8 december 2016

Om exakt två veckor har jag tagit jullov! Helt galet att det går så fort, som vanligt. Men det ska bli otroligt skönt, för även om uppsatsen går mycket bättre och lättare än vad jag förväntade mig (tack och lov) så vill jag få den klar nu. Det är inte överdrivet roligt. Dock har vi ändå på något sätt lyckats få ihop en uppsats under dessa 6 veckor. Det är visserligen inte klar, mycket arbete återstår, men vi har i alla fall en ordentlig grund. Det kunde jag inte föreställa mig när vi satt och planerade vad den skulle handla om alldeles i början av kursen. Jag har till och med lyckats behålla livsglädjen under den här tiden hehe. Men jag ska väl inte ropa hej än, drygt en månad återstår...
När jag skrev senast för ca 1,5 månad sen var jag väldigt kluven över vad jag skulle göra i vår, tankarna snurrade hit och dit och det var en oerhörd stress. Men i vanlig ordning så löser jag saker och ting. Jag vet nu vad jag ska göra, jag har en klar plan över våren. Och den planen ser ut som så att jag ska bo med Luis i Alfta och jobba som dietist i Gävle! Jag kan knappt tro att det är sant när jag skriver det, varken det första eller det andra. Att vi ska få bo tillsammans efter över 5,5 år varav 3 år i långdistansförhållande är helt fantastiskt. Det känns som att vi äntligen ska bli ett par på riktigt haha och jag längtar så mycket! Att jag sedan har fått ett jobb i Gävle är nästan ännu mer otroligt. Strax efter att jag skrivit förra gången kom det upp en jobbannons inom primärvården där och jag sökte och blev kallad på intervju. Jag minns inte senast jag var så nervös. Jag mådde så illa, kunde inte ens äta lunch. Men det gick bra och tydligen så pass bra att det vill ha mig dit och arbeta! Nästa vecka ska jag dit en dag för påbörjan av introduktion. Om jag var så pass nervös för intervjun, vad ska jag då inte vara för att verkligen börja jobba där?! Men det ska nog gå bra. Det kommer bli otroligt lärorikt om inte annat.
I helgen kommer Malin hit! Jag saknar henne så mycket så det ska bli jätteroligt. Helgen därefter kommer mamma för julshopping och sedan är det som sagt dags att åka till Bollnäs för jullov. Ytterligare en sak händer om precis två veckor; vi åker till Arlanda för att hämta upp Mattias som vi inte har sett sen i juli! Åhh, vad det ska bli kul, har saknat honom så!
 
Ett långt, innehållsrikt inlägg, så blir det när man inte skriver på länge och det faktiskt händer någonting i ens liv hehe.
Ett ps: Har efter rekommendation från min kära bror börjat kolla på Breaking Bad och om någon skulle råka trilla in här; se den!! Den är i klass med Dexter, otroligt spännande. Det är inte ofta jag blir fast vid en serie så pass att jag knappt kan sluta kolla, men så är fallet just nu och jag hittas i soffan på min lediga tid haha.
 
Take Care // E

RSS 2.0