Paus

Kände för att blogga lite! Fast om sanningen ska fram så sitter jag här för att slippa matteboken som ligger uppslagen i köket. Började, men tyckte ca 20 minuter senare att jag behövde en paus. Lika effektiv som vanligt med andra ord.
Men men, nu siktar vi mot påsklovet som det bara är en vecka kvar till! Vad som händer då är dock en annan fråga, har inte så mycket inplanerat än. Minns förra påsklovet, det var jättevarmt. Visserligen var det två veckor senare då, men ändå. Hoppas det blir fint i påsk detta år också, trots att det just nu inte känns som det hinner bli det..
Kände för att blogga lite! Fast om sanningen ska fram så sitter jag här för att slippa matteboken som ligger uppslagen i köket. Började, men tyckte ca 20 minuter senare att jag behövde en paus. Lika effektiv som vanligt med andra ord.
Men men, nu siktar vi mot påsklovet som det bara är en vecka kvar till! Vad som händer då är dock en annan fråga, har inte så mycket inplanerat än. Minns förra påsklovet, det var jättevarmt. Visserligen var det två veckor senare då, men ändå. Hoppas det blir fint i påsk detta år också, trots att det just nu inte känns som det hinner bli det.. Men det kan ändras! Bli lite mer positiv skulle inte skada för min del och sluta tänka på 2012 som ett dåligt år skulle inte heller vara fel.
Har i alla fall insett vilka otroligt fina människor jag har i min omgivning!

Nej, kan inte dra ut på det mer, måste nog leta mig tillbaka till köket och försöka fortsätta.

Take Care // E


Ja, lite sol och värme skulle inte skada nu!

Studenten, snälla?

Hallå.

Sitter med min samhällsanalys som jag gjort till och från de senaste tre timmarna. Just nu känns det som om jag aldrig kommer bli klar, men det går framåt. Otroligt sakta och absolut inte säkert, men ändå. Sedan hur bra det blir kan man ju diskutera. Nej förresten, diskussion får jag nog av i arbetet, så vi skiter i det. Varje sådant här arbete jag gjort tänker jag att det är det värsta någonsin och att det inte kan bli värre, men konstigt och tråkigt nog kan det det, för varje nästkommande sak är precis det; värre. Så jag ser inte fram emot nästa uppgift.
Jaja, solen lyser och jag ska snart iväg på träning och spelning i alla fall. Jag har insett att träning är ett av de få sätten jag kan slappna av på. Strunta i precis allt och bara träna. Underbart.

Så det ska jag försöka med nu!

Take Care // E

Elfte mars tvåtusentolv

Skolångest. The word of the day. Speciellt som att jag har pluggat mycket mindre än jag borde på det här lovet. Som för övrigt är mitt sista sportlov någonsin. Suger ju, jag som gillar de här korta välbehövliga avbrotten mitt i terminen. Aja, det har varit ett mycket bra sista sportlov i alla fall, alltid något.
Uppsala universitetsdagar på onsdag och jag börjar bli riktigt trött på allt tjat om framtida studier. Jag har kataloger från säkert 15 olika skolor och det kommer hela tiden flygblad från lite var stans, folk frågar vad jag ska göra och jag har alltid samma svar; Nja vet inte riktigt, vill resa. Och jobba först.
Allt kändes så lätt förr när folk frågade, man visste precis och klart att det inte var några problem. Man skulle vara fri och kunna göra vad man ville utan hinder. Så kändes det förr, nu har man fattat att allt inte blir som man tänkt sig och att allt inte är så himla lätt. För många faktorer spelar in. Men ändå, man kan ju göra vad man vill, i princip. Det största problemet är nästa att välja vad.

Som avslut på lovet blir det en film, orkar inget annat.

Take Care // E


Helt irrelevant men söt bild.
<3

Sportlov!

Det underbara faktum att det är lov kräver ett blogginlägg känner jag. När jag senare sitter och sliter med plugget kan jag kolla tillbaka och minnas känslan. Visserligen kommer det inte göra tillvaron då ett dugg lättare, utan snarare ännu jobbigare, men ändå.
Idag har jag, på grund av ändrade planer, för första gången på två år åkt snowboard! Det i strålande sol och ett par plusgrader, helt fantastiskt. För att inte nämna allt fika som ingår en sådan dag ;) Innan det har jag myst med älsklingen sedan lovet började, behövde ta igen lite från förra veckan kände jag :)
Just nu längtar jag så jag dör typ till alla mina resor i vår/sommar! Känner mig liksom färdig med skolan haha och vill göra något annat, något nytt och roligt. Men får väl vänta knappt tre månader, det kommer ju gå asfort så jag kanske klarar mig.

Ikväll blir det teater med mor och bror!

Take Care // E


K och jag på förra årets sportlovs början.
<3

A day off

Sitter här ledig, klockan är tio och jag har skrivit klart biologirapporten den sista timmen. Man kan ju undra om det är något fel på mig. Kanske börjar bli vuxen och inse morgonens värde? Faktiskt får man mycket mer gjort vid den här tiden på dygnet. Aja, fel eller inte, förbannat skönt känns det! Sen behöver jag ju inte nämna att jag egentligen har mer plugg, det löser jag någon annan gång.
Annars den här lediga torsdagen ska jag träna, spela och träffa min älskade själssyster innan hon flyttar ner till Stockholm på söndag :( Efter tre månader i Thailand, hur tänker hon? ;)
Snart lov också! Bara en lektion i morgon sedan ledig i nio dagar. Helt underbart, min skoltrötthet går inte att beskriva.

Nej, dags att typ städa ur byrån, lådorna går snart sönder. Jag skojar inte.

Take Care // E


Kommer sakna <3

RSS 2.0