Not as it seems

Jag insåg att förra inlägget fick mig att verka som en personen som inte är speciellt verklighetsförankrad, som inte vill "face the reality" så att säga, vad gällde det med sommar/höst och det med jobb. Det är när man råkar framstå som sådan, som man är glad att man har en blogg som knappt någon läser, så man slipper försvara sina ogenomtänkt skrivna rader.
Jag vet att det går mot höst och jag vet att man måste jobba. Faktiskt. Annars skulle jag legat på soffan sen studenten och trott det var sommar året om. Så är verkligen inte fallet. Jag antar att jag ville verka sorglös och ja, jag vet inte vad. Sanningen är dock att jag är livrädd för tiden och framtiden. Tack och lov vet jag dock att jag inte är ensam. Frågan är om det gör saken bättre. Det viktiga är i alla fall att jag vet att det inte kommer att lösa sig av sig själv, utan att jag kommer att lösa det.
 
Take Care // E

Det har varit en fin sommar...

... och den är banne mig inte över än! Trots att vädret bestämde sig för att börja jävlas preciis när jag slutade jobba. Men jag är positiv, värmen och solen kommer tillbaka, så det så! Jag är inte som alla andra som kan irritera mig till döds; påpekar att det minsann helt plötsligt är mörkt om kvällarna och att morgnarna börjar bli kyliga. Nej, det faktum skjuter jag undan, ignorerar totalt. På så sätt varar sommaren längre, i alla fall för mig.
Kanske nog pratat om väder och årstider, det får man nog av i personalrummet utan att det ska behövas tjatas om det här också. Något roligare måste det väl finnas att skriva om, trots att vi bor i Sverige, landet där man alltid kan ta till väder som samtalsämne.
Jag har avverkat min sista jobbvecka i sommar och vet inte riktigt vad jag ska ta mig för nu. Men ingen panik, jag är inte arbetslös, jag har semester. I alla fall ett par veckor, tycker jag. Det där är lite konstigt tycker jag. Måste man klassas som arbetslös bara för att man inte går i skolan och inte har något jobb? Man kanske inte vill jobba, man kanske är mellan två jobb eller också chillar man ett par veckor innan man ska ut på en långresa eller så. Inte för att fallet är så nu, men inte skulle jag väl kalla någon arbetslös då, det finns faktiskt annat i livet än jobb.
 
Just nu sitter jag och trycker i mig mörk choklad och ska se ett avsnitt av HIMYM innan det blir sängen med en bra bok. I morgon kommer äntligen min fina hem efter mycket krångel, längtar! Hoppas verkligen att de sitter på ett plan i denna stund...
 
Take Care // E

A new month

Hallå!!
 
Nu var det längre sen än vanligt (kan man ens säga så?) jag skrev, men jag har faktiskt haft fullt upp. I princip konstant. Visserligen gillar jag att ha det så, men just nu känns det som om det blivit lite för mycket. Upp fem varje morgon, jobba heltid, hinna träna, träffa pojkvän, familj och kompisar.. Men men, bra att ha å göra!
Nu har jag redan jobbat fem veckor på mitt sommarjobb. Av sex. Himla fort tiden har gått! Och när man jobbar tar man ju verkligen vara på sin lediga tid och njuter av den, därför har jag bara haft toppenhelger sen jag började. Helt otroligt bra har de varit, i följd! Det har varit finväder, fest, umgänge med härligt folk, en trip till Sundsvall med mor, träffa släkt och jag vet inte allt. Riktigt nice i alla fall. Och nu är ännu en helg i antågande, eller den har snarare påbörjats. Denna kommer jag att tillbringa i Stockholm med att fira en kär vän. Nästa helg blir det Västerås med hotellboende och friidrotts-SM (där jag dock bara kommer att vara åskådare).
Samtidigt som mina planer för helgerna tar slut, tar mitt jobb slut och i princip samtidigt får jag även veta om jag kommer in på utbildningen jag sökt till.. Jobbigt läge om jag inte kommer in liksom. Vilket jag faktiskt ska låta lite negativ över och säga att jag inte tror jag kommer göra.. Men den som lever får se!
 
Vart en liten snabbredogörelse av de gångna veckorna men nu är det faktiskt sängen med en bra bok som gäller, är så fruktansvärt trött.. Fast efter en skål glass tror jag!

Take Care // E
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0