Hedda hedda 2010!

Tjena!

Har precis (eller ja, precis och precis, för typ två och en halv timme sen) kommit hem från Halmstad där jag varit i drygt tre dagar :) Hade tänkt blogga därifrån men blev aldrig så.
På vägen dit blev vi försenade med 2,5 timmar och på vägen hem ca en halvtimme. Inte jättmycket om man jämför med vad folk fått "utstå", men tillräckligt för att man ska bli irriterad och börja klaga på SJ som alla andra.. Det var seriöst signalfel och dörrar som fryste heela tiden, asdrygt. Det räcker med 8 timmars resa utan massa förseningar.
Jaja, vi kom dit och hem i alla fall. Där nere var det mysigt som vanligt; shoppade (två par skor, en skjorta och en tunika, dock inget på rean, och ganska dyra grejer haha), var ute med stina, träffade mer släkt och så vidare.

Nu är det ju snart nyår också! Med risk för att vara tjatig slutar jag aldrig vara förvånad över hur snabbt tiden går. En dag kvar på år 2010 innan det blir 2011!!! Hur sjukt?!?! Firade ju nyss att det blev 2010... Well, well, förra året var vi hos mig och då tänkte jag att då slipper jag vara här igen. Men saker och ting krånglar ju alltid, den här gången var det ovanligt mycket till och med och det slutade även i år med att vi ska vara hos mig. Men det blir säkert bra :)

Ska försöka titta in i morgon och skriva ett till inlägg detta år, men man vet ju aldrig med mig och jag har massa saker att fixa eftersom vi ska vara här. Måste träna också, blir tokig om jag inte får göra det, var över en vecka sedan nu!! I alla fall.. Det jag försökte få fram är att om jag inte skriver något mer önskar jag ett Gott Nytt År, dvs ett superbra 2011 !!! =)

Take Care // E


Förra nyår :)

GOD JUL! :)

Vill bara önska en Goood Jul innan vi går över till juldagen!
Har haft en mycket bra dag med fina julklappar, god mat och trevligt sällskap. Julen när den är som bäst med andra ord!
Nu ska jag avsluta detta års julafton med en mysig julfilm :)

Take Care // E


En fin liten julbild :)

LOV!

Ääääntligen är det underbara lovet här!
Började med att äta på Kina med Stina, Irma och Tora och köpa lite julklappar. Sen skulle jag upp och träna, men nån lastbil hade kört av vägen och det var trafikkaos. Det kom ingen buss. Jag höll på att frysa ihjäl och fick GÅ hem för pappa kunde ju inte ta bilen för att hämta mig i kaoset.. Det var längesen jag frös så sjukt mycket, så fort jag kom hem tappade jag upp ett hett skumbad och tände ljus, mysmys. Där höll jag nästan på att somna.
Natten tillbringade jag med Malin, vilket var på tiden, hade inte setts på evigheter kändes det som!
Vaknade upp till ca 25 grades kyla och tack och lov kunde Malins mamma hämta oss och jag fick skjuts till driver där jag skulle ha min första körlektion! Den gick bra, sen lyckades jag ta mig till Kristina i kylan och byta julklapp. Efter lunch och lite mer julklappsshopping på stan med mamma, åkte jag hem till Helena för att byta med henne och ja.. Nu sitter jag här. Det var mitt lov so far, dvs en dag ;)
Nu ska jag kolla på tv, slå in de sista julklapparna och lägga under granan och bara mysa och njuta av ledighet, lugn och inget plugg. Underbart. Det är nu man mår bra.

I morgon; JULAFTON! :D

Take Care // E


Förra årets pepparkakshus :)

Jullov i antågande!

Tjena :)

Blie sämre och sämre på att blogga, men aja. I morgon går vi in på sista skolveckan, har riktig dag i morgon med matteprov (suck) och går till fyra, sen innebandyturnering på tisdag och sen bara julshow och grejs på ondag sen friiihet :D Men en sak suger ju, jag får inte vara med på innebandyturneringen! :( har sett fram emot den, men på träningen förra veckan sträckte jag till baksidan av låret när jag testade rörlighet genom att gå ner i spagat och nu får jag inte ens träna som vanligt :( Det är redan mycket bättre, så det är inte en sån farlig sträckning men jag får ändå inte vara med på innebandyn för Bertil :( Visserligen förstår jag det, men det suger ju..
Tranan i fredags, som inte har varit sen september! Förfesten var askul, på Tranan var det mycket folk, men ändå ingen riktig stämning. Fast den har jag ändå inte tid att bry mig så mycket om..
Man vet verkligen ingenting om framtiden.
Sov hos Kristina, sedan upp och iväg på julbord hos farmor på lördagen, var lite lagom trött sådär.. Men det var mysigt som vanligt :)
Nu ska jag avsluta helgen med Morden i Midsomer med mor min och försöka låta bli att tänka på morgondagens matteprov. Det måste gå bra på det här!

Take Care // E

Julkonsert och julkalender

Tjena,

Då var årets julkonsert avklarad. Mysigt, mysigt. Spelade även med i Hux Flux för att hjälpa oboe-tjejen, så sött! Jag förstår henne om hon inte vill vara ensam oboe, det är lite småläskigt hehe..
Jaha, annars då? Var funktionär, grenledare till och med, hela dagen igår på Skol-SM, jäklar vad stressigt var, man får förståelse för om tidsprogrammet blir uppskjutet asså! Men det gick bra.
Haha, jag har inte ett skit att skriva, det händer ju ingenting!! Det börjar närma sig jul med all stress och mys den för med sig, men det är ju inget nytt. I skolan har vi så mycket att jag inte ens vill skriva det, får ont i magen av bara tanken.. usch.
Så vad fasiken ska man blogga om?
Ingen aning.
Ska försöka lägga mig tidigt idag, har inte sovit varken särskilt bra eller mycket i helgen och i veckan som väntar måste jag ha energi för att orka, som vanligt med andra ord.
Ska nog ta ett äpple och sätta mig för att kolla på femte avsnittet av julkalendern. Vet inte varför, har fastnat fastän jag tycker det suger, haha. Har inte sett en hel julkalender på jag vet inte hur länge, de är ju så dåliga nu för tiden! Annat var det när jag var liten.. Haha, man börjar bli gammal ;)

Take Care // E


Lite mysigt är det ju trots allt. Är man egentligen för stor för att titta på julkalendern nu eller är det något man aldrig blir för gammal för?

RSS 2.0