Mer tjat om vädret...

Hej igen...

Är det bara jag som tappar all lust att göra något när vädret är så här? Klockan är strax efter tre och det är redan snart helt mörkt ute. Det har inte ens blivit helt ljust idag. Men konstigt nog hjälper inte lamporna för att lysa upp det dystra dunklet utanför.
Jag älskar att träna och ska snart iväg, men inte ens det har jag lust med. Helst skulle jag vilja krypa upp i soffan med en filt, en kopp varm choklad med grädde och en bra film. Åh vad härligt det lät... Men istället måste jag ge mig ut i den råa, fuktiga kylan och cykla ca 25 minuter till höghammarhallen. Inte speciellt frestande.
Jag klagar mycket, jag vet, men tyvärr så styrs mitt humör väldigt mycket av vädret.

Take Care // E


Jag vill ha snö och fint väder! (bild från våran gård i vintras)

Leeedig

Hejsan!

Det var underbart att vakna upp vid tio och veta att man egentligen skulle varit i skolan. Steg upp och åt frukost vid halv elva, sedan la jag mig igen och läste till strax efter 12. Så skönt, exakt som jag vill ha det ;) Men trots att jag inte behöver vara i skolan har jag ändå plugg och senaste timmen har jag ägnat åt historian, som sakta men säkert (eller kanske inte säkert förresten...) går framåt, tro det eller ej.
Nu måste jag sätta mig med kemin innan jag drar iväg på träning vid halv fyra. På tal om träning har nu Torsbergs idrottsgymnasium blivit förbjudna att vara på gymmet på fredagsmorgnar fram till kvart i nio. Då har vi alltså bara drygt en halvtimme på oss att träna eftersom vi måste hinna duscha och göra oss iordning till skolan klockan 10. Och gissa vem som har begärt att vi inte får vara där? Jo, rehabtanterna som är där då! Vi är "i vägen" och bara för att vi tillhör TIG anser de att de har rätt att förbjuda oss att vara där. Jag förstår det inte... om vi hade varit privatpersoner skulle de ju inte kunnat hindra oss?
Man blir ju trött.

Take Care // E

Första advent

Hej!

Första advent idag. Har pluggat kemi och letat fakta till min älskade historiauppsats som aldrig kommer bli klar och nu tänkte jag fika något, antagligen lussebullar, sedan åka ner en sväng på julskyltningen med Helena och Johanna. Känner mig inte alls pepp på julskyltning nu när himlen är tungt grå, duggregnet ligger i luften och gräset fortfarande tycks lysa grönt. Vilken julstämning va?
Kvällen kommer tillbringas hemma hos Helena med Johanna och en skräckfilm, förhoppningsvis något gott också, till exempel kladdkaka ^^

Jag känner att jag verkligen behöver en extra ledig dag, den kommer sitta som pricken över i:et.
Take Care // E


Ska försöka bättra mig och använda egna bilder, men så länge för google-bilder duga.

Julmys

Hejsan!

Då var det helg igen och den här gången är den som jag alltid tycker den ska vara - alltså 3 dagar! Studiedag på måndag, superhärligt =)
Den här veckan har flutit på som vanligt, utom att Kristina åkte till Gran Canaria igår kväll =( Men som tur är det bara en vecka.
Nu börjar julen närma sig på allvar och igår bakade vi lussebullar =) Mamma hade satt upp julgardinerna och vi spelade julmusik så det blev riktigt julstämning. Men trots att ljusstakarna och stjärnorna är uppe i fönstren och det är ljusslingor lite överallt vill inte julkänslan infinna sig riktigt. Det känns som om man nyss gick i shorts och linne och snart skulle börja skolan, så jag kan inte riktigt fatta att det snart är jul. dessutom är det plusgrader och ingen snö och det hjälper ju inte precis...
Var det verkligen ett helt år sedan vi satte upp ljusstakarna senast? Känns inte alls så. Men det är bra att julen kommer för då tvingas jag att städa vilket verkligen behövs kan jag säga... ;)
Satt nyss och fikade lussebullar med massor av tända jul, jättemysigt =)

Take Care // E


Blogga?

Har börjat inse att det är ganska meningslöst att blogga om man gör det en gång i veckan... Det blir bara en redogörelse i korta drag vad som hänt under veckan. Svårt att få plats med känslor och tankar som gör skrivandet mer levande. Så jag vet inte hur jag ska göra... försöka bättra mig eller lägga ner skiten?
Jag har i alla fall återigen tröttnat på min "design", men innan det blir någon ny har väl jag hunnit ta studenten eller något, haha.
Var som sagt på New Moon i lördags med massa folk och jag hade aldrig kunnat gissa att den skulle vara så bra då jag visserligen tyckte Twilight var bra men inte en "WOW!"-film så att säga. Det var den här. Helt underbar. Jag och några till satsar på att gå på den igen så fort den kommer till Bollnäs (när den nu gör det? April? >_>). värt pengarna.

Förra veckan och den här har/har vi haft extremt mycket i skolan och det börjar märkas vilken linje jag valt... Men det är bara att kämpa på, om drygt tre veckor är det jullov! :D Helt sjukt! Inte för att man kan se det om man tittar ut... Pissväder som har hållit i sig i flera veckor (förutom lördagen då). Alla klagar på att de vill ha snö, men då tycker jag man borde tänka på att försöka göra något för att öka chanserna till att få en riktigt vinter. Det vill säga bli mer miljövänligt, inte åka bil överallt med mera, med mera. Åker såklart själv ibland, men försöker faktiskt cykla så mycket som det går och så vidare. Miljön är något jag tycker alla borde tänka mer på, men det kan vi ta en annan gång för nu måste jag lägga mig om jag ska orka upp i morgon.

Take Care // E


Tora och jag provade skor med skyhöga klackar i Gävle haha




En del av gänget som åkte

Lovely morning

Good morgon! =)

Vaknade, för första gången på jag vet inte hur länge, upp till fint väder! Blev så glad, när de senaste veckorna har varit tunga grå regnmoln och 5-10 grader varmt. Visserligen är det typ 4 nu, men det är bättre iaf!
Har just ätit frukost, rostade mackor med marmelad och apelsinjuice, mums! Som sagt ska jag åka till Gävle idag för att se New Moon, umgås med folk, kolla i affärer o.s.v. =) Ska möta Malin om en halvtimme och här sitter jag i pyjamas, bäst att sätta fart!

Take Care // E

Underbara helg

Hejsan!

Har nog sällan välkomnat en helg så mycket, efter en veckas råplugg, haha. Biologiprovet över iaf, skönt. Jag ska lämna skolan men jag ska bara nämna att jag hatar historia över allt annat, uppsatser lika så, jag skulle kunna skriva en uppsats om hur mycket jag hatar det.

Men nu är det helg, underbara helg. Pappsen min fyller år idag, grattis till honom! =) Så jag väntar på att farmor ska komma så vi kan fira honom. Senare, vid åtta, tänkte jag dra iväg till Elin, det var så himla längesen vi träffades! Ska bli askul! Krstina och Malin kommer också =)

I morgon bär det av till Gävle för att se New Moon! :D Älskar böckerna och även om tvåan enligt mig var den sämsta boken, så har jag väldigt höga förväntningar på filmen som jag hoppas den uppfyller. Vi blir ett stort gäng som åker, 11 pers. Alla utom Malin och två till är från min klass, ska bli väldigt kul =) (Och, förresten, Jake är lätt snyggare än Edward nu när han har kort hår! Kan inte fatta att han bara är ett år äldre än mig!)
Sedan sover Malin hos mig, vilket var aslängesen, så det här blir en helg att se fram emot! =)

Nu får farmor komma, för jag är extremt hungrig ;)

Take Care // E


Förbannade historia

Hallå!

Jag borde verkligen inte sitta här nu, jag borde sitta bänkad framför historiaboken. Men jag har pluggat så mycket på den skiten nu att jag kan det utantill. Eller nä, det gör jag inte, men jag önskar jag gjorde det och jag borde göra det så många gånger som jag läst det. Men historia fastnar inte i mitt huvud, det är omöjligt. Men det är bara att kämpa för i morgon kl 8 har jag den andra delen, den svårare, av provet. Sedan har jag misat massa eftersom jag var hemma halva onsdagen, hela torsdagen och ledig fredagen. Så jag kommer få plugga mycket den kommande veckan. Usch.
Något som är lite trevligare är min helg som varit. Har spelat hela fredagen, lördagen och nu idag. Ganska jobbigt, men jag har haft superkul! I fredags sov Helena hos mig också och då var det fredagen den 13de... vi började med att laga middag till min familj, sen bakade vi kladdkaka (som blev misslyckad;)) och kollade på Idol. Erik äääger! Sen gick vi ut till stugan för att kolla på två skräckfilmer, den nya Fredagen den 13de, riktigt bra faktiskt, och The uninvited, asbra film! Dock något konstigt slut som var aningen svårt att hänga med på. För Helena och mig iaf ;)
Nej, nu måste jag sluta babbla och börja plugga.

Take Care // E

Sjuk

Jahapp, då har även jag vaccinerat mig. Och jag mår piss. Dock vet jag inte om det beror på sprutan eftersom jag hade lite ont i halsen redan innan, men det blev klart värre över natten. Jag har inte tid att vara sjuk nu! Så jag släpade mig iväg till skolan för att göra historieprovet, men efter det så drog jag för kroppen var alldeles matt och det var omöjligt att tänka. Så missade jag även spelningen ikväll, vilket inte var bra eftersom konserten är i helgen. Men men, det är genrep hela fredagen i alla fall.
I morgon tror jag att jag blir hemma och försöker bli frisk till fredagen.
Annars händer inget spännande.

Take Care // E



Jag saknar oss, så himla mycket. Jag gillar inte förändringana som sker.
<3

Händelserik vecka

Hejsan!

Har typ helt tappat suget att blogga nu, det tog inte lång tid, haha. Men jag gör så himla mycket så jag hinner knappt. Visst, jag skulle hinna klämma in ett blogginlägg då och då, men jag ha helt enkelt inte lust. Vad har hänt sedan senast jag bloggade då?
Halloween firades för tidigt, på torsdagen, hos Johanna med skräckfilm, GH, singstar m.m. Mkt trevligt =) De tre sista dagarna på lovet tillbringades hos med Kristina i Sthlm hos hennes syster. Där blev det shopping, bio, fika, flum m.m :)
Skolveckan flöt på... mycket plugg, mest historiaskit -.-" Men igår tog Helena och jag ledigt från skolan för att ta bussen till Söderhamn och gå på en timmes "föreläsning" eller liknande om hur det är att vara musiksoldat i lumpen! Vi har funderat på det ett tag, eller rättare sagt Helena har fått idéen och försökt dra med mig ;) Så, som ett rent sammanträffande, sa Kenneth att den här föreläsningen skulle vara så vi tänkte: vad har vi att förlora liksom? Och det verkade skitkul! Ashäftigt! :D Vara med på högvakterna i Sthlm, extrem disiplin och militärisk precision... Sedan får vi också vapenutbildning eller vad man ska kalla det, så vi bor i tält och ligger i skogen och skjuter ;) Var väldigt tveksam före, men nu känns det som om jag verkligen vill! Fast det är tre år kvar och väääldigt svårt att komma in... Så vi får väl se ;)

Igår kväll var det tranan och när vi kom hem från Söderhamn vid fyra var jag inte alls pepp. Var jättetrött och frös. Men efter ett hett skumbad med levande ljus var partyhumöret på topp! Det blev en riktigt rolig kväll, med något undantag...
Idag blev det att kliva upp tidigt, vid åtta, och åka iväg till Valbo med mamma där vi bland annat kollade på nytt kök på Ikea. Lugn, trevlig dag, mycket uppskattad efter en veckas i princip konstant stressande.

Nu måste jag snart lägga mig, sov bara ca 5 timmar i natt.

Take Care // E


Fungerade inte att ladda över mobilbilderna från igår så det för bli nått randompic.


RSS 2.0