Feliz navidad

Hej och god jul i efterskott!
 
Julafton 2017 är redan förbi och det var 2 månader sedan jag skrev något. Sedan dess har det hänt lite grann. Först och främst kan man ju konstatera att jag valde att stanna hemma i Sverige över jul och nyår istället för att åka med till Colombia. Jag funderade fram och tillbaka tills jag nästan blev galen på det där. Till slut mådde jag så dåligt över beslutet att jag helt enkelt bestämde mig för att vara hemma, mycket för att slippa tänka på det mer. Men jag tror att det var rätt beslut. Jag slapp stress med jobb och plugg och jag fick fira jul i ett snötäckt landskap med hela min älskade familj.
Och apropå jobb; jag kommer med början av andra veckan i januari att jobba 25 % i Bollnäs!! Äntligen! Det blir på Aleris inom specialistvården vilket betyder nytt journalsystem och nya patientgrupper. Nervöst men spännande och roligt. Utöver det fortsätter jag i Gävle, på 65 %. Så det blir 90 % totalt; 3 dagar i Gävle och 1,5 dag i Bollnäs per vecka. Det känns bra, även om jag skulle vilja få ner antalet dagar i Gävle ännu mer. Men jag är nöjd! Detta har jag fram till 30 september, men jag antar att jag kommer bli erbjuden mer sen, vi får se hur saker och ting utvecklar sig. En tråkig sak vad gäller jobbet är att den enda kollegan som jag verkligen trivs med ska sluta om ca 2 månader. Väldigt tråkigt, men jag hoppas att det kommer någon ny som jag trivs lika bra med.
Vad gäller plugget har jag en kurs som inte har avslutats än, Mat och miljö. Jag har ett sista arbete kvar på den som ska in 7 januari, men är snart klar så siktar på att skicka in den nu innan nyår. Sedan är det färdigpluggat för en tid framöver känner jag. Även om jag har läst intressanta kurser i höst och lärt mig mycket så ska det bli skönt att bara fokusera på jobbet och vara ledig när jag är ledig.
 
Om ett par timmar åker vi söderut, till Halmstad närmare bestämt, i vanlig ordning. Här snöar det och är minusgrader, där nere kommer det att regna. Enda nackdelen med att åka ner dit i mellandagarna. Men det är alltid så mysigt där att det är värt det. Snön ligger ju förhoppningsvis kvar ytterligare ett par månader när vi kommer hem igen.
 
Take Care och Gott nytt år! <3

RSS 2.0