SOMMARLOV!

Wiiihoo, ÄNTLIGEN SOMMARLOV! Kan inte beskriva lättnaden. Har under SÅ många veckor haft tungt fysiologiplugg hängande på axlarna. Det har absolut varit intressant (tack och lov), men pressen och stressen.. inte att leka med. Men idag skrevs tentan och utan att vara för kaxig kan jag i alla fall säga att den kändes okej och att jag borde få åtminstone godkänt. Detta betyder att jag nu kommer att ha 3 månader utan plugg, helt fantastiskt! Att jag sedan ska jobba på äldreboende heltid alla veckor utom 3 kan vi väl bortse från för tillfället hehe. Nej då, är väldig glad att ha ett jobb eftersom det ger pengar och något att göra och dessutom ska det bli roligt att prova på något annat än att städa. Slipper även de omänskligt tidiga morgnarna och kommer istället att ha oregelbundna arbetstider med blandat dagar, kvällar och helger. Just nu känns det bra i alla fall!
Ikväll blir det firande av sommarlov och i morgon går lasset mot Bollnäs där jag ska fortsätta fira och då min fina vän som tar examen idag! Helt sjukt, men så är det.
Lite tråkigt att vara borta från Uppsala så länge, men det kommer bli bra i Bollnäs! Ska bli kul att umgås lite mer med mina vänner där, ha familjen nära och framförallt min pojkvän. Har som det ser ut just nu inga andra planer att jobba haha, men jag har bestämt mig för att det ska bli en rolig sommar! Får väl se om jag uppdaterar någonting under tiden, har ju inte gjort det överdrivet frekvent på sistone haha.
 
Take Care // E
 
En bild från när vi var i Gbg för några veckor sen, riktigt rolig helg! 

RSS 2.0