At home for a few days

Tillbaka i Sverige och Bollnäs och har sovit ut efter en vecka med massa buss -och båtåkande, spelande (bland annat på en åkande liten båt), umgänge med fina människor, regn, sol, inställda spelningar, Liseberg, fotboll, festande, lite shopping.. Ja vi hann med mycket och det var en bra vecka! Nu blir det fem dagar hemma innan jag åker till Colombia! Börjar bli skapligt nervös om man säger så.. Jag är flygrädd, har TRE mellanlandningar, kan inte deras språk och biverkningarna av malariatabletterna jag ska ta kan vara hemska.. Dock är dessa saker som jag är nervös för ingenting mot för de positiva; jag ska få spendera två veckor med min älskade som jag inte träffat på snart en och en halv vecka nu, jag kommer besöka ett nytt land i en ny världsdel och klarar jag resan (vilket jag verkligen hoppas) kommer mitt självförtroende höjas ordentligt. Så med andra ord; längtan vinner klart över nervositeten!
Ska också genomföra min första träning på en månad idag. Efter veckan med BUO ska de kommande dagarna hemma innhålla massa träning och bara nyttigheter då BUO-resorna är det rakt motsatta haha.

Take Care // E


Midsommarfina i Tyskland :)

Forever free

Nu har det visserligen gått ett tag men studentdagen var underbar, från morgon till kväll! Den började klockan sju med champangefrukost med klassen, efter det till skolan för kortknäppning, en sista träff i klassrummet med lärarna, aulan, sedan utspringet! Trots att regnet öste ner vid den tidpunkten var humöret på topp hos alla, även mitt som annars brukar styras så mycket av vädret. Det spelade absolut ingen roll att man blev genomblöt, jag märkte knappt regnet och kylan, för den enorma glädjen var okrossbar. En stund att minnas.
Nu har det redan gått fem dagar sedan studenten och i morgon åker jag iväg till Tyskland och Göteborg med BUO. Efter extremt mycket strul så sitter jag sedan förhoppningsvis på ett plan (eller ja, fyra olika..) till Colombia den 3 juli också!

Take Care // E


Glada studenter!

Studenten på ingång!!

Har varit sjuk sen balen och har haft en alldeles för lugn studentvecka. Men just nu skiter jag fullständigt i både att jag fortfarande inte är frisk och oron över att jag inte har en aning om vad jag gör och vart jag är om några månader för i kväll ska jag bowla och käka med min klass som faktiskt varit underbar under dessa tre år och i morgon tar vi STUDENTEEEEEN!!!! :D:D Då ska jag bara fokusera på nuet och min lycka över att ha fixat gymnasiet galant! Självklart kommer det vara vemodiga känslor också, men det hör till. Inga negativa får förekomma dock, det är stor skillnad!
Sitter i mitt för en gångs skull nystädade rum och lyssnar på en spotifylista med studentsånger jag fick av min bror, det frambringar härliga känslor kan jag säga! Sjukt att vi i morgon går i ledet av alla studenter och skriker studentsånger, trodde man ju aldrig!

Take Care // E


En liten NV-klass för två år sedan!

Bal!

En av dagana man aldrig trodde skulle komma på riktigt är här; baldagen! Känns helt overkligt att ha fixat naglar, hår och smink och att snart sätta på sig klänningen och gå på avgångsbal.. Sjukt, men så kul! :D
Har varit hemma i snart två dagar efter en underbar vecka i Grekland med två av de bästa! Vart sol, bad, shopping, fest, god mat, massa skratt, en väldigt lyckad vecka med andra ord :) Lyckades dessutom pricka in dagar med fint väder där och dåligt här, grymt.

Nej, nu ska jag ta nå att äta så jag inte svälter ihjäl till balmiddagen, sen kör vi! Wiho! :D

14 månader<3

Take Care // E



RSS 2.0