21 februari 2014

Om drygt två timmar inleder jag mitt livs första tenta. Det är då jag tycker att det är ett bra tillfälle att sätta mig och blogga. Men jag känner att jag inte vill läsa igenom anteckningar och böcker mer nu, det gör mig bara stressad. Jag måste lugna ner mig, för jag börjar bli fruktansvärt nervös.. Det är liksom snart två år sedan jag gjorde ett prov i skolan överhuvudtaget! Men det ska nog gå bra. Hoppas jag. Idag är det dessutom exakt 3 år sedan jag tog mitt körkort, så jag tänker att det bringar tur i tentan ;)
Snön har plötsligt börjat falla igen! Som den snöälskare jag är, är jag en av de få som blir glad, då jag inte fått min riktiga vinter än, men just idag hade det kunnat få vara uppehåll så det inte blir något krångel med bussarna till tentan..
Aja, ska snart laga lite lunch och se om jag kan äta det haha och sen hoppas på att bussen är i tid. Just ja, jag måste andas också. Har ju lärt mig att det sker per automatik, men just nu tvivlar jag alltså.
 
Nu kör vi.
 
Take Care // E

Hello sun

God kväll!
 
Hade tänkt lägga mig tidigt idag för att vara duktig och gå upp i hyfsad tid i morgon trots att jag är ledig. Detta på grund av att vår första tenta är på ingående (!!) och jag har massor att göra. Dock ser det inte speciellt ljust ut just nu var gäller tidigt sänggående, men det förstod jag nästan redan från början.
Något annat som faktiskt varit ljust idag är sooolen! Ha inte sett den på veckor (känns som månader), men idag tittade den äntligen fram och det är sjukt vad det gör med humöret. Man blir piggare och gladare och att ta en långromenad hem från skolan istället för att kura ihop sig på bussen i regnet som man gjort senaste veckorna kändes helt underbart.
Tiden går om möjligt ännu snabbare än den gjort tidigare och jag har plötsligt blivit 21! Ett par kompisar påpekade att jag är ett steg närmare 30 i samband med grattandet, men något sådant tjafs tänker jag inte lyssna på än på många år! ;)
 
Nej, om man skulle läsa igenom lite kemi och sen försöka sig på att sova? Japp, så får det bli.
 
Take Care // E
 
Fick massa fina saker av min älskling i födelsedagpresent och Alla hjärtans Dag-present! <3
 
Överlycklig över blå himmel!

RSS 2.0