18/11 -11

Inte för att jag har kommit på meningen med livet men jag vet i alla fall att en varm choklad med K var precis vad jag behövde idag i kylan och det fick jag också, mys. Bra inledning på helgen som bara kommer innehålla trevligheter; mys med pojkvän, bio (förhoppningsvis) och utgång med en nybliven 18-åring och firande av far. Sedan att jag har massa skolarbete ignorerar jag tills vidare och skjuter upp till söndag, det är det söndagsångesten är till för. Städning och garderobrensning får hänga med där också, trots att jag har en känsla av att nästa vecka kommer inledas med ett rum och garderob som inte har förbättrats ett dugg vad gäller det.

Take Care // E


Nu tycker jag det kan komma lite snö!



Vad fan är meningen med livet?

Så känner jag just nu, helt spontant.

Back in Sweden!

Har nu varit hemma i lilla lugna Bollnäs ett par dagar efter 10 grymma dagar i USA! Underbar stad, underbart land. Vi hade det jättebra med massa sevärdheter, shopping, onyttig mat, bio, hockeymatch, musikal, en sväng till Washington.. Var dock väldigt skönt att komma hem, jag är egentligen ingen storstadsmänniska. Något mindre roligt däremot var att förutom kemin jag visste att jag hade att göra nu i helgen, låg den totalt bortglömda matteboken och stirrade ondskefullt på mig i mitt rum när jag kom hem. Typ. Då sjönk humöret ett par snäpp. Plus att det är massa annat skit i skolan nu också. Aja, löser väl sig på något sätt, brukar ju göra det.

Nu blir det sängen då tidsomställningen har gjort sömnen knas och jag ska vara på gymmet klockan sju i morgon bitti.. Gäsp säger jag.

Take Care // E

RSS 2.0