Valborg is coming up

God kväll!
 
Ligger i soffan och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga tvätten och få gå och lägga mig haha. Är så fruktansvärt trött efter en till stor del sömnlös natt, följt av tidigt uppstigande, morgontenta och en resa fram och tillbaka till Stockholm med spa under eftermiddagen. Det sistanämnda var visserligen otroligt mysigt med bastu, pool och god mat, men det tog på krafterna.
Tentan jag skrev idag var den näst sista på programmet (förutsatt att jag inte får någon omtenta på den här eller den sista då). Vi har alltså bara en vanligt kurs kvar, för i höst vankas det praktik och uppsats. JAG ÄR INTE REDO FÖR DET, är min spontana panikkänsla vid tanken på det haha, men samtidigt ska det bli kul, att få komma ut och se vad vi faktistkt ska jobba med i framtiden. Men den övervägande känslan är att det är så läskigt att jag ignorerar det tills vidare.
Till något roligare; för första gången ska jag vara i Uppsala på Valborg! Jag har ju hört en himla massa snack om hur roligt det är så jag tänkte att jag skulle prova, det är ju trots allt sista året som jag är säker på att jag pluggar. Så i morgon kommer Mattias och ett gäng av hans kompisar hit från Linköping plus Helena, det ska bli himla roligt! Fullt hus dessutom haha. Får se om Valborg är så fantastiskt här som alla säger, har helt ärligt svårt att tänka mig det. Men jag ska ge det en chans och återkommer med ett utlåtande (någon gång under året). Det enda tråkiga är att Luis inte kan vara med pga att han inte pluggar och därför inte kommer in på nationerna, vilket har gjort att jag vissa stunder ångrat mitt beslut. Men det kommer i alla fall fler Valborg som vi kan fira tillsammans.
 
Nej, jag tror att jag blundar ett tag i väntan på tvätten!
 
Take Care // E

RSS 2.0