Sommarlov, snälla?

Borde väl anstränga mig med något som har med skolan att göra nu, som vanligt, men orkar inte. Sitter faktiskt med fysikboken uppslagen i knät, tänkte vara duktig och plugga långt innan provet för att verkligen förstå för en gångs skull men näe.. Orkar som sagt inte. Efter Matte D nationella i torsdags tog jag sommarlov känns det som, för att citera Elin ;) Men bara att kämpa på, vi har en del kvar att göra innan vi kan njuta av frihet i 10 veckor. Fruktansvärt välbehövligt kommer sommarlovet vara känner jag!
I helgen var vi på en minitripp med BUO till Västerås. Var väl inte supertaggad om jag ska vara ärlig, men som vanligt blev det sjukt kul med spelningar, shopping, party och massa skratt! :) Ser verkligen fram emot den riktiga resan till Bad Bramstedt nästa år!
I helgen blir det säsongsdebut för mig på Bilmetrospelen i Falun! Ska bli roligt att tävla efter att ha tränat så mycket, hoppas det går bra så man får lite självförtroende inför sommaren..

Nej, det här funkar inte, nu går jag och lägger mig!

Take Care // E

No perfection

Allt var perfekt. Trodde jag. Det finns nog ingen perfektion. Bara mer eller mindre bra.
Vill inte ha det såhär, måste hitta en lösning, en balans. Hur nu det ska gå till. Men allt går om man bara vill. Eller?

Fredagen den trettonde

Brukar inte ha två otursdagar på rak, men den här dagen har fortsatt på samma spår som igår. Vaknade visserligen upp på ett av de bästa sätten, bredvid Luis (fast i och för sig vaknar man med en hjärtattack till hans ringsignal), men såg ett par minuter senare ett sms från mamma där det stod att jag glömt nycklarna hemma. Med husnyckel, skåpnyckel och cykelnyckel. Dessutom var det ingen hemma så vi var tvungna att släpa oss upp på en gång från den sköna sängen och åka först till mammas jobb, sedan hem innan vi kunde åka till sporthallen. Väl där gick faktiskt corepasset bra, asjobbigt såklart, men hyfsat med tanke på att jag sovit fem timmar. En lektion, sedan slutade fem över elva. Tänkte träffa Luis men han skulle äta så Kristina och jag tog en bilsväng så länge. Han sms:ade att han var klar ungefär när vi tänker åka tillbaka, men självklart var det nå vägarbete så vi fick ta en omväg med massa bilköer och kom tillbaka till skolan precis när han börjar sin lektion, yey. Bara att dra hem, men hade såklart glömt skåpnycklarna i bilen och fick springa dit, tillbaka till skolan och till bilen igen.
Så har min dag sett ut hittills, skulle bara fattas att typ tåget går sönder nu när Kristina och jag ska till Gävle, dit vi ska och shoppa, äta och se f&f 5!!! :D:D Wiho!

Take Care // E


! :D

Noll motivation

En del dagar är bättre än andra. Denna dag kan hittills inte räknas till en av dem. Vaknade upp astrött, cyklade till skolan för att ha engelska nationella läs- och hörförståelse. Läsdelen gick väl okej, men hördelen.. ska vi inte ens tala om. Den gick mindre bra om man säger så. Väldigt mindre bra. Humöret var inte på topp efter det, så tänkte få en tröstande kram av Luis, men då hade han slutat och stuckit från skolan redan. Humöret sjönk ytterligare. Matte en timme, sedan lunch och upp och träna. Självklart var inte heller vädret på min sida idag så Emelie och jag fick cykla upp till hhh i spöregn. Och skinnjacka. Asbra kombination. Noll motivation på träningen, vilken förvåning.
Och som en bra fortsättning på dagen måste jag nu sätta mig och läsa 45 sidor i min svenska bok från år 1860, Djävulselixiret på 350 sidor som muntligt ska presenteras, fattar knappt ett ord av den. Livet är allt bra härligt ibland.
Tur att man har fina vänner och fin pojkvän <3
Måste bli mer positiv och sluta klaga. Men det är svårt.
Det är sånna här dagar man saknar Teneriffa något oerhört och samtidigt längtar lika mycket till sommarlovet. Sju prov och lite annat kvar. Kom igen.

Take Care // E


En söt bild från Valborg :)


3 maj 2011

Jahapp, då har skolan kört igång igen efter ett alldeles för kort lov och den började på bästa sätt; med fysikprov! Första i Fysik B, skojigt. Svårt att avgöra hur det gick, men det är nog ingen idé att hoppas på mvg i alla fall, då ska jag ha en jäkla tur..
Annars då? Hade ett mycket bra påsklov måste jag säga :) Det avslutades med spelning på första maj, vilket gick väldigt bra trots nervositet, och sen att Rebecca sov hos mig. Vi gjorde egen vaniljglass med varma hallon, mums! Vi är grym på det där alltså ;)
Tja, har inte så mycket att skriva, jag borde sitta och plugga nu, men orkar och kan inte. Något roligare är att Elin och jag sticker till Linköping nu på fredag! :D Äntligen ska vi får träffa i alla fall några från språkresan :) Och på lördagen har Bella ordnat fest, skoj!

Nej, nu måste jag försöka göra en ansträngning med matten!

Take Care // E

RSS 2.0