God Jul!

Då börjar julafton år 2013 gå mot sitt slut. Sedan jag kom hem har tiden bara runnit iväg, jag har knappt hunnit med. Har varit konstant stressad i två veckor med jobb, umgänge med vänner och familj, fix med julklappar och allt annat inför julen och detta samtidigt som jobbiga beslut ska tas.. Så denna dag har varit underbar - traditionsenlig, lugn och fin och en riktig familjedag :) Dock regn istället för snö tyvärr, men ändå!
 
I morgon är det slut på lugnet och dagen därpå går tåget mot västkusten!
 
GOD JUL! :) // E
 
Min stiliga bror & jag!

Tillbaka till verkligheten

Hallå!
 
Jag har landat på svensk mark igen efter drygt fyra veckor runt om i Asien och sitter här nu med förkylning och träningsvärk. Resan var grym! Även om vi på plats fick boka om flyg och åka till Malaysia och Indonesien istället för Filippinerna på grund av tyfonen. Det blir sällan som man tänkt sig men det blir oftast bra ändå, vilket det blev. Vi har glidit runt och gjort det vi känt för; solat, badat, shoppat, ätit massa gott, ridit på elefanter, snorklat, paraglidat, paddlat kajak, åkt jeep upp i bergen.. Ja man hinner en del på en månad. Men det bästa med resan tycker jag inte var någon specifik sak utan mer upplevelsen som helhet. Att komma aströtta till Kambodja och visas in i en liten bungalow som vi inte alls hade förväntat oss (och som vi under veckan fick dela med några olika husdjur..) och väckas jetlaggade några timmar senare för att informeras om strömavbrott som skulle vara hela natten, bli tilldelade lyktor och bli upplysta om att vattnet inte heller fungerade. Inte som på någon charteresa precis haha, men det var inte heller vad vi var ute efter.
Väl hemma i Sverige började det snöa samma dag som vi kom hem, exakt vad jag ville. Syftet med att åka i november var ju att slippa det mörka, regniga, råa vädret. Visserligen fryser jag ihjäl i snö och -15, men det är som jag vill ha det!
På tisdag börjar jag jobba och sen ska man tänka ut julklappar till alla. På det ska jag bestämma mig för om jag vill flytta och plugga eller vad jag vill göra i vår. Åhh, hej verkligheten typ. Men just nu njuter jag bara av den kommande julen, det är så mysigt!! Massa ljus, pepparkaks- och lussebullsbak, julmusik.. Åh jag tröttnar inte.
 
Take Care // E
 
Langkawi, Malaysia.
 
 Paragliding!
 
 

RSS 2.0