Underbara Italy

Hej!

Känner att det är dags att skriva nu igen... Nu har jag varit på det omtalade träningslägret i Italien och veckan var helt fantastisk! Jag vet inte hur jag ska beskriva hur underbar den var, men jag var så avslappnad och hade så kul. Vi solade, badade, tränade, shoppade och bara umgicks. Jag fick lära känna hela gruppen lite bättre, en av de bästa sakerna var sammanhållningen. Vi gjorde allt tillsammans. Awsome. Vi hade också tur med vädret. Veckan innan vi var där hade det regnat, men vi hade sol och ca 27 grader i skuggan, vilket ledde till att allt var grönt och blommande. Tog massor av kort och My God vad man längtar tillbaka när man kollar på bilderna... 
Nu är vi som sagt hemma igen och första träningen utomhus gjorde idag, i spöregn och tjocka kläder. Lite skillnad mot i Italien där vi tränade i shorts och sport-bh!
Som jag nämnde innan jag åkte hade jag fått ont i foten. Jag trodde det skulle vara något som gick över på några dagar, men icke... Det har bara blivit värre och nu kan jag inte träna som vanligt :( Kan varken hoppa eller springa och nu känns det till och med lite när jag går. Så jag kan i princip bara köra styrka nu. Oerhört deprimerande. Bertil har i alla fall beställt tid hos Ryhed, en sjukgymnast, nu på fredag så vi får hoppas att han kommer fram till att det inte är något allvarligt. 

På tal om något helt annat; DET ÄR 12 SKOLDAGAR KVAR TILL SOMMARLOVET! Varav fem inte ens är riktiga skoldagar. Jag sa ju att de här sju veckorna skulle gå snabbt! Och jag har inte ens hittat en klänning! Panik! Men Johanna och jag ska antagligen åka till Gävle nästa lördag. Egentligen skulle jag tävlat då men nu ser det inte ut som om jag kan det...  

Att se fram emot nu: På lördag med Kristina då ska ska bli 26 grader och sol! Då ska vi steka och jag ska försöka bättra på den solbränna jag började bygga upp i Italien ;)

Hörs!

090510

Hej!

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev igen... tiden går som sagt så himla snabbt. Och vi har haft jättemycket i skolan så jag har inte orkat. Veckan som varit har bestått av tre prov (sista matte nationella!, no-prov och so-prov). Känns skönt att det är över. Sedan hade jag en lektion i friidrott på höghammarhallen för att försöka uppnå det betyg jag vill ha. Visserligen spelar det egentligen ingen roll, men eftersom jag friidrottat så länge var det inte alltför svårt att sätta ihop ett program och sedan var det ganska kul att ha lektionen.
Appropå idrott har vi nu också sprungit runt vågen och äntligen kom jag under 9 min! Jättenöjd med tiden men när jag kom i mål mådde jag inte särskilt bra kan jag säga... Lungorna kändes som om de skulle sprängas och jag hade blodsmak i munnen. Men det var det värt.
Sedan läser vi två böcker nu i skolan, en engelsk och en svensk. Plus att vi har fått en uppgift (egentligen flera) som handlar om ekonomi på hemkunskapen. Blää... tråkigt och svårt.
Men nu är det bara en skolvecka till, sedan slipper jag det i en vecka! :D 6 dagar kvar nu och det är inte utan att man börjar få lite resfeber...
Appropå det har jag fått papper om vilken värdfamilj jag och Elin ska bo hos i England, samt ett brev från dem! Vi blev så himla glada, för nu börjar det verkligen kännas att vi snart åker! Det var Mandy Skittlethorpe som skrev och skickade brevet och hon har en man och två söner. Hon verkade jättegullig. Kan det bli bättre? Men även fast jag längtar jättemycket kommer jag vara så nervös inför hela resan att jag inte kommer kunna äta eller eller sova på en vecka före känns det som, hehe...

En sak som är oroväckande nu inför Italien-resan är att jag inte är 100% frisk! Är fortfarande förkyld och kände lite i halsen tidigare idag. Plus att jag fick ont i foten på träningen i torsdag och igår kväll fick jag plötsligt ont i ryggen. Jag måste bli bra, för hela resan går ju liksom ut på att träna... och sola och bada såklart;)

Hemkunskapen ska vara inne på tisdag och engelskaboken ska vara utläst på onsdag (tror jag?) så jag har mycket att göra nu. Hare bra!


Valborg och första maj

Puh, vilken dag! Jag är alldeles slut. Valborg igår och det tillbringades på Långnäs med folket. Det var kul, men eftersom jag, Malin och Johanna skulle upp tidigt idag drog vi redan vid halv tolv. Fast de andra drog lite innan oss för de frös...
I morse när väckarklockan ringde fick jag panik och trodde först jag försovit mig till skolan eftersom klockan var tio över sju, men insåg snart att jag var ledig. Pustade ut i en halv sekund innan jag kom på att det var första maj och jag skulle gå tamburmajor! Då blev jag klarvaken kan jag säga. Men trots att jag var så nervös gick det bra (bara några små tabbar) och det var jättekul! När vi kom tillbaka från vår sista spelning, i Ljusdal, tyckte jag och Helena (som också gick tamburmajor) att vi var värda en glass så vi gick till max och käkade mjukglass med hallonsås och drack juice, mums!! När jag kom hem kunde jag pusta ut och var trött av att ha varit nervös hela dagen, gått mkt och varit ute i värmen, men då ringde Elin och frågade om vi skulle hitta på något. Trots tröttheten åkte jag såklart iväg och vi tog en mysig promenad med en andra glass ;) Hem, äta och sedan övningsköra. När jag kom tillbaka från det såg jag ett sms om att vi skulle träffas på Långnäs igen ikväll de som ville, men då kände jag att jag inte orkade, måste vila lite också. Så nu sitter jag här.
Oj, vart lite mer detaljerat än vad jag hade tänkt mig ;)

Nu har vi gjort nationella inom hemkunskapen också och jag bryr mig faktiskt inte ett skit om hur det gick. Sista matte nationella på tisdag och sedan bara NO:n kvar.

Nu är det inte långt kvar!! I morgon om två veckor åker jag :D:D Ska bli så himla skönt att komma ifrån allting ett tag, bara träna, sola, ha kul med kompisarna :) Gaaah, vad jag längtar! Mattias kom hem i måndags kväll, brun och fin, så då längtade jag bara ännu mer... Fick ett jättefint halsband av honom förresten, tack för det :)

I morgon blir det spelning igen, sedan ska jag träffa Kristina :)

Hare bra!

RSS 2.0