Glad midsommar!

Tänkte bara passa på att önska alla Glad midsommar! Själv håller jag på att fira den med Elin och Kristina. Vi har hittills lagat mat, varit ute på en fotorunda, dansat, ätit onyttigt och haft KUL! Nu ska vi se på en film :)

Hare bra!


Sommarlov!! :D

Ja, nu är det äntligen sommarlov! Fast det kan man inte tro när man tittar ut genom fönstret, där det blåser och är molnigt. Usch :/ Igår regnade det hela dagen... Aja, någon gång måste ju vädret bli bättre!


Veckan som gått har bara varit slapp. Måndagen tillbringades på Långnäs där det blev kubb, brännboll och boule mot 7:orna och 8.orna. På tisdagen var klassen till Segersta i ett par timmar och gjorde i princip ingenting. På onsdagen tog vi först en kort promenad i regnet, sedan blev det att åka till furuvik! Det var roligare än vad jag hade förväntat mig men hade hellre åkt till Sthlm och Grönan... Vi kom hem halv tre och på torsdag morgon var man lagom trött när man skulle upp för att se på sommarshowen kl 9. Enligt mig har det försämrats genom åren, det är bara sång nästan. Visst är det fint (oftast...) men det är roligare om man har lite annat med också. Men efter det var det lärarshow för oss nior och då skrattade vi! Lärarna klädde ut sig och gjorde olika låtar, men roligast var ändå Pelle "af Skata" som gjorde "Snälla, snälla" ;) Haha! Tur att man har det på film! Sedan var det avslutningslunch och därefter spelning på studenten. Tyvär regnade det, stackars studenter! Det var regn på deras bal också "/
Sedan kom då den efterlängtade dagen, fredagen, skolavslutningsdagen! Underbar dag! Gick till Johanna på morgonen så hon kunde fixa mitt hår, sedan gick vi för att möta Elin och Malin som också hade gjort sig iordning tillsammans. Det var så härligt när vi möttes, vi kramades och skrattade, skrek "snart sommarlov!!" och tog kort. Väl i skolan snackade Ringård, sommarkören sjöng, vi fick rosor och sjöng "Den blomstertid nu kommer", allt det vanliga liksom. Typ. Sedan samlades klassen och där började det sorgliga. Först gick det ganska bra, men när man började krama alla och fatta att vi verkligen skulle skiljas hela klassen, gick det inte att hålla tårarna tillbaka. Till slut var jag alldeles rödögd och svart under ögonen. En massa kort togs och när vi äntligen lyckades slita oss gick jag, Johanna, Kirsti och Nico till stan för att äta lunch och fira.
Kommer sakna er guys, ni vet vilka <333 Tack för tre underbara år <33

På kvällen blev det mys hos Bella med folk, sedan i förrgår och igår spelades det med BUO. Igår sov jag även hos Helena (för första gången! :S) och vi lagade mat, kladdkaka, var onyttiga och såg på film, mys! :)

Om en vecka åker BUO ut på "turné" igen! ;) Då bär det av till Danmark/Tyskland! Nu ska jag bara njuta av SOMMARLOVET!!! :D





Sommarlovet närmar sig!

Hejsan!

Nu är sista riktiga skoldagen i nian gjord! Superhärligt, nästa vecka är det bara aktivitetsdagar och sånt. Sommarshowen är på torsdagen och avslutning på fredagen! Sen sommarlov!!
Jag fattar inte hur snabbt det har gått. De här tre åren känns som om de gått på ett par månader... nästan iaf. Jag är så otroligt glad över att jag har fått lära känna så många underbara personer, kommit riktigt nära en del. Det känns sorligt att skiljas, men vi ska hålla kontakten ändå! Måste....!
Var ner en sväng och kollade på studentbalen igår i regnet, stackarna som hade sånt väder. På ett sätt är jag lite avundsjuk, men samtidigt... jag har inte ens börjat gymnasiet och trots att jag vet att de här kommande tre åren kommer bli jobbiga så ser jag fram emot dem, för jag tror även jag kommer ha riktigt kul.

I fredags var jag till Ryhed och kollade foten och han trodde det var en stressfraktur, men röntgenbilderna som jag tog i onsdags visade motsatsen. Dock kan det ändå finnas en liten spricka. Det är blandade känslor nu.  Jag blev väldigt nerstämd när jag trodde det var en stressfraktur, då jag inte skulle kunna springa/hoppa förrän efter England, men samtidigt var det bättre än ovissheten. Jag visste att en stressfraktur skulle gå över på 4-6 veckor om man sköter sig. Tänk om det tar ännu längre tid nu innan det är bra? Aja, det är inte mkt annat att göra än att ta det lugnt. Suck. Jag vill springa!

I morgon åker som sagt jag, Johanna och Kirsti till Gävle för shopping! Jag måste hitta en klänning. Helst skor också, men vi får se hur långt pengarna räcker ;)

Nu blir det väl en slapp fredagkväll antar jag. Skönt det med. Puss.

RSS 2.0