Never ending

Trots två timmars plugg har jag massor kvar, det tar aldrig slut, kommer bara mer hela tiden. Jag skulle inte ens vilja veta hur många timmar sammanlagt man suttit hemma och pluggat genom åren, usch, hemsk tanke. Just nu är jag så fruktansvärt trött på skiten att studenten gärna kunde få vara i morgon trots att jag inte har en aning om vad jag ska göra sen.. För tillfället känns vad som helst bättre än massa plugg. Nästan.
Inte bara skolan är jobbig, strulet med studentresan fortsätter. Hit och dit, fram och tillbaka. Det känns nästan inte som om det kommer bli av. Men JO, det SKA det.
En sak som äntligen löst sig i alla fall! Colombia, i morgon bokas och betalas det! Grymt, trots att jag kommer vara asnervös när det väl är dags för avresa ;) Men 10 dagar med pojkvännen där borta säger jag inte nej till :)

Nu ska jag helst av allt vilja baka en kladdkaka och sätta mig framför en bra film och käka den med grädde. Eller lägga mig i ett varmt skumbad med tända ljus och läsa en bok. Men nej då, här ska skrivas PA-rapport. Blä.

Take Care // E

Söndag

Har inte gjort ett dugg bra idag. Varken öppnat en skolbok eller tagit fram dammsugaren, båda skulle verkligen behövas. Däremot har jag suttit vid tv:n från tio till två. Bra va? Fast tagit en promenad också och hamnade hos fina farmor där det blev saft, bullar och prat. Mys! Borde hälsa på oftare, tar ju trots allt bara ca 20 minuter att gå dit.
Ja, sen har jag inte så mycket mer spännande att berätta. Inte för att det här heller var särskilt spännande men ändå.

Take Care // E

:)<3

Multitasking

Yep, det är precis vad jag gör nu. Jag jobbar PA, fixar CV, läser bloggar & bloggar samtidigt. Känner mig duktig. Sedan är ju frågan hur effektiv jag är med  de olika grejerna, de två sistnämnda görs nog flitigast är jag rädd. Men ändå! Nu ska vi vara positiva. Undrar om jag ska ge mig på en femte sak?
Anledningen till att jag på en onsdag innan kl ett sitter hemma med alla dessa saker är att vår kära rektor gjorde ett besök i klassrummet under fysiken och meddelade att vi inte har någon svenska varken idag eller i morgon. Vilket för mig betydde att jag slutade 11.20 idag och har en lektion i morgon. Wiho! Dock inte lika roligt att vi fick en lite småjobbig och tråkig svenskauppgift att göra istället för lektionerna. Men men, med allt gott kommer något ont. Eller hur är det?

Take Care // E


Jag och mina PA-brudar! Haha <3

2012

Har funderat flera dagar nu på om det kanske är dags att inleda år 2012 på bloggen också? Men kommit fram till nej varje gång. Dock inte ikväll, trots att jag inte har ett dugg att skriva egentligen.
Mitt sista jullov, i alla fall under gymnasietiden, är snart slut och har varit både bra och dåligt. Nyår var hur mysigt som helst och har träffat massa trevligt folk och hälsat på släktingar, men även varit sjuk sedan julafton vilket leder till att jag inte ska tävla i morgon och känner mig fruktansvärt otränad. Bra inför SM om drygt en och en halv månad..
2012 nu. Året då jorden går under. Eller? Tror inte på det, men kommer definitivt vara rädd ändå när datumet kommer haha. Vilket det nu är. Vad händer annars det här året då? Studenten, skolan tar slut, vuxenlivet börjar. Resa, jobba, plugga..?? Frågetecknen är fler än svaren skulle jag vilja säga.... Men den diskussionen tar vi en annan gång för nu kallar faktiskt sängen!

Take Care // E


Hjärta.

RSS 2.0