23 april

Hejsan!

Har inte hunnit att blogga på hela veckan, haft jättemycket i skolan. Historiauppsats som ska vara inne på måndag och fysikprov som vi hade idag. Kunde typ iiingenting så jag var tvungen att plugga som en galning. Men nu är det ÖVER och det är heelg! :D Så underbart! Sen att jag har spanska nationella, engelska nationella och kemiprov nästa vecka och biologiprov och svenska veckan därpå gör väl inget ;) Inte för tillfället i alla fall.

Dock måste jag skriva historia nu (på en fredag!! :[ ), eftersom jag är i Gävle med Kristina, Malin och Elin lördag till söndag och den som sagt ska vara inne på måndag. Har diskussion, källkritik och sammanfattning kvar.

Nej, nu måste jag sätta fart för klockan ska jag till Kristina för middag på Max! ;)

Take Care // E

 


I like to daaaance

Hejsan!

Hade som förutspått en riktigt bra dag igår! Spelningen med BUO gick fort och bra, sedan blev det Roys med Kristina och Helena, deras köttfärstoast är underbara! När vi var mätta gick jag och Kristina en sväng på stan där båda köpte en ring och jag ett halsband också. Vidare hem till Kristina för att välja ut kläder smycken etc. till kvällen och packa ihop grejer. Gick förvånansvärt fort faktiskt ;) Hem till Johanna för att hjälpa henne att välja kläder, sedan hem till mig för att duscha, äta, byta om, sminka oss och fixa håret. Allt under dunkade musik, vi hade skitkul! ;) Vid halv åtta begav vi oss till Malin där det blev förfest med massa folk innan vi gick ner till Tranan till elva. Där var det riktigt kul! Vi dansade mycket och var kvar till två, vilket vi inte brukar, oftast blir det segt vid ett.
Egentligen skulle Malin och Kristina sova hos mig, men vi kände att det inte var någon idé, så vi sov hemma istället. Somnade direkt när jag la mig vid tre. Tack för en mycket roligt kväll!

Den här lördagen har hittills tillbringats med det jag gillar mest; jobba med en historiauppsats. Exakt det jag vill ägna min lediga tid åt. Tyvärr är jag tvungen för jag är borta hela nästa helg och det ska vara inne nästa måndag och jag har precis börjat typ... Men idag gick det faktiskt riktigt bra så jag får väl ihop något till slut, trots att det går segt.

Nu borde jag egentligen jogga som det står på mitt träningsprogram men jag är så seg efter igår så det blir nog en långpromenad istället. Alltid något.

Take Care // E








God morgon!

God morgon!

Till skillnad mot förra gången jag skrev känns det här som en bra dag! Jag har haft sovmorgon, solen lyser, slipper skolan idag och det är Tranan ikväll! Vad sägs om det? :D
Anledningen till att jag slipper skolan och har sovmorgon är för att jag ska inviga friidrotts-VM för utvecklingsstörda på Höghammarhallen vid halv ett. Vi ska samlas halv tolv på musikskolan i uniform och jag skulle ha börjat tio så det var liksom ingen idé att gå, inte mig emot ;) 
Så nu sitter jag och bara njuter, Johanna hämtar upp mig kvart över elva så för en gångs skull har jag god tid på mig, vilket kan bero på att jag vaknade 45 minuter innan jag var tvungen att gå upp, men ändå ;)

Nej, nu måste jag fortsätta här!

Take Care // E

Mening...?

Värdelös dag idag. Dåligt väder, plugg, alldeles för mycket tankar... helt enkelt en sådan där dag när man undrar om det verkligen finns någon mening med livet. I så fall har jag inte hittat den än. Enda positiva med 9 april 2010 är att jag träffade älsklingsElin. Huur längesen som helst om man bortser från vår promenad på påskafton. Vi träffas alldeles för sällan nu mer. Så det blev ett par timmar på stan med fika, kika i affärer, snack och skratt, mycket välbehövligt. Fick in tankarna på annat håll ett tag.
Annars då? Igår kväll lunchade jag och Kristina på stan, jag köpte en jeansjacka, sedan hem till henne där det blev lite Wii innan vi drog oss mot gymmet. Kvällen spenderade vi hemma hos Johanna med Bella, Elin, Madde och Malin. Vi sjöng Sing Star och hade allmänt skoj. Trevligt, trevligt.

I morgon blir det återigen lunch på stan, denna gång med BUO-gänget, det vill säga jag, Johanna, Helena, Sofie och Linkan. Vi skulle egentligen ta en filmkväll med sleepover men hade ingenstans att vara så det blir lunch istället, funkar det också.

Nu har jag lust att lägga mig i ett varmt skumbad med tända ljus och en bra bok som hindrar tankarna, men jag tror jag väntar tills det blir mörkt så blir det mysigare.

Take Care // E

Annandag påsk

Hejsan!

Är nyss hemkommen från ett givande gympass ;) Kristina och jag stack iväg, härligt!
Det blev ingen svenska igår som tänkt, utan en trip till Gävle med mamma och Mattias för att leta kostym, skjorta och sånt till Mattias student :) Sjukt att han snart tar studenten... Jag vill också! Fast samtidigt inte... :P
Nu borde jag sitta och plugga matte, men det får bli efter maten när nu den blir. Sedan ikväll är det andra avsnittet av Top Model som började igår. Askul att kolla på ;)
I morgon ska jag äntligen klippa mig! Har inte klippt mig sen juli, hehe... Det blir väl det vanliga tråkiga ;)

Nej, nu sitter jag bara och pratar ointressanta saker, har egentligen ingenting att säga, kände bara för att blogga, för en gångs skull ;)

Take Care // E

Påskdagen

Hejsan!

Nu har vi varit ledig i snart tre dagar och jag har hunnit med att träffa Helena, Kristina, Madde, Elin T, Malin och Elin G, ganska duktigt va? ;) Men nu har jag tråkigt. Ingenting att göra idag och jag är arg på mig själv för att jag var för lat för att anstränga mig att skaffa sommarjobb, jag vill ju ha pengar! Så jag kan shoppa, resa, spara... Aja, får väl bli nästa sommar antar jag...
Och ingenting blir bättre av att jag vet att jag måste plugga, har historia, matte och svenska som jag måste göra :( Orkar inte.
Det är i alla fall hyfsat väder (igår var det jättefint framåt eftermiddagen!), så jag tar väl en promenad om ett tag. Sedan får vi se om jag hittar på nått roligt.

Ska försöka skriva lite svenska lr nått så jag får skiten gjord.

Take Care // E


Glad påsk!

Hallå!

Äntligen påsklov! Hur härligt är inte det? Såå välbehövligt även fast det var lov för tre veckor sen ;)
Lovet började med lunch på Roma följt av spelning med Helena, packa kassar på ICA, sen gym med Helena och hem till mig för att sova här, mycket trevligt! :) Dock lyckades jag bli totalt grundlurad av Helenas aprilskämt... Trots att jag förvarnade henne om att jag visste att det var första april så gick jag på att hon var gravid och flippade ut totalt haha... stod på stan mitt i ösregnet och var helt förtvivlad typ ;) Blev ganska sur när hon avslöjade sig efter en mycket trovärdig historia, men det var faktiskt väldigt roligt också ;)
Nu har hon åkt hem och jag är ganska trött, blev sent hehe, men snart ska jag iväg till Kristina och ikväll ska vi vara hos mig med Elin och Madde :) Jag älskar lov!!
Men tittar man ut på den gråa himlen och snöhögarna önskade jag väldigt hett att jag var var i typ Thailand eller något, skulle vara underbart. Jag vill ha pengar så jag kan resa! Och shoppa! Inte vara fast i skolan, jag vill leeva! Verkar inte som att det blir något sommarjobb heller... frågade på NK men det verkar inte bli något av och jag har inte sökt någon annanstans, lat som jag är.

Nej, nu ska jag äta lite lunch och sen pallra mig iväg ;)

Take Care // E


Italien, maj -09. Får längta till januari när vi antagligen ska till Brasilen i två veckor på träningsläger...

RSS 2.0