Friiiiiiiii! I 3 dagar iaf

Gooood kväll!

Långhelgen på tre dagar har börjat! Ashärligt. Som sagt sover Malin här ikväll och snart ska vi åka iväg för att hyra skräckis och köpa onyttigt :) I väntan på det borde jag verkligen städa rummet och då menar jag verkligen. Kommer inte ihåg senast jag städade, så det är inte jättemysigt här kan jag säga. Gäller bara att komma igång, vilket inte är det lättaste, det är ju så tråkigt!
Orienteringen är över i alla fall, och jag överlevde men det var knappt. Inte ofta jag blir så trött som jag blev, Irma och jag började med att springa fel, sista halvan hade jag sånna skavsår under fötterna (under!) att det kändes som om jag sprang på nålar och jag var på väg att dö när jag ramlade i ett stup. Jag skojar inte. Okej, det kanske jag gör, men det kändes så i alla fall. Det var asbrant och stenigt och jag ramlade framåt, livsfarligt. Haha, Irma måste ha fått en roligt syn när hon tittade uppåt när jag skrek, där jag stod på alla fyra i stupet.
Aja, lite ska man kämpa ibland och vi kom i mål i alla fall, efter att ha hittat alla kontroller.
Sedan fick vi belöning med att sluta och då åkte jag och Rebecca hem med Madde och Elin och vi fikade och tittade på Bridget Jones på spaning. Haha hon är så himla skön, älskar de filmerna.

Nej, nu ska jag sluta snacka strunt och ta fram dammsugaren. Punkt!

Take Care // E

One more thing to go this week...

Tjena..

Jag förstår inte varför jag ibland stänger av väckarklockan i sömnen på morgonen. I morse måste jag ha gjort det, för jag minns det i alla fall inte. Det ledde till att jag försov mig 45 minuter och kom lite försent till skolan, dock inte mycket då jag förvånansvärt nog fungerar bra under press. Eller ja, ibland i alla fall.
Idag avklarades läsårets andra och tredje prov, kemi och svenska och året första redovisning, biologi. På ett sätt jobbigt att ha mycket på en dag, men ändå bra att ha allt över samtidigt. Blev inget plugg hemma för mig idag! :D Förbannat skönt.
Ikväll tänker jag lägga mig tidigt, för klockan 09.00 i morgon bitti har vi orienteringsprovet :S Springer med Irma och det ska nog gå bra, men är nervös ändå ;) Efter det har vi bara en timmes matte, sedan blir det en tripp till Söräng med Madde och Elin! :)
Just ja! På fredag är det studiedag!! :D Så skön dag i morgon och åtta till tolv på torsdag sen långhelg! Som inleds med att Malin sover hos mig! :) Var ett himla bra tag sen!

Nej, nu ska jag krypa till kojs och försöka att inte drömma mardrömmar om kartor och kontroller som jagar mig... ;)

Take Care // E




Hjälp, hur ska detta gå.....?


Söndagar = tummen ner

Jaha, då var de här igen. Söndagarna som är så fruktansvärt tråkiga. På sommarlovet var de som vilken annan underbar dag som helst, men nu består de av plugg, städning (ja, ibland i alla fall..) och vetskapen om att helgen snart är slut och skolan börjar. Till veckan väntas svenskaprov (om medeltidens Europa, kan man tänka sig något tråkigare?!), kemiprov plus ett orienteringsprov. Jag avskyr orientering. Det är asjobbigt att springa, jag suger på att läsa kartan och kontrollerna är aldrig där de ska vara. Haha, okej, SÅ dålig kanske jag inte är, men gillart gör jag inte.
Helgen har varit bra i alla fall! Hade en jättemysig kväll med Helena och Sofie, sedan sov Helena över och på lördagen var vi tvungna att gå upp tio för lördagsmarsch. Jag gick tamburmajor och var nervös som vanligt, men det gick bra :) Direkt efter marschen mötte jag upp Kristina för lunch på stan och titta lite i affärer. Hittade ingenting utom ett par assnygga skor. Som jag inte köpte, haha. Mamma hade fått spader om jag kommit hem med ett par till. Var med K hela dagen och sov hos henne. Vi såg bland annat Flirting with forty, för andra gången ;) Sjuukt bra och mysig och härlig film :)
Idag har jag pluggat sedan jag kom hem från henne och nu ska jag tillbaka till stadskulturen på 1300-talet och Dante och Giovanni. Suuperkuul..!

Take Care // E


Robert Buckley är ju inte speciellt ful heller.. ;)

Changed plans

Hejsan..

Helg igen! Superhärligt trots att veckan inte alls varit speciellt jobbig. Jag sitter och väntar på att Helena och Sofie ska komma för myskväll. Vi ska färga Helenas hår, baka och kolla på skräckis! :) Vi ska se The Stepfather, har höga förv'ntningar för den verkar riktigt bra! Dessutom är det en snygg kille med, gör alltid en film bättre ;) I väntan på tjejerna spelas Need you Now... Så himla fin låt som framkallar många minnen och mycket längtan... Texten stämmer så fruktansvärt bra.
Så fort skolan börjar blir det här en veckoblogg, men det får man leva med. Visst skulle jag hinna blogga oftare, skulle inte ta många minuter, men ja.. Jag vet inte, det blir inte av bara.

Take Care // E


En höstkväll

God kväll! ;)

Har precis kommit in och duschat efter en joggingtur. Tänkte inte ta någon idag, men sedan sprang Mattias ut och jag fick lite dåligt samvete över att jag har tränat så lite i veckan så jag sprang ut. Och för typ första gången var det riktigt avslappnande och härligt! Luften var klar och lite kylig, solen hade precis gått ner.. Trots allt jag sagt om hösten älskar jag den. Faktiskt. Jag älskar doften, jag älskar träden med olikfärgade blad och jag älskar mattan på marken av gula, röda och gröna löv. Ja, alla årstider har sin charm.
Däremot gillar jag inte kalhuggningen i skogen!! Det ser helt annorlunda ut än det gjort genom hela mitt liv och sådana förändringar hatar jag! Jag vet, det är bara skog, men ändå, den ska se ut som den alltid gjort, man känner ju inte ens igen sig :(
Jaha, denna helg har jag även varit med på mitt första skol-SM. Allt var roligt, att klä ut sig till troll, bo på hotell, spela kort i flera timmar med mycket skratt och fusk, träffa andra friidrottare man känner... Ja, allt var kul utom just själva tävlingen. Den gick käpprätt åt helvetee....!! Jag kommer inte ens ihåg när det gick så dåligt senast, så det var riktigt deprimerande. Men nu är utesäsongen över för min del och j*vlar vad jag ska träna i vinter!!

Nu blir det Morden i Midsomer som avslutning på helgen, gött de!

Take Care // E


Höst.. <3


Emelie och jag som troll ;)


Lite suddig men.. ;)

VAD GÖR VI? NU KÖÖÖR VI!

Borde egentligen ligga i sängen och sussa just nu och ta igen sömn men måste bara säga... Satan vad roligt vi hade igår!! Bästa Tranan på länge! Var lite tveksam (okej väldigt tveksam) till att det skulle vara skumdisco, men tänkte "Okej, det får väl gå". Men det var så kuul! Det var torrt fram till kanske halv ett sen började skummet spruta. Till en början var det frukansvärt. Jag fick i munnen och höll på att spy och kvävas på samma gång, fick panik. Så kom det i ögonen och det sved som f*n och tårarna började rinna. Jag tänkte: Nej jag fixar inte det här. Jag måste ut! Men bara man lugnade ner sig och lärde sig vända bort ansiktet och kolla neråt när skummet sprutade över en var det lugnt. Inom fem minuter var man totalt genomblöt, det fixade håret var helt förstört, sminket rann och linnet var genomskinligt. Men eftersom det var likadant för alla var det bara att skita i det och dansa och ha kul! Man blev helt blind av skummet och inom en halv minut hade jag tappat bort alla utom en, Tess. Haha. Det var helt lönlöst att försöka leta de andra så vi dansa bara på ;)
Väl hemma var det bara att ställa sig och duscha och tvätta håret. Kom i säng vid tre. Men även fast jag var dödstrött så somnade jag såklart inte på en gång och sen vaknade jag typ femton gånger innan jag "slutgiltigt" vaknade halv tio. Sov alltså riktigt dåligt... Anledningen till varför jag är yr av trötthet nu och borde lägga mig, vilket jag snart ska.
Men det var inte bara Tranan som var kul utan innan också hos Kristina med henne, Madde, Tora och Elin. Jag har i alla fall sjukt kul där! :) Tack för en värd kväll!

Har tyvärr inga bilder då jag glömde kameran hemma såklart.. God natt.

Take Care // E

Utgång på g!

Tjeena!

Helg igen då och den inleder jag med att baka mina favoritkakor från barndomen (oj, vad gammal jag lät), nämligen snoddaskakor! Den står i ugnen nu och jag måste säga att i alla fall smeten blev väldigt god, har "smakat" alldeles för mycket av den som vanligt.. Men det hör till hihi :) Får bara hoppas att den är lika god färdig, det vill säga med glasyr och strössel på! Jag vet att det ska vara kokos, men jag tyckte inte om det när jag var liten så då bytte jag ut det mot strössel och aldrig i livet att jag tänker bryta traditionen bara för att jag är tio år äldre och gillar kokos! Glöm det. ;) Haha, just ja, jag har inte kaffe i glasyren heller, sitter också kvar sen förr.. ;)
Anledningen till att jag inte bloggat på ca en vecka? Ordet är FYSIIIIK!! Satan vad jag har pluggat den senaste veckan på tryck, densitet, acceleration, fritt fall, Arkimedes princip och en miljon olika formler! Hade ju glömt bort allt sedan innan sommarlovet (såklart) och hade prov igår. Fruktansvärt skönt att ha det över, det kändes till och med ganska bra. Och nu är det helg och om ett par timmar ska jag iväg till Kristina där vi ska laga mat innan vi gör oss i ordning tills de andra kommer för att sedan gå på Tranan! Aslängesen jag var där, så jag är taggad! :D Nu ska jag börja med glasyren!

Take Care // E


Bort med kokosen och dit med strössel! ;)
Bild tagen från google, vet att man inte ska ta bilder andra tagit, men den var så fin och jag har ingen egen..
http://maddeluttten.blogg.se/images/2010/snoddas_s_70500229.jpg där tog jag den ifrån iaf :)

RSS 2.0