Pissdag

Hej..

Usch, vilken dag. Efter en hemsk natt har dagen fortsatt i samma spår. Plugget har gått asdåligt, jag är trött och orkar ingenting och har inte lust heller för den delen. Dessutom suger det att plugga en lördag men med ett hägrande Matte C nationella och tävling i morgon är det tyvärr ett måste. Det jobbiga är att det aldrig tar slut. Hur mycket man än gör finns det alltid mer. Bläää.
Får se fram emot resorna längre fram. Träningslägret och utlandpraktiken. Har nyligen fått reda på att jag blivit tilldelad andra perioden, det vill säga mitten av juli till mitten av augusti. Och även om jag helst åkt första hade det väl inte spelat någon större roll om inte Madde och Elin åker till Frankrike första perioden.. Det betyder att jag i princip inte kommer träffa dem på hela sommaren. Typ en vecka i början och en i slutet. Det suger!! :(

Tagga i morgon nudåååå!!!

Take Care // E

-

Man ska inte vara själv. Inte jag. Alldeles för mycket tid för tankar. Tankar jag inte vill tänka. Måste ha folk omkring mig för att fokusera på annat. Helst de närmsta.
Jag har i alla fall lärt mig en sak.. Det går inte att planera ens liv, man har inte en aning om vad som ens händer i morgon.
Kärlek förstör vänskap. Jag saknar dig. Fan.
Delade känslor.

Incoming: Tävling i Västerås!

Tjoo!

Gick idag för första gången på evigheter hem direkt från skolan en fredag. Annars brukar det oftast bli en fika på stan med K, men idag skulle hon till Elin och jag skulle vara med Rebecca. Sedan blev det ändrade planer för Rebecca och jag traskade hem ensam. Men det var kanske lika bra, har haft huvudvärk sedan före lunch så det var skönt att komma hem och bara ta det lugnt.
I morgon blir det sooovmorgon sedan plugg och på söndag sätter jag mig i bilen med Emelie, Saga och Bertil och sticker till Västerås för lite trestegstävling på Inlagda Gurkspelen! Blir trevligt.
Jag har fått ett beroende. (Sådär appropå ingenting). Ett jag aldrig trodde jag skulle få. På vägen till Stockholm med klassen i december hade Rebecca med sig en Rubikskub som hon kunde lösa. Det blev alla så facinerade av och ville lära sig, jag blev bara irriterad på att skiten inte blev rätt. I alla fall så skaffade några fler kuber och lärde sig. Jag tog avstånd och tyckte de var asdryga. Men plötsligt den här veckan fick jag för mig att jag också ville lära mig. Sedan dess har jag suttit med Rebeccas och nu kan jag lösa första raden iaf! Det jobbiga är att jag vet att jag inte kommer kunna sluta förrän jag kan lösa den helt.. Måste nästan skaffa en själv haha.
Sen när man kan lösa 3x3 kan man fortsätta med 4x4, 5x5 o.s.v.... ;)
Helg <3

Take Care // E


Driver

Hallå!

Redan torsdag, snart fredag och helg!
Dagen inleddes fruktansvärt tidigt enligt mig kl kvart över sex. Släpade mig upp (okej då, kom inte ur sängen förrän halv sju) och gjorde mig i ordning, men det var aningen lättare än vanligt. Idag var jag nämligen ledig från skolan för att tillbringa fyra timmar på Drivers risketta. Och inte nog med att jag slapp skolan, jag fick dessutom tillbringa dessa fyra timmar med Kristina :) Tur att vi gick samtidigt, annars hade de inte alls varit lika roligt. För det var faktiskt helt okej, hade förväntat mig fyra sega timmar som man gäspade sig igenom men med två fikapauser och lite att titta på fixade vi det ;)
Upp och träna, iväg och spela, hem och göra faser på datan. Skulle egentligen gjort klart matten som var till idag men orkade inte så jag slog mig ner i soffan framför tv:n med mor istället, bra mycket skönare.
Är faktiskt påväg till sängs nu trots att klockan inte ens är halv tio. Är trött och sov knappt sju timmar i natt vilket är alldeles för lite för mig. Så ska försöka få lite mer sömn i natt och vara pigg och redo för träningen i morgon bitti! (Ha, kan ju drömma om det iaf!)

Take Care // E


Snart, snart, snart..

Tralala

Asså jag har tänkt flera gånger att nu - nu ska jag börja blogga på riktigt. Göra bloggen fin, skriva flera gånger om dagen om allt och ingenting, lägga upp massa bilder... Men det har alltid stannat vid bara en tanke. Kan för det första inte designa bloggen själv, trots sidan designadinblogg och orkar inte försöka hitta någon som kan vara snäll och göra det åt mig. För det andra... Vad sjutton ska man skriva?! Mitt liv är inte intressant, så är det bara, och händer det något utöver det vanliga är det oftast inte saker som jag vill publicera så hela världen skulle kunna se om de ville. Därför blir det bara tråkigt vardagssnack.

Så vad har hänt idag då? Höhö..
Åkt runt och handlat lite olika saker med mamma, åkt skidor med henne, försökt bygga ihop en jäkla lampa och lyckades, tro't eller ej. Sedan blev det plugg, kemi i två timmar, löste ETT tal, blev förbannad på Irina för att hon inte gått igenom alla uppgifter inför slutprovet på tisdag och jag inte kan dem.
I morgon kommer min kära klass hit (inte alla då höhö..) och vi ska ta tag i det och lyckas! Hoppas jag.

Nä, nu blir det film. Vilken intressant dag. Hela helgen var/är ju så otroligt intressant och händelserik.

Take Care // E


Bror och jag på julafton :) Fråga mig inte varför jag tog den här bilden till den här texten för de har absolut ingenting med varandra att göra


2011

God kväll! typ.

Ja, det hann gå två veckor innan det blev något blogginlägg år 2011 för mig. Så kan det bli.
Lovet har passerat och det har hunnit bli helg igen! Kan inte minnas sist det var så tungt att börja skolan igen efter ett lov. Andra lektionen satt jag och tänkte "Hur ska jag klara det här? Det finns inte en chans att jag kommer orka" medans min svenskalärare malde på om antiken, medeltiden och renässansen. Hopplösheten var stor, men på något sätt brukar det gå ändå. Hoppas det gör det även den här gången.
Men nu har jag något att se fram emot som förhoppningsvis gör de sega lektionerna och långa pluggkvällarna lite lättare; Teneriffa! Mindre än två månader kvar nu och jag längtar som en tok. Hoppas på en lika underbar vecka och lika perfekt väder som i Italien. Det skulle definitivt göra min vår.

Får ingenting vara lätt? Inte en sak? Gjorde jag rätt val? Vet jag verkligen vad jag vill? Finns det någon återvändo om jag ångrar mig?
Alla dessa frågor, skulle vilja veta var svaren fanns.... Om det finns några, vill säga
Gillar inte hur det blivit, det måste ändras, undrar vad som krävs

Har varit en lugn start på helgen. Fika och mys på stan, skumbad med tända ljus och en bok, datan.. och nu blir det film!

Take Care // E


Underbara Italy, minnet av det här kanske får mig att orka




:)

RSS 2.0