag sov hos denna snygging :D


:)<3


haha, vi är tokiga <3

KLAR!!!

Hejsan!

Jag är äntligen färdig med min historiauppsats! :D Helt underbart att skriva ut och häfta ihop den! Tack till brorsan för att jag fick använda en bild han har tagit på att gammalt tåg och gjort så det ser gammaldags ut, det blev pricken över i:et =)
Förutom att jag blev klar med historiauppsatsen har inget varit bra med den här dagen... Har varit trött som ett as efter helgen då jag satt uppe sent och skrev uppsats på fredagen, gick upp tidigt på lördagen och var funktionär hela dagen, sedan sov jag hos Malin och vi var uppe väldigt sent (men hade väldigt kul!) så då blev det inte mycket sömn. Sedan var det bara att upp och spela hela söndagen, sedan sitta sent med uppsatsen igen och gå upp tidigt i morse. Helt död var jag och det enda jag ville var att sova. Innan jag skulle åka kom jag på att jag faktiskt hade kunnat stanna hemma eftersom vi bara hade idrott, matte och spanska, sedan slutade ett. Men då var det lite sent så det vara bara att ge sig iväg. Väl där började den härliga skoldagen med fick jag en spark på axeln/käken på idrotten och mitt halsband gick sönder. Det följdes av en mattelektion där jag gjorde ett halvt tal och sedan kom den alltid lika roliga spanskan. Jag var nog inte så rolig att dras med idag ;) Men nu är jag klar med uppsatsen och ska försöka få sova mycket i natt så i morgon blir allt bättre! Hoppas jag ;)

Nu blir det duschen, sedan den efterlängtade sängen! =)

Take Care // E


Bilden till min uppsats =) Tagen av Mattias på Bollnäs station.

Fredag - men ingen tranan

Hallå! =)

Fredag igen och jag njuter av ledigheten. Tyvärr borde jag egentligen skriva på min historiauppsats som jag så seg med, eftersom jag är upptagen hela helgen och den ska vara inne på tisdag, men jag orkar helt enkelt inte. Senare i så fall. Nu ska jag bara ta det lugnt.
Men jag grym lust med tranan, inte alls att sitta hemma. Och det mest störande är att det egentligen skulle ha varit tranan ikväll men eftersom det är 18, fredagen innan jullovet (!) så är det inte idag =( Men om två veckor! Kanske är det lika bra att det inte är idag, för det skulle betyda att jag skulle lägga mig typ efter två och sen ska jag upp åtta och hålla igång hela dagen som funktionär och sen sova hos Malin, sen upp till julkonsert med BUO... Så det är nog bra att vara hemma och ta det lugnt ikväll fast det är tråkigt. Kan mysa med lussebullar och Morden i Midsomer istället =) Sen någon film.

Take Care // E


Jag saknar det vi hade. </3


Min ljusstake förra året =)


1 december

Hallå!

Mitt klagoinlägg som jag skrev igår vekade hjälpa, för idag vad det strålande sol och minusgrader! Tyvärr fick jag inte njuta av det eftersom jag var i skolan, men man blev i alla fall glad när man kollade ut, alltid något.
Vanligt skoldag på förmiddagen, fick tillbaka första delen av matteprovet vi gjorde förra veckan och det gick i alla fall bättre än vad jag hade trott. Får se hur det gick på andra delen...
På eftermiddagen slapp vi andra dagens andra mattelektion och 80 minuters engelska och var i stället i aunlan på ett föredag om AIDS eftersom det tydligen är Världs-AIDS-dagen idag (lr hur man skriver det;)). Föreläsningen var såå givande och bra... hrm. Man har bara hört exakt samma saker ca 50 gånger förr, men annars så.
Har varit väldigt trött hela dagen, vilket resulterade i att min tränare sa att det såg klumpigt och segt ut när jag gjorde häckövningar... hmm...

Aja, nu väntar ännu en pluggkväll. Men först ska jag öppna första luckan i min chokladkalender, mums ^^
Take Care// E

RSS 2.0