Portugal nästa

God kväll!
 
Kom att tänka på att jag har bloggat om i princip alla resor som jag gjort, både stora och små så därför tänkte jag; varför bryta traditionen?
Det är den trevliga anledningen till detta skrivande, att jag i morgon åker till Portugal! Det blir en vecka med träning, sol och bad, dock med jobbet så jag känner ju inte så värst många, men det blir säkert bra ändå!
Resväskan står packad och klar, var ute i helt okej tid den här gången faktiskt, och jag är påväg mot sängen. Är trött plus att jag ska upp tidigt, så den lockar kan jag säga!
 
Ja, om jag inte dör i en flygplanskrasch eller något sådant (positiv tjej!) så blir det väl en liten redogörelse för vistelsen utomlands här något tag när jag kommit hem!
 
Take Care // E



Lite annorlunda

Eftersom jag verkar vara den enda som inte är hockeyintresserad är jag antagligen den enda som sitter framför datorn istället för tv:n denna kväll. Nej, inte ens när det gäller VM-final kan jag uppamma minsta intresse, ledsen Tre Kronor. Jag har i alla fall vare sig jag vill eller inte liveuppdatering från vardagsrummet där min bror utropar "JAARÅÅ, SÅ SKA DET SE UT!!!" när Sverige gör mål och något liknande fast motsatt om Schweiz gör mål. Eller utropar, snarare vrålar.
Jaja, nog om det. Det har varit finväder hela helgen och det tackar vi för! Äntligen kan man bära linne och ändå svettas och kvällsvärmen, den underbara kvällsvärmen har kommit. Så det har blivit lite glassätande och solande, men även jobb, spelning och myskväll framför Eurovision med fina vänner.
 
I morgon drar en ny vecka igång (inte för att det är så mycket skillnad för mig nu för tiden då jag ibland kan vara ledig på vardagar och jobba på helger men ändå) och nu är det inte långt kvar till Portugal! Det känns som evigheter sen jag var utanför Sverige och nu ska jag dessutom till ett nytt land så det är inte utan att man längtar!
 
Take Care // E
 


Sjätte maj tvåtusentretton

God kväll!
 
Har varit påväg att blogga ett bra tag nu, men fastnade på min egen blogg och läste gamla inlägg haha. Ibland tittar jag tillbaka flera år och det känns som att jag gjorde så mycket! Igång hela tiden och inte en ledig stund över. Fast det var så jag ville ha det och egentligen fortfarande vill. Men det var plugget som gjorde det, att när man väl slapp det var man tvungen att klämma in allt man ville göra typ samtidigt, nu kan man sprida ut de sakerna.
Fast idag har jag faktiskt haft fullt upp för en gångs skull. Jobb, träning, spelning, hjälpa nya tamburmajoren. Det ena avlöste det andra perfekt. Dessutom har det varit rena sommarvärmen idag! Strålande sol, runt 20 grader i skuggan och minimalt med vind (iaf om man jämför med senaste tidens blåst)! Ashärligt. Igår var det nästan lika bra och jag gick i linne ute för första gången detta år! Dock för att jag spelade fotboll med Luis och hans småsyskon och blev varm, men ändå, vilken känsla. Det är konstigt att man i princip blir lika förvånad varje år våren kommer, haha.
På tal om något helt annat så har jag, mamma och brorsan bokat in en förlängd weekend till Prag i mitten av juni! Lite halvspontant sådär. Mamma och jag tänkte ju åka någonstans i höstas men jobb kom i vägen. Nu har jag nästan 3 veckors semester mellan jobben i sommar så då passar vi på. Det blir nice!
 
Take Care // E

Everything has an end. Almost.

God förmiddag!
 
Jahapp, nu har vi bytt månad igen och är inne på sista vårmånaden innan sommaren tar vid. Känns lite konstigt med tanke på att all snö ganska precis har försvunnit och man vänjer sig vid att kunna klä sig lite tunnare.
Aja. Vårens spelning med BUO drog igång lite tidigare än andra år, redan 28 april marscherade vi första gången. Jag kände hur kul jag tyckte att det var att gå tamburmajor och det känns faktiskt lite sorgset att det är över nu snart. Men så är det, dags att lämna över till nästa.
I förrgår var det helt plötsligt valborg och vi passade på att fira Elin som blivit 20 för ett tag sen! Det blev mys och lite fest och efter endast ca 3 timmars sömn hos min älskade ringde klockan och påminde mig att det var dags att gå upp och tillbringa första maj på samma sätt som de senaste 6 åren; heldagsspelning med BUO. Det blev lite vimsigt och yrt på grund av sömnbristen men Sofie och jag klarade det galant och det blev en dag bra! Även de saker som gick fel gjorde dagen rätt, som sedan avrundades med grillning.
 
Nu är det snart dags att sticka iväg på stan och uträtta lite ärenden innan det blir jobb resten av dagen!
 
Take Care // E
 
 
På BUO-resan förra året :)

RSS 2.0