Tallinn

Hejsan!
Det är redan slutet av juli och jag är inne på min sista jobbvecka! Kan inte förstå vad jag gjort dessa veckor, men tiden har gått i alla fall. Jobbet har gått hyfsat, men det ska bli så skönt att få vara ledig, att kunna lägga sig när man vill, ta sovmorgon.. Hoppas bara att supervädret håller i sig även i augusti! Sist jag skrev sög vädret, men 12 grader och regn byttes drastiskt ut mot 25-30 grader och sol någon vecka senare så nu kan man inte klaga!
En sak jag vet att jag har gjort i alla fall är att jag har besökt ett nytt land helt plötsligt. Visserligen bara över en dag, men ändå! I helgen åkte nämligen jag och Luis och några av hans kompisar färja över till Tallinn. Bästa helgen på länge, vi hade så sjukt roligt! Visserligen mådde man som man förtjänade igår och idag var det inte roligt att kliva upp fem och jobba, men det var så värt det. Har aldrig åkt färja förr så visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig, men det blev shopping i taxfreen och i Tallinn, buffé, mys och skratt och en jäkla massa fest haha. Inte någon hälsosam helg om man säger så, men desto roligare. Den här veckan ska jag försöka vara duktig med mat och träning!
Appropå något annat fick jag för ett par veckor se veta att jag måste flytta i Uppsala. Lite tråkigt då jag trivs så bra där jag bor nu, men samtidigt tycker jag om omväxling så det ska bli lite spännande också. Kommer för första gången i mitt liv att bo i lägenhet, får se hur det blir, men det blir nog bra! Bara fem veckor kvar innan man börjar igen nu..
 
Take Care // E
 
 
 
 

RSS 2.0