Skrämmande nytt

En vecka till har gått, allt gick bra med friidrottsskolan och nu har vi en ny grupp, en bråkigare. Mitt tålamod är inte det bästa, men bara jag inte visar det så ska det nog gå bra, hehe. Två dagar avklarade, tre kvar, blir finemang det. Min helg var jättebra innehållandes intagning av hö i gott sällskap, pojkvän, mysfika, träning och allt i hyfsat eller bra väder också!
Att jag sedan igår fick reda på att jag har fått jobb gjorde inte saken sämre, bra start på veckan säger jag! Så det blir att åka ner till Norrköping nästa vecka på utbildningskurs, spännande!
Igår kväll blev det Grillnatta med dels en väldigt saknad person och ikväll ska jag plötsligt tävla för första gången sen SM i februari. Trivs med livet just nu, även om alla förändringar och allt nytt skrämmer lite om man tänker på det. Men så är det, livet går framåt så fort att man inte hinner med.

Take Care // E


Känns som igår!

Rubrik

God eftermiddag!
Har haft första dagen på friidrottsskolan idag. Det gick bra, trots 45 runtspringande ungar, men det fick mig att inse att jag inte har ställt om tiden än efter Colombia. Tog tre timmar att somna och när klockan ringde före åtta i morse fattade jag inte vad som hände. Van att sova till 11-12 nu.. Men då kanske jag somnar snabbt ikväll istället kan man ju hoppas.
Efter snart fyra dagar hemma börjar jag vänja mig vid Sverige, men kylan är jag redan trött på! Det var lite skönt till en början men inte nu längre, jag vill ju gå runt i shorts! Men jag, som många andra, tror nog inte att sommaren kommer hit överhuvudtaget i år, vilket suger eftersom när det är riktigt sommarväder här är Sverige underbart. Well well, bara att ta det som det kommer, jag har ju fått värme och sol i alla fall, både i Grekland och Colombia.

Nu ska jag försöka hitta på något vettigt att göra.

Take Care // E

20 juli 2012

Tillbaka i Sverige efter två otroliga veckor i Sydamerika! Resan ner gick galant om man bortser från den lilla detaljen att jag var sekunder från att missa sista planet, från Bogotá. Haha, jag måste ha varit en ganska rolig syn där; en vit panikslagen ihjälstressad tjej som yrade runt och försökte kommunicera på spanska/engelska och hinna i tid till planet bland alla lugna colombianer. Aja, hann på det i sista stund och fick ett par timmar senare krama om min älskade som jag hade saknat så mycket. Underbart!
Efter dessa veckor med helt annan kultur, allting annorlunda än Sverige i princip, så känns det väldigt konstigt att vara hemma. Vänja sig vid verkligenheten igen liksom. Att ha saker man måste göra och hinna med. Hösten är fortfarande ett enda stort frågetecken, men det tar jag sen för nu ska jag iväg och träffa tjejerna för lite party på Brännbollsyran! :D

Take Care // E




<3

Next up: Colombia!

God kväll!
Inte många timmar kvar nu förrän jag sätter mig på första planet! Skulle jag säga att jag inte var skitnervös skulle jag ljuga och det är ju onödigt. Så jag säger sanningen; JAG ÄR SKITNERVÖS. Inte så lugn som jag verkar inför alla andra och försöker verka inför mig själv. Jag är en sådan som tänker väldigt mycket och i detta fall självklart på allt som kan gå fel haha. Men vill man något måste man ta risker och jag vill verkligen ner dit. Jag hade inte kämpat så mycket för att kunna åka om jag inte ville till 100 % och det vill jag fortfarande. Tanken på att jag skulle sitta här nu och inte ha resan framför mig i morgon är femtio gånger värre än nervositeten. Och jag hade ju inte inbillat mig att jag skulle slippa den, hallå, det är mig vi snackar om. Nervös för minsta lilla sak.

Så med det sagt.. Det ska bli fruktansvärt roligt och spännande och jag ångrar mig inte det minsta! Colombia och Luis, here I come! :D

Take Care // E (riktar nog det mest mot mig själv denna gång)


Puss!

RSS 2.0