Uppsala

Hallå!
 
Nu har verkligen bloggen blivit bortprioriterad ett tag (som vanligt då..). Men denna gång har i alla fall en verklig anledning (typ i alla fall). Sedan sist har jag flyttat hemifrån, hamnat i en ny stad, börjat plugga igen och träffat massa nya människor. Ganska intensivt. Sitter just nu i mitt lilla krypin i Uppsala, där jag hittills trivs vädigt bra! Nervositeten har lagt sig helt nu efter drygt en vecka och jag börjar komma in i mitt nya liv här med allt vad det innebär. Känns lite märkligt att sitta i skolan igen, samtidigt som det på ett sätt känns som om det var alldeles nyss man satt och lyssnade på lärare, försökte pränta in massa fakta i huvudet och blev galen över tal som inte blev rätt. Men so far so good, känns det som nu.
Samtidigt som jag försöker få hjärnan att vakna efter 1,5 års vila så har vi nollning med roliga aktiviteter, lekar och uppdrag, utklädning och fest. Jag trivs riktigt bra med de i klassen också, vilket gör allt så mycket roligare. Enda haken med detta är att jag inte har min andra hälft här nere, vilket gör det lite jobbigt. Men jag tror på oss, så det kommer att gå.
 
Nu ska jag titta på HIMYM innan jag kanske öppnar fysiologiboken en sväng!
 
Take Care // E
 
Gör mitt rum mysigt med ljus!

Happy New Year!

Då var det helt plötsligt 2014! Nytt år, nya möjligheter som man säger. Jag tycker ändå att varje nytt år sätter massa press och nästan krav på en. Nu ska man hålla det där med att äta nyttigt, man ska bli en lite bättre person och man ska göra just det här året till det bästa! Det nyttiga håller ett par dagar för mig, jag har då hittills inte lyckats bli en perfekt person än och varje år har sina upp- och nedgånger, så är det bara. Så nyår är väl lite överskattat i mina ögon, även om det faktiskt kan kännas skönt med en "ny start" på ett sätt. Nu blev jag motsägelsefull här. Jaja, jag hade ett bra nyår i alla fall, firade in 2014 med min pöjk och vänner :)
På tal om nytt år och nya möjligheter händer faktiskt en för mig väldigt ny sak om ett par veckor. Jag ska flytta. Till en ny stad med nya människor och något nytt att göra. Nytt allting. Har väldigt blandade känslor angående det. Det ska bli spännande att stå på egna ben, flytta hemifrån, bli vuxen på riktigt. Samtidigt kommer tankarna om jag kommer klara det. Flytta ifrån min älskade alltså. Bara tanken är fruktansvärt jobbig, men vi fixar det. Klart vi gör.
 
2014, let's see what you have to offer!!
 
Take care and Happy New Year! // E
 
Julfina Stina I Halmstad!
 
Nyårsfirande med killar som vägrar skärpa sig på bild ;)

RSS 2.0