Snabbvisit

Hallå! Är precis hemkommen efter en blixtvisit i Uppsala på mindre än ett dygn. Råkade nämligen av ren tur se att jag kvällen den 27 augusti skulle ha information och registrering på spanskakursen jag, utöver andra terminen på dietistprogrammet, ska läsa till hösten (nervös som tusan). Visserligen hade jag klarat mig precis lika bra utan den 20 minuter långa infon då jag redan visste i princip varenda ord de sa. Dessutom hade jag redan registrerat mig på Internet. Jaja, jag fick ner lite grejer i alla fall (flyttar ner igen på riktigt om 3 dagar) och fick lite ordning i kaoset som uppstått i mitt lilla krypin då jag fått en rumskamrat ochfamiljen gjort förändringar på grund av att de ska sälja huset.
Idag fyller min storebror 23 år. En dag för ett tag sedan satt jag och läste några år gamla blogginlägg, bland annat ett då Mattias fyllde 20. Jag tyckte att han hade blivit så stor, jag skrev till och med gammal, haha. Nu är jag själv 21 (och ett halvt till och med!) och han fyller 23. Båda har flyttat hemifrån och fortsätter med våra liv på olika håll. Det känns lite konstigt och sorgligt att saker och ting aldrig igen kommer bli som de en gång var. Men det kan bli bra ändå! Jag har dock inte ens köpt en present till honom, jag har liksom inte riktigt tänkt på det eftersom han är i Linköping och har varit det ett par veckor. Men jag ska fixa det!
De resterande dagarna i Bollnäs ska jag försöka umgås så mycket som möjligt med nära och kära och ladda upp för en höst som antagligen (och förhoppningsvis) kommer bli hektisk, men rolig!
 
Take Care // E
Det är något speciellt med regnbågar. Minns när brorsan och jag cyklade barfota allt vi kunde genom spöregn för att komma till regnbågens slutet och hitta skatten. Fina tider.

Skottland

Hejsan!
 
Då var ännu en BUO-resa gjord, kanske den sista, men så sa jag för två år sedan också så man ska aldrig säga aldrig! Det var riktigt roligt, det här att ännu en gång få åka utomlands med en hel grupp, stolt marschera och ha konserter i våra fina blå uniformer inför en fascinerad publik. Och emellan detta ha kul med kompisar och få uppleva en nytt land/ny stad. Det är något speciellt med de här resorna alltså. Vi var även på en ghost tour som var helt okej och Military Tattoo, en årlig uppvisning av militärorkestrar m.m i Edinburgh. Det var nog bland det häftigaste jag sett någonsin, de var så fruktansvärt skickliga och synkroniserade.
Annars då? Är hemma i två veckor till innan det är dags att åka tillbaka till Uppsala för en ny termin. Är pepp på det och ser fram emot hösten trots att det känns som att jag missade sommaren litegrann. Jobbade alla veckor det var som finast och nu de sista två veckorna verkar det som att det kommer hålla sig under 20 grader, något jag blev besviken över. Jag som tänkte att efter Skottlandsresan, då är det äntligen min tur att njuta av den svenska sommaren! Haha, jaja.
 
Take Care // E
 
 
 

RSS 2.0