Sydligare breddgrader...

... Dock inte så sydligt som man kunde hoppas på. Ligger med datorn i sängen här hos mormor i Halmstad medans ABBA-musik strömmar in genom dörren från vardagsrummet där min mor och mormor tittar på ett program om dem. Supermysigt här som vanligt, men att stiga ur tåget till ca 5 plusgrader, regn, blåst och inte en snöflinga gjorde inte att humöret las på topp precis. Men men, blir nog bra här ändå! I morgon ska vi ge oss ut på stan och trängas med alla andra på mellandagsrean, det ser jag fram emot! Att gå där när man egentligen skulle ha varit på jobbet kommer att kännas helt underbart! Någon dag blir det antagligen bio också och tro det eller ej, men träningskläder har packats ner så en sväng på gymmet ska jag försöka få till. Behövs så mycket som man äter här.
Nu blir det lite tv-tittande i form av Fjällbackamorden och antagligen lite fika, trots att vi typ nyss åt middag. Hjälp. Fast jag gillart ;)
 
Take Care // E

God Jul!

Japp, då börjar 2012 års julafton närma sig sitt slut. Även fast jag steg upp klockan sju (ja det är en tradition som man blir tokigförklarad av..) tycker jag dagen har varit kort. Vilket är positivt och betyder att jag har haft en väldigt bra julafton! Massa mys och kvalitétstid med familjen, även om bror saknades och var väldigt saknad..
Nu är det snart dags att krypa ner i sängen för mig och se fram emot min första sovmorgon på väldigt länge!
 
God Jul och Take Care // E
 


Christmas is near

Hallå!
 
Kanske dags för ett inlägg igen! Jag har precis tagit lite jullov i form av 10 dagar ledigt från jobbet, helt underbart! Kallt, massor av snö, julfint, julmusik, mys, jag är GLAD!
Vad som hänt sen jag senast ansträngde mig med att skriva? Man kan tro att jag gjort en långresa till någon avlägsen del av välrlden utan internet, men icke. Jobb är svaret. 24/7 känns det som haha. Närå lite annat har hunnits med, bland annat en tävling! Den traditionsenliga Julruschen gick av stapeln förra lördagen, en mysig tillställning för klubben såhär vid jul. Gick faktiskt helt okej med tanke på bristen på träning, hade asmycket träningsvärk dagen efter haha.. Sen har jag väl hunnit med lite julklappshandling, träff med släkten och såna där vanliga saker man gör vid jul, inte så mycket intressant med andra ord.
Det som står på schemat dessa lediga dagar är mys och julklappsbyten med pojkvän och vänner, lite mer städ och julpynt, julafton, några dagar i Halmstad hos mormor (äntligen!) och nyår. Låter perfekt för mig det! Enda haken är att min kära bror inte är hemma över jul, så det har varit lite tråkigare än vanligt att fixa inför julen.. Men men, han har det bra och snart ses vi igen!
 
Take Care // E
 

 

Hej mitt vinterland

Ja, så har det hänt, grönt gräs har övergått i snödrivor. Medans de flesta klagar är jag för en gångs skull positiv och njuter i fulla drag av vintervädret, även om jag skulle föredragit att det kom lite lugnare så man slapp hålla på att köra av vägen i snöstorm påväg hem från jobbet. Men mysigt är det och kom väldigt passande då det har blivit december och julljusstakarna och stjärnorna har tagits fram. Plus att jag om en liten stund ska joina mamma i köket och baka lussebullar medsjungandes till julmusik från gamla kassettband, haha. Mys!
Igår blev det mys med älsklingen och ikväll blir det röj med några fina flickor, toppen det här! Fast när jag för en gångs skull hade lust att träna, friidrott dessutom, var det pilskytte när jag väl kom till hallen idag, typsikt. Så det blev en sväng på gymmet istället och av någon anledning fick jag ont i höfterna av det som sprider sig ner i benen, känner mig som 80+! Verkar som att alternativen för mig är att träna till 100% eller inte alls, jobbigt haha.
 
Take Care // E
 
En snögubbe som jag gjorde för några år sedan, undra om man inte skulle göra en i år? ;)


RSS 2.0