Sista januari

Hallå!
I väntan på att åka iväg till jobbet om ca en kvart så tänkte jag passa på att skriva ett litet inlägg.
Till att börja med var dagarna i Stockholm hur mysiga som helst. Vi såg actionkomedin Jack Reacher på bio och den var riktigt bra! Förutom det åt vi massa god mat (kanske dock inte bästa uppladdningen inför en tävling men ändå höhö..), gick i ett par affärer och njöt av att vara tillsammans. Eftersom ingen av oss av van storstäder tycker jag dessutom att vi gjorde det riktigt bra vad gällde tåg, tunnelbana och att hitta, vi virrade inte runt alltför mycket ;) Själva tävlingen gick okej och på lördag är det faktiskt dags igen! Fast då är det längd som står på schemat, här i Bollnäs.
 
Take Care // E

Stockholm

Ja, det verkar ju inte bli skrivet överdrivet mycket oftare här på bloggen haha. Men men. Jaha, hur ser livet ut nu för tiden då? Jag trivs bra mycket bättre med tillvaron efter att ha bytt jobb, jag slipper den hemska känslan som liknar ångest, jag har tid att träna igen, hinner uträtta ärenden om jag behöver det.. Jag mår bättre helt enkelt. Just nu håller jag på att göra mig i ordning för en tripp ner till huvudstaden med min kärlek. Huvudanledningen till varför vi åker dit är faktiskt att vi ska genomföra 2013 års första tävlingen i morgon! Med min bristande träning de senaste månaderna kan det bli spännande haha.
Förutom tävling blir det bio och en natt på hotell, mys.
 
Take Care // E
 
<3

My weekend

Jag har blivit beordrad av en fin vän att skriva här oftare, så jag får väl försöka med det!
Just nu sitter jag här en söndagskväll utan ångest, det var ett tag sen sist..
Helgen har varit bra, har träffat pojkvännen, haft Malin som sov över och vi unnade oss lyxshakear från Max kombinerat med godis och massa prat. Söndagen har ägnats åt telefonsamtal med fina människor, en skotertur i otroligt vacker väder som trots stelfrusna tår var väldigt härlig och därefter avslutades dagen med några timmars jobb.
På tal om ingenting så funderar jag på att sluta blogga. Det känns som om jag ska göra det så ska det göras ordentligt, inte en gång varannan vecka... Aja, får lägga mig och fundera på det och livets andra gåtor, det här är kanske en av de mindre.
I morgon blir det städning, träning och lite jobb!
 
Take Care // E

Nya tider

Hallå!
 
Det har varit lite bloggtorka här.. Halva januari har ju redan gått!
Livet rullar på och jag ska plötsligt byta jobb. Jag han knappt med själv så fort som det gick, men jag tycker det känns extremt skönt om jag ska vara ärlig. Idag är jag ledig, jobbar sista dagen på TP i morgon och börjar nya på lördag. Och allt sattes i rullning i måndags kväll, haha. Jag kan ju inte neka att jag har ganska bra flyt vad gäller jobb då jag inte ens sökte till detta nya.. Så jag tackar och tar emot!
Idag ska jag äntligen klippa mig! Det är snart ett år sedan sist och det behövs verkligen kan jag säga! Efter det blir det "möte" angående det nya jobbet. Solen strålar, allt känns bra och jag är glad!
 
Take Care // E

2013

Oj, glömde skriva Gott nytt år här som jag brukar. Kanske överlever ändå ;) Jag hade i alla fall en toppenbra nyårsafton och nyårsdag också för den delen! :) Tog dock förvånansvärt nog inga bilder, vilket jag ångrar. Men men!
Årets första inlägg får bli kort för jag ska lägga mig, fortfarande sliten haha..
 
Men såhär i efterskott; Gott Nytt År! :D
 
Take Care // E
 
Firade in det nya året med min älskade <3

RSS 2.0