The Last Song

HÖSTLOOOV!!! Underbart, underbart! Dock är jag på väg att lägga mig för om 6 timmar ska jag upp för att sätta mig på ett tåg ner till Halmstad! Härligt, visst, men liite i tidigaste laget att ta tåget klockan sex på morgonen enligt mig.
Tänkte gå och lägga mig tidigare, men knäppte på The Last song.. Ojoj, ännu en vacker men fruktansvärt sorglig film som jag grinar som en barnunge till! Just därför gillar jag egentligen inte sorgliga filmer, man mår inte bra av dem! Men riktigt bra var den i alla fall.

Nej, nu måste jag krypa till kojs, kommer vara död klockan fem i morgon bitti, får sova på tåget!

Take Care // E


Om man kollar på vilka filmer författaren, lr vad det är, också gjort, fattar man att den är sorglig.... Usch

Om en dag

Hejsan!

Blev hemma från skolan idag. Har blivit förkyld IGEN. Vad är det här? Jag som aldrig brukar vara sjuk. Okej, jag är inte sjuk, bara förkyld och jag hade mycket väl kunnat gått till skolan, men vi hade bara två lektionen så jag kände att jag inte orkade. Skulle ändå inte träna efteråt eftersom jag var förkyld så.. nej, blev att vara hemma ;)
Jaha, vad har hänt under veckan sedan jag skrev senast? Ja, det beror på hur man ser det. Officiellt har det inte hänt mer än att för varje lektion i har jag blivit mer och mer trött, utsliten och less på skolan, nu är det värre än någonsin. Har mycket i nästan alla ämnen. Men men, jag har valt det själv (det är lite synd ibland, för då har jag inte någon rätt att klaga, hehe..) och snart är det lov!! Mycket välbehövligt, måste dock plugga då också..
I morgon efter skolan ska jag träffa K och ska försöka övertala henne att vi ska gå och fika ;) Antagligen kommer det inte behövas någon övertalning alls, förresten. På fredagseftermiddagarna blir det oftast en sväng på stan med en fika. Och i morgon blir det dessutom lov och det måste vi fira. En kopp varm choklad med vispgrädde kommer sitta perfekt i höstrusket. Mums.

Men nu ska jag förflytta mig till köksbordet för att göra matte och biologi, om jag är duktig behöver jag inte göra lika mycket på lovet och det är det värt.

Take Care// E


Den här bilden låg i mappen Vintern -08 -09! Var det verkligen så längesen?!

Vinter?

Hejsan!

Sitter här i träningskläder, ganska nyligen hemkommen från träningen. Ska snart duscha, men jag vet att så fort jag gjort det måste jag sätta mig och plugga  - och det orkar jag inte.
Klarade i alla fall av ett matteprov idag och det kändes till och med bra, men behöver inte betyda att det verkligen gjorde det. Men i vilket fall fall som helst är det skönt att det är över. Bara ett prov kvar innan lovet nu, biologi. Sjukt att det är höstlov om en dryg vecka, vi har redan gått 8 veckor i skolan! Men inte mig emot.
En annan sak som är helt störd är att första snön kom natten till igår och i morse var det 10 grader kallt! Var det inte nyss typ 15 grader varmt? Första snön har genom alla år gjort mig glad, det är något speciellt med den, men i år tänkte jag bara "oj", ryckte på axlarna och gick vidare. Ja, inte bokstavligen då, men typ. Reagerade inte alls som tidigare, det berörade mig inte. Varför? Ingen aning. Är så trött och sliten just nu, är väl kanske därför.
Nej, nu msåte jag hoppa in i duschen så jag kan sätta igång att skriva om skilladerna mellan att leva i vatten och på land och hur djuren och växterna gjorde för att förflytta sig från vatten till land. Askul.
Nu är det i alla fall snart helg igen. Stört hur fort veckorna går, den här veckan har till och med varit "värre" än vanligt. Men just nu är det bara skönt att tiden går fort.

Take Care // E


Snart ser det väl ut såhär igen. Fast mysigt är det, jag gillar ju egentligen vintern.

Jaha, nu äre mitten på oktober

Hallå :)

Sjukt längesen jag bloggade nu märkte jag. Eller ja, det har jag vetat ett tag, men jag har inte haft tid, inte orkat, inte haft lust.. you get it. Mitt liv är inte speciellt intressant så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva haha.
Igår var det i alla fall fest! På Dönjegården med massa folk från överallt. Festen var bra vissa stunder, mindre bra andra och med några incidenter som jag helst sluppit. Men men, det är så det är och på det hela taget var det en bra kväll :) Bra mycket bättre än att sitta hemma i alla fall ;) Kom hem vid halv tre efter att ha tagit bussen typ därifrån strax efter två. Vi trodde den gick tio i två, så vi gick vid halv och efter en dryg halvtimme var vi halvt ihjälfrusna i våra tunna kläder och tygskor, det var nästan 10 grader kallt ute helt plötsligt! Just nu känns det som om vi har hoppat över sommaren och gått från vår till höst, det är svårt att minnas värmen nu när det börjar bli kallt igen.
Trots att jag nu är astrött efter kvällen/natten och har pluggat och joggat idag trots att allt jag ville var att tillbringa dagen i sängen så är jag festsugen igen! Men ikväll blir det myskväll med Malin istället och det är inte illa det heller, inte alls! :)
Hon hämtar mig om en kvart, ska göra mig i ordning litegrann, sitter i myskläder och hår som bara fått självtorka efter duschen. Även fast vi bara ska hyra film och köpa godis känns det som om jag måste göra lite för att kunna visa mig ute ;)

Take Care // E

2 oktober 2010

Tjena, det var ett tag sen!
Jag missade helt att blev en ny månad igår. Det var när Kristina påpekade att 50-örningarna hade försvunnit som jag sa: Men skulle inte de utgå sista september? Hon: Ja.. och det är första oktober idag? Jag: WHAT?! ÄRE?!
Haha, tjejen med koll. Trodde det var 27 eller något.
Under veckan som gått har jag dragit på mig en förkylning. Nu när alla andra har blivit friska. Jag trodde jag skulle slippa undan, men den turen hade jag inte. Enda positiva var att jag slapp fystesterna i torsdag, de är hemska. Men istället var det jobbigt att spela först måndag kväll, sen onsdag kväll och sen hela torsdagen, då vi hade en konsert på kvällen. Men kul var det i alla fall och man slapp skolan! Dock hade jag bara en lektion, men ändå.
Idag har jag inte gjort något annat än suttit vid datan och tv:n och pluggat. Har varit riktigt effektiv med det i alla fall. Anledningen till denna tråkiga lördag är att jag är så trött av förkylningen, denna dag har varit värst. Men jag räknar med att vara frisk och pigg på måndag, redo för att ta tag i träningen igen! Eller ja, jag hoppas på det i alla fall..
Igår kväll, efter att jag kommit hem från Kristina (vi måste sluta göra av med pengar, vi äter ute och fikar och köper grejer heela tiden....!) så satte jag mig i min ensamhet och tittade på The Notebook som jag lånat av henne. Väldigt vacker, bra och sorglig film. Jag satt och störtgrät för mig själv. Jag har blivit väldigt gråtmild när det gäller filmer senaste tiden, haha.

Nu ska jag ut och övningsköra!

Take Care // E


RSS 2.0