Time for skiing

God kväll!
 
Sitter här med en kropp som protesterar så fort jag rör mig, herregud vilken träningsvärk jag har! Efter att ha slöat mig lite på träningarna tisdag, onsdag, torsdag skärpte jag mig ordentligt på gymmet igår och var effektivare än jag någonsin varit tror jag. Det efter att dessutom ha gått upp fem och städat 8 timmar på hälsocentralen dit jag plötsligt kallades som vikarie igen. Efter gymmet blev det mat och fika med släkten (hård träning behövs efter allt jag ätit sen min födelsedag!) och sen bar det av mot Alfta. Denna lördag har spenderats med min kära och varit väldigt mysig :)
I morgon är det äntligen dags för säsongens första dag i backen! Trots att det varit en kanonvinter har det inte blivit av förrän nu, så jag ser fram emot en dag på snowboarden och korvgrillning med mor! På kvällen blir det mys med tjejerna, har inte setts på ett bra tag eftersom det blev inställd förra veckan då jag blev sjuk..
Bokat biljetter till Stockholm nästa helg har jag också gjort! Ska efter ett halvårs lovande äntligen hälsa på Rebecca där nere!
 
Dags att krypa ner i sängen och läsa lite innan sovdags.
 
Take Care // E
 
Den obligatoriska födelsedagstårtan! 
 
Jag är lika förvånad som alla släktingar över att jag plötsligt är 20

Twenty

Hallå!
 
Tror jag för första gången någonsin sov på riktigt när mor och far kom in och sjöng vid niotiden i morse med frukost, presenter och ljus. Vaknade till före sju och tänkte "Ska jag behöva ligga två timmar och vänta på att de kommer, som när jag var liten?!", men tack och lov somnade jag om.
Den här födelsedagen har jag varken sett fram emot eller önskat mig något till, trodde inte det skulle bli så förrän om minst 10 år haha. Men det blir nog bra ändå!
Man kan ju undra varför jag sitter och bloggar på min 20-årsdag av alla dagar när jag aldrig gör det annars i princip. Jo för att jag sitter ensam hemma och jobbar inte förrän klockan tre, har inte så himla mycket att göra, haha. Ska ta en sväng på stan senare och fixa lite saker, sen blir det jobb klockan tre till åtta. Efter det blir det lite firande med tårta :)
 
Take Care och grattis till mig själv! // E

From childhood to adulthood

Satt och funderade på om jag skulle ta och blogga, vi har ju faktiskt kommit en bra bit in i en ny månad sen sist och jag är inne på mina sista dagar som tonåring. Hjälp. 20 har jag alltid betraktat som åldern då man blir vuxen. Gäller det även mig? Jag hoppas inte det, för någon som är vuxen ser jag som en som har ordning på sitt liv, vet vad hen (haha.. ha. Jag avskyr det ordet) vill och är självständig, självsäker och så vidare.. bla bla. Stämmer ens en sak av det där in på mig? Känns som om det kommer ta ett par år till innan alla stämmer i alla fall. Jag kanske får börja se det som åldern där man börjar på att hitta sig själv istället? Okej, det lät som tonåren. Jag får nog fundera på den där.
Annars då? Torsdag kväll och natt var det meningen att spendera hos fina K, men tyvärr blev det att åka hem och vara sängliggande fredag, lördag istället (nåja, soffliggande på lördagen om man ska vara petig) och inte alls må bra, usch. (Det visade dock hur fina människor jag har runt mig, familj, vänner, pojkvän, puss på er.) Dock var jag fast beslutsam att jobba idag, söndag. Så trots att jag kände mig svimfärdig efter bara några trappor kämpade jag mig igenom sex timmar. Okej, så heroiskt var det inte, timmarna gick faktiskt förvånansvärt lätt, om man bortser från trapporna och en kortare promenad då, som gjorde mig anfådd.
 
Nej, efter detta långa intressanta inlägg börjar det bli dags att bege sig mot sängen. Kanske efter ytterligare avsnitt av How I met your mother kanske förresten, som jag blivit smått beroende av. (Jag vet, efter).
Nästa gången ni hör av mig här är nog efter 12 februari, vilket betyder att jag blivit vuxen. Eller hur var det där nu igen?
 
Take Care // E
 
Kan du komma hem snart?
<3

RSS 2.0