Jag vs mig själv?

Tjo.

Har haft en ganska tråkig dag då regnet har vägrat ge med sig. Efter spelningen med BUO där jag för övrig höll på att frysa ihjäl  har jag bara varit inne och gjort mest ingenting. Det är vid sådana tillfällen man har tid att till exempel läsa igenom gamla dagböcker, vilket är precis vad jag har gjort. Och herregud, hur kan man förändras så mycket? Visserligen är det en del år sedan jag skrev och det är klart man utvecklas och får nya åsikter och värderingar, men ändå. Förändringen är radikal, det skulle lika gärna kunna vara två helt olika personer, en som skrev dagboken och en helt annan som sitter här nu. Men jag är fruktansvärt glad över att det är så, trivs så mycket bättre med den jag är idag än den jag var för några år sedan. Om någon hade sagt till mig då hur jag skulle vara i mitten på gymnasiet och hur mitt liv skulle se ut då hade jag aldrig trott på den personen. Någonsin. Så annorlunda är jag, helt otroligt. Och vem vet, jag kanske har förändrats lika mycket till om ytterligare några år?
Ett praktexempel på hur lite man vet om framtiden, och tur är väl kanske det.

Efter en tråkig regndag blir det mys med några av de bästa ikväll, Madde, Elin och Kristina. Elin och Madde drar nämligen till Frankrike i fyra veckor på måndag, samma sak som jag ska iväg på sen. Hoppas ni får det bäst! <3

Take Care // E





Ni vet nog inte hur mycket ni betyder <3

SOMMARLOV!!

Äntligen!! Det firas med utgång! Woho, nu kör vi! :D

Sommar! <3

13 juni 2011

Efter jag vet inte hur många dagar med alldeles för lite sömn och en del festande vaknade jag svintrött upp till spöregn och 13 grader. Och med Järvzoo med klassen på schemat. Inte så fruktansvärt lockande så efter lite sms:ande med folk som skulle strunta i det kröp jag ner i sängen igen och sov ett par timmar till, väldigt skönt!
Men sömnen får i alla fall lida för bra saker. Eller ja, bra och bra vet jag väl inte om man kan kalla det, men roliga i alla fall! Hade två otroligt bra kvällar med härligt folk på Tranan i fredags och lördags :) Men det sliter på en, gårdagen tillbringade jag och K i sängen och soffan haha. Men det var bara mysigt när det var lite sämre väder och jag för första gången på jag vet inte hur länge jag inte var tvungen att åka hem och plugga. Underbart.

Nu blir det lite lunch innan jag sticker iväg till gymmet och sedan till Luis :)

Take Care // E


Innan tranan i fredags :) <3

Fucking over!!!

Tjena!
För det första: PLUGGET ÄR ÖVER!!! Det har nog aldrig varit så skönt nån gång, det här året har verkligen varit kämpigt. Jag tror inte jag haft en dag sedan augusti utan någonting som måste/kan göras. Men nuså, äntligen! Jag älskar de här sista dagarna alla andra tycker är så onödiga. Man har i princip inga lektioner, går bara dit och snackar lite betyg och tar det lugnt. Tycket det är så skönt att vara på lektionerna men inte behöva göra något, då är det bara att sitta och snacka och umgås :) Fast givetvis är det ännu bättre med sommarlov, missförstå mig inte! ;)
Vädret är ju helt underbart också! Även fast man nu klagar på att det är för varmt istället är det precis såhär man vill ha det. I alla fall jag :)
Just nu känns allt så jävla bra! Snart sommarlov, fint väder, umgänge med fina människor, träning som går bra.. Ibland är livet bra! :)
Igår var det bal och det känns helt sjukt att det är vi som står där om ett år! Det kommer gå så himla fort, det känns inte alls som om det var längesen jag stod där och fotade min fina bror och det var ett år sedan nu. Stört!
Nu skulle jag behöva sova en timme innan jag åker till skolan på mitt livs sista spanskalektion och får reda på lite betyg och så. Har inte sovit mycket de senaste nätterna och ikväll ska vi ut.. och på fredag.. och lördag.. Haha. Men problemet är att jag antagligen ändå inte kommer somna om jag lägger mig och då känns det som om jag slösar bort tiden. Så sätter mig väl och läser eller något istället :)

Take Care // E


I somras i Halmstad :) I sommar kör vi igen, denna gång som 18-åringar! ;)
<3

11.09!

Rubriken kan tyckas lite konstig, men den har att göra med säsongsdebuten i tresteg igår kväll i Söderhamn (vi åkte aldrig till Falun som jag skrev tidigare)! Första gången över 11 m!! :D Som jag har kämpat med träningen under året tycker jag faktiskt jag var värd det, för att inte tala om hur länge jag siktat mot de där 11 metrarna! Blev så sjukt glad :D Hade dessutom tre övertrampshopp som var ännu längre. En perfekt början på säsongen skulle jag vilja säga! :)
Fortfarande glad över det gör det ju inte saken sämre att jag inte hade några lektioner idag och nu är ledig i fem dagar! Så skönt, sen att jag har skolskit att göra till på tisdag behöver man ju inte tänka på. Dessa fem dagar kommer bestå en tripp till Valbo med mor, gå tamburmajor, marschera med Blåset, träna, träffa folk...

Börjar med att åka till Elin på en fika och sen vidare till Luis! :)

Take Care // E


En lite gullig bild från i lördags innan Tranan hos Tora när K och jag roade oss lite med kameran ;)

RSS 2.0