Rush Hour

God morgon!

Jag börjar tvivla starkt på att jag kommer vakna upp till en varm och solig sommarlovsdag mer den här sommaren. En sådan som man börjar med att äta frukost på altanen i solen, håller på att svettas ihjäl och sticker iväg med någon och badar och steker på stranden i flera timmar. Och blir bruun! En sådan dag älskar jag livet. För ett par veckor sen var det sådana dagar hela tiden och jag tänkte "Den här sommaren är ju riktigt bra!", men de soldagarna upphörde snabbt och har inte setts till på ett tag. Och nu har jag tappat typ alla färg, jag som var så stolt över hur brun jag var, haha!
På tal om ingenting så har jag nu sett Rush Hour 1 och 2. Har haft dem på datan i typ tre år, men av någon anledning aldrig sett dem, trott att jag inte skulle gilla dem men ändå sparat dem "utifall att". Nu har jag i alla fall sett båda och shit vad bra de var, haha! Så sjukt roliga. Plus att jag gillar fighter och Jackie Chan, så det blev allt i ett liksom. Måste be Mattias skicka trean också, haha.
På tal om något annat igen sticker jag iväg till Västerås om ett par timmar för tävling! Jag tävlar i morgon men mamma och jag åker idag för jag hoppar kl 10.00 i morgon bitti och hade ingen vidare lust att stiga upp typ fem för att åka. Men inte mig emot, jag älskar att bo på hotell. Tyvärr kommer jag behöva stiga upp tidigt ändå (kl 10 sover jag ju i vanliga fall!), men inte lika tidigt i alla fall.

Take Care // E


Haha, så sköna!

Bloggtorka

F*n vad jag har blivit dålig på att blogga! Det kommer i vågor och just nu är det väldigt vindstilla känner jag, har helt enkelt ingen motivation till att göra det, kommer inte på något intressant att skriva. Det händer inte så mycket just nu, kompisar och träning är det enda. Eller ja igår var det Grillnatta då. Gick mest med Malin och Kristina och det första två timmarna även med Madde, Elin och Johanna. Grillnatta är typ enda gången det är riktigt mycket folk i Bollnäs stad, annars ser man knappt en människa. På kvällarna då. Så det var kul :)
Den här dagen har tillbringats i Söräng hos Elin med Madde, Malin och Kristina, vi har blivit ett tight gäng :) Vidare till gymmet och nu ska jag åka iväg och möta Malin för en kväll med henne :)

Take Care // E


Jag hänger inte riktigt med...

Hejsan...

Den här veckan, i alla fall måndag till torsdag kväll, har det inte hänt någonting över huvud taget. Sommarlovets tråkigaste vecka. Det enda jag har gjort är att träna, suttit vid tv:n, datan och läst. Typ. Inte har vädret varit speciellt bra heller, jag vill ha tillbaka vädret från förra veckan, det var underbart! Vill förresten ha tillbaka hela förra veckan med alla händelser... 
Men det är inte bara det att jag inte gjort något, jag har inte ens haft lust att hitta på något. Inte ens träna har känts så kul, möjligtvis torsdagens träning. Dessutom har jag känt mig så matt och slö hela tiden. Fattar inte vad det är med mig...
Men i torsdags kväll cyklade jag i alla fall ut till Kristinas stuga efter träningen och hade väldigt mysigt med bad, filmer, sovande på altan, skratt och prat :) Och igår träffade vi Madde också som vi tillbringade kvällen med :)
Angåenden rubriken hehe... Förra året tyckte jag det var tidigt när folk/tidningar började snacka om hösten i mitten av augusti. Nu hör man redan om den och det är (eller var när det började...) mitten av juli!!! Enligt mig har sommaren precis börjat, men om ska tro t.ex. klädkataloger är det dags att börja köpa höstkläder. Man blir ju deprimerad. Var det inte nyss vår och alla ville ha sommar? Nu när den väl är här känns det som om vi redan är på väg mot hösten... Har väl egentligen inte så mycket mot själva årstiden, den kan vara vacker och härlig, men med hösten följer skolan och det är anledning nog att hata den anser jag...

Take Care // E


Vill inte ha det här på ett par månader!

Sjuk? ;(

Tjena...

Sitter här och har ganska tråkigt. Eller okej, väldigt tråkigt. Skulle egentligen varit på träning nu (kanske mitt i ett längdhopp, vem vet?), men är inte så pigg. Känner lite i halsen och huvudet och är extremt trött. Det sista (eller kanske allt...?) kan nog bero på att jag träffade Kristina igår och hon sov här. Jag kan inte påstå att vi la oss speciellt tidigt och jag kan bli lite krasslig om jag inte sover ordentligt... ;p
På tal om något annat: Tävling gick helt okej. Kom till och med till final, sista finalplatsen men ändå, det hade jag inte räknat med. Hoppen kändes visserligen inte bra tekniskt och de var de säkert inte heller, men jag kände inget i foten i alla fall! Så här länge har det inte gått med träning och tävling utan smärta i foten sen jag skadade mig så nu kanske det är borta helt, hoppas! Ett stort plus med mammas och min lilla trip till tävlingen i Gävle var att jag fick köra hela vägen :D Första gången på E4:an! Så sjukt kul att ligga i 110 och köra om bilar :D Haha.

Nej, nu ska jag hitta på något bättre att göra, typ förflytta mig 20 m till tv:n eller något.

Take Care // E

Valbo Games!

Hallå...

Nu har bloggen hamnat lite i bakgrunden igen... Jag är visst inte så duktig på det här, hehe.
Har i alla fall haft fullt upp de senaste dagarna med att träffa kompisar och annat folk :) Jättekul! Igår skulle jag egentligen gått på mellansparken där det var skumdisco, men det blev vääldigt sent natten före, så jag sov typ ingenting, plus att jag ska tävla idag så jag skippade det. Var bara med på förfesten och drog sen. Sparade 100 kr i alla fall ;)
Tävling idag som sagt! Jag tävlar sent, inte förrän tjugo över fem, så jag är fortfarande hemma, åker vid halv tre. Nervös börjar jag bli också. Idag har jag mer förväntningar på mig, om inte annat från mig själv. men jag kan ju inte göra mer än mitt bästa.
Trots att vi haft fint väder nu och jag har badat hela veckan utom igår, så längtar jag utomlands. Hela grejen med ett annat land, ett exotiskt, är det något speciellt med. Well well, i sommar får jag nöja mig med Sverige.

Nej, nu måste jag tagga inför tävlingen! Och tänka på att ha kul och hur underbart det är att vara tillbaka, inte bara fokusera på resultatet. Det är så jag måste tänka nu.

Take Care // E

Kvällen den 12 juli 2010

God kväll! ;)

Det är alldeles underbart väder ute, en riktigt fin kväll efter en stekhet dag, så jag har ingen aning om varför jag sitter inne, speciellt inte vid datorn. Ska bara skriva lite kort, sen ge mig ut på en lugn promenad med musik i öronen. Snacka med Kristina ska jag också, skulle tydligen rädda henne från något, hm, får se vad det är... ;)
Trots vädret blev det inte stranden för mig idag utan jag blev barn på nytt och svalkade mig i vattenspridaren istället ;) Minns när Mattias och jag ville leka i den när vi var små och mamma blev arg för hon tyckte vi slösade för mycket vatten. Haha.
Umgicks med bror lite också idag innan han skjutsade mig till träningen. På grund av värmen och att Bertil inte var där gick väl träningen lite sådär, men jag försökte i alla fall!

Nej, nu ska jag ut! I morgon blir det att träffa Malin och hoppas på fint väder så vi kan bada :) Sommaren är för underbar <3

Take Care // E

5.03!

Den magiska 5-metersgränsen är spräckt. Äntligen. Dock med 0,1 m/s för mycket i medvind för att det egentligen ska räknas, men jag bryr mig inte. För mig är det pers. Inte bara det, jag värmde upp och hoppade sex hopp utan att känna ett dugg i foten, det trodde jag aldrig skulle hända mer. Jag vet att de andra i min åldergrupp har hamnat långt före nu och att jag trots det här resulatet har extremt mycket att jobba på och förbättra. Men det är ett steg på väg, ett stort steg för mig. Jag har inte persat på omkring 1,5 år, bara tvingats se på när det går bra för alla andra. Det är inte det att jag missunnar andra lycka över bra resultat, absolut inte, men efter flera skadefria år med bra resultat och placeringar i olika grenar är det väldigt tufft att göra tävling på tävling som leder till besvikelse, eller värre; inte kunna göra det man älskar på grund av smärta på ett litet område i foten.
Jag blev så glad idag att jag nästan började gråta, sen när blev jag så känslig? Kanske visar det hur mycket friidrotten egentligen betyder för mig.
Nästa helg väntar en till tävling. Jag vågar fortfarande inte ha några förväntningar. Tänk om det här bara var en engångsförteelse? Tänk om smärtan i foten gör sig påmind nästa vecka? Men nu ska jag inte tänka på det, bara vara glad över att jag (förhoppningsvis) är tillbaka på riktigt och denna gång för att stanna.

Take Care // E

Underbara Halmstad

Tjena!

Blev ett lite oplanerat uppehåll här i bloggen. Det var inte meningen.
De flesta av de här dagarna har tillbringats med Kristina i Halmstad hos min mormor och morfar :) Åkte i måndags och kom hem i natt. Fyra mycket roliga dagar fyllt av shopping, bad, bowling, promenader m.m :) Tror jag aldrig shoppat så här mycket, kom hem med 11 kassar! Men allt utom tre saker var på rea och en av dem hade jag presentkort på så totalt sparade jag över 800 kr. Det tycker jag var bra plus att det var grejer jag ville ha ;) Köpte ett par blommiga "converse", ring, halsband, örhängen x2, linnen och tunikor, bh, ett par svarta shorts, hallondoftande body lotion från Body Shop, böcker... Tro det var allt ;)
Kom som sagt hem i natt, vid halv fyra, och tåget vi åkte med var ett gammalt nattåg som vi skulle sitta på i 7,5 timmar. Efter ett par timmars sittande gick vi en sväng genom tåget och slutade i bistron med några snubbar som hade druckit ett par öl för mycket haha. Blev ganska intressanta konversationer där Kristina och jag förvånansvärt nog försvarade Bollnäs, som vi annars klagar så mycket på. Haha, ja så kan det gå.

Nu ska jag kolla på en film och sen försöka lägga mig. I morgon är säsongsdebutering i längd på Bachospelen för mig! Dock vågar jag inte hoppas på något, varken bra resultat eller att foten håller, har blivit besviken alltför många gånger...

Take Care // E




.

Hallåå!

Sitter här med en skål jordgubbar och vaniljvisp och tänkte diktera ihop ett litet inlägg innan jag sticker iväg för att möta Elin och Malin, vi tänkte köpa lite gott att äta, sen hem till Elin och mysa. Var ett tag sen jag träffa henne, så det ser jag fram emot :)
Idag var det sjukt härligt väder igen, märkte jag när jag vaknade upp vid elva. Hoppade i bikinin och satt mig ute medans jag planerade en dag på stranden. Jag och Kristina hamnade på skidtjärn och där jag låg i solen kände jag hur mycket jag älskar sommaren och solen och att det faktiskt inte är så hemsk att inte ha så mycket planerat. Det gör ju att jag kan göra vad jag känner för, för tillfället!
Efter ett par timmar på stranden åkte vi hem och drog till gymmet men tro mig, det var ingen lätt match att slita sig från sol och bad till träning i en varm källare. Men i morgon blir det stranden igen! Orbaden som sagt.

Nu ska jag byta om och sticka iväg.

Take Care // E

Första juli 2010

God morgon! Eller nått... Nej, har faktiskt varit vaken ett par timmar.

Blir ett snabbt inlägg för av någon anledning har min dator börjat lukta bränt, så jag borde egentligen stänga av den. Ingen aning varför, men den är ju tre år gammal nu så det kanske är dags för en ny...
Första juli idag. Dagarna flyger förbi, det var ju nyss i början av juni! Aja, inte mycket att göra åt.
Idag är tyvärr vädret inte lika bra som det var söndag, måndag, tisdag. Det blåser och är molnigt. Men jag har hört att det ska bli fint väder i helgen (30 grader på lördag!) så det blir det en tripp till Orbaden med några stycken. Förutom när vi tältade där precis innan sommarlovet har jag itne varit fär på flera år, så det ska bli kul :)
Idag blir det tidigare träning för ikväll ska jag till Johanna och laga tacos och mysa med lite fler folk.

Haha, blev ett väldigt tråkigt inlägg, men måste dra nu, innan datorn börjar brinna eller något.

Take Care // E

RSS 2.0