Thoughts

Hej!
 
Efter att ha varit till Arbrå och jobbat med småbarn inledde jag helgen med en sväng på gymmet. Det har blivit dåligt med träning den här veckan på grund av att Höghammarhallen har varit stängd så därför försökte jag köra lite extra hårt idag. Tur det, för nu sitter jag och äter godis. Men det är ju trots allt fredag så jag har inte en gnutta dåligt samvete!
Ikväll blir det Alfta, dags att säga hej då till min älskling som ska vara borta i 2 veckor.. I morgon ska jag vara funktionär på en friidrottstävling, på kvällen blir det mys med Sofie och söndagen kommer att ägnas åt jobb. Sådär, då vet alla min intressanta helg.
För att bli lite allvarligare och djupare känner jag en ständig stress över framtiden. Alla tjejer som jag gick med i gymnasiet har flyttat och/eller börjat plugga, just me left.. Å andra sidan har jag alltid sagt att jag ska jobba först, sen resa, sen plugga.. Kan dags att börja med del 2 snart? Samtidigt sitter jag timtal och kollar på utbildningar, åh jag blir galen! Det känns inte som om jag skulle ha något emot att börja plugga igen, frågan är bara hur fasiken jag ska få min hjärna att vakna? Den har liksom sovit vad gäller matte, fysik och sådana saker i snart ett år! Kunskaperna finns väl någonstans därinne, gäller bara att hitta dem.
 
Take Care // E

Fem månader senare

God morgon!
 
I morse märkte jag hur längesen det var jag steg upp tidigt. När klockan ringde halv sju var det LJUST ute, jag fick nästan en liten chock haha. Det gjorde att det gick fort att piggna till och jag kom till gymmet med energi, tänk vad ljus kan göra. Anledningen till att jag klev upp denna okristliga tid var att jag skulle hinna gymma innan vi åker till Arlanda, om ca 20 min, för att hämta upp min kära bror! Äntligen, efter 5 månader i Australien/Hongkong/Thailand, återvänder han till Sverige. Just nu borde han vara i England i väntan på planet hit. Ahh, längtar efter att få krama om honom!
 
Take Care // E
 
Haha, gulligt.


The future is back..

Jag bloggar inte ofta, men när jag väl gör det är anledningen ofta att jag har saker som är viktigare att göra men skjuter upp och bloggar istället. Det var i alla fall ofta anledningen under skoltiden, men så även idag. Jag har lugnt jobbat på ett par månader utan att känna någon speciell stress inför framtiden, det har varit tidigt på året och jag har haft jobb som jag trivts med. Nu är det dock slut med det; ansökningarna till utbildningar öppnar i övermorgon och jag har tvingats inse att efter 11 juni kommer jag vara arbetslös; dags att söka sommarjobb med andra ord.. Det var ett tag sedan jag hade något hängande över mig som jag måste göra och den känslan har jag definitivt inte saknat. Men men, bara att ta tag i det!
För övrigt passade jag på att träffa folk, träna, fira älsklingens födelsedag och åka skidor i strålande sol med mamma under förra veckan då jag hade lite ledigt.
Idag blev det tyvärr inget jobb, men det är återigen strålande fint väder och jag ska snart åka till Nathalie och ta en promenad och fixa lite lunch och därefter åka och träna, så det blir nog en bra dag ändå!
 
Take Care // E

The bright side of life

Några saker som hittills har gjort mig glad den här lördagen:
 
- God & nyttig frukost.
 
- Ett telefonsamtal.
 
- Ett grymt träningspass på löpbandet, det bästa någonsin tror jag faktiskt. Både energin och positiva tankar flödade.
 
- SOL. Visserligen snöar det just nu, men jag hoppas att den kommer tillbaka, det är sjukt vad bra väder kan göra med humöret!
 
Och några saker som förhoppningsvis kommer göra att dagen fortsätter bra är lunch på stan, vänner, fest & kärlek. Toppen!
 
Take Care // E
 
 

RSS 2.0