Jag vet att du alltid kommer vara vid min sida

Kanske dags för ett litet inlägg, det är ju trots allt ny månad snart till och med. Shit, kommer nog aldrig sluta förvånas över hur fort tiden går. Madde, jag och Elin konstaterade idag att om precis en månad befinner vi oss på Zakthyntos, Grekland! Det lilla jobbiga är bara att man ska hinna med tusen saker på den månaden... men sånt löser sig.
Efter många långa veckor med deprimerande väder har det nu äntligen blivit finare, som jag hoppas håller i sig. Speciellt i morgon på valborg då grillning och lite party står på schemat. Gärna även första maj då det blir spelning hela dagen, eller ja, tamburmajorande i klänning för min del.
För övrig njuter jag nå grymt av att ha fyra dagars ledighet! Känns nästan som ett litet lov, man behöver inte ha någon söndagsångest som i vanliga fall skulle kommit krypandes vid det här laget.

Take Care // E

Personer i min omgivning har återigen bevisat hur underbara de är. Tack igen. <3


Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, älskade älskade farmor <3

På tåget

Hallå!

Sitter just nu på tåget påväg ner till Halmstad för ett par dagar där. Borde sitta och skriva PA-rapport då den ska vara inne om 6 dagar (hjälp), men det är mycket man borde. Varvar den med häftet till svenska nationella. Känner mig ändå inte duktig av någon anledning, antagligen för att det lilla jag gör går extremt långsamt och jag vet att jag skulle hunnit så mycket mer om jag bara ansträngde mig ordentligt.
Men men.
Efter en myskväll med Emelie i förrgår bar det igår av till Gävle för bio, shopping och mat med Luis. Hittade balskor! I den första affär vi var in i dessutom. Inte ofta det händer. Filmen var bra, maten god och mysfaktorn hög. Super!

Över halva lovet har gått nu, men får se det såhär; har fortfarande nästan halva kvar.

Take Care // E

Ett år

Man kan inte säga något annat än att min påsk hittills har varit helt underbar. Ett år med min älskade igår, bara det är fantastiskt och det tillsammans med påsklunch med familjen, äggletning, massa mys och party igår med pojkvän och fina vänner gjorde påsken super!
Ibland har man dock för kul för sitt eget bästa, men det brukar vara värt det, vilket det absolut var denna gång. Grymt kul hade jag, både innan och på Tranan och idag har varit slappaste dagen på länge med mys och film, skönt!

Take Care // E


Jag och min fina <3

Långfredagen

Officiellt påsklov! Wiho! :D
Debatten i aulan var mer intressant än jag trodde, men man blir ju chockad över hur en vuxen människa kan sitta och uttrycka sig på ett sådant sätt inför en sådan publik.. Helt sjukt. Men ja, alla är vi ju olika kan man lugnt konstatera.
Efter att ha blivit tvingad att stanna kvar i kylan på påskaktiviteter blev det en sväng på stan följt av några lugna timmar hemma innan skärtorsdagen avslutades med en myskväll hos Elin.
Efter att ha vaknat alldeles för tidigt idag stod jag inte ut, utan drog iväg till gymmet trots att höften jag fick ont i i måndags inte är helt 100 än. Dock mycket bättre och jag är glad över att jag kom iväg, grymt skönt!
Nu blir det lite lunch innan Helena och Sofie kommer :D Ikväll blir det en sväng till älskade farmor innan det blir myskväll med älskling! Tur att man inte måste sitta och ha tråkigt på långfredagen som förr i tiden ;)

Inte konstigt att jag gillar lov starkt!

Take Care // E




Påsklov!

Inte för att det är det än, men snart! Har bara en samhällsdebatt att sitta och lyssna på i ett par timmar innan jag inleder mitt sista lov på gymnasiet. Som jag har skaffat mig lite trevliga planer på. Lite mindre trevliga också för den delen.
Vaknade till och med en halvtimme innan jag behövde idag och var ganska pigg, något som inte hör till vanligheterna! Men skönt att kunna ta det lugnt på morgonen för en gångs skull.

Nej, nu ska jag sticka iväg!

Take Care // E


Glad påsk!

RSS 2.0