Mysigt PA-jobb och mindre mysig tandläkartid

God morgon!

Släpade mig upp vid åtta för en kvarts tandläkarbesök. Värt? Nä. Inte direkt va. Speciellt inte eftersom det vart ganska sent igår då jag, Madde, Elin och Rebecca hälsade på hos Tora och jag, Mad och Elin bjöd på trerättersmiddag för att få bilder till vårt projektarbete. Måste säga att vi kommit på ett roligt och gott sådant! ;) Fast dyrt.. Väldigt trevlig kväll i alla fall som innehöll god mat, massa prat och skratt, film och ett besök ute hos hästarna där man fick se Rebecca mocka, en rolig syn ;) Som pricken över i:et var hade vi en underbar sjärnhimmel att titta på medans hundarna sprang runt. Mycket bra kväll skulle jag vilja säga.
Nu ska jag snart ge mig iväg på årets sista lördagsmarsch innan det bär av ut i skogen för att plocka svamp med mor och far (!). Haha, låter inte som mig. Sen blir det myyys med pojken också, härlig helg skulle jag vilja säga!

Take Care // E

Cheesecake! Det sved lite att inte smaka den faktiskt.

Haha ;)

Myshelg!

Religionen blev precis så hemsk och jobbig som jag befarat. Sitter med massa bibeltexter i ett försök att jämföra dem, vilket både är tråkigt, svårt och går förbannat långsamt! Det leder till huvudvärk, trötthet och dåligt humör, vilket jag inte behöver just nu. Det behöver man väl aldrig i och för sig.
Har haft en mysig helg i alla fall! I fredags blev det mys med bästa K, matlagning, film, promenad och en liten bilsväng. På lördagen tog vi oss ner till stan där det blev varm choklad på ett nytt favoritställe (tänk att man kunde hitta sånt i Bollnäs!) och ett par nya skor, som jag faktiskt behövde! Typ i alla fall..
Hem och göra lite religion innan det bar av ut till Rösteskogarna där det blev ännu mer mys med härliga brudar!
Och ikväll blir det mys i Alfta med min underbara pojkvän, tänk vad jag myser runt :)

Take Care // E

Everything has been perfect, please don't let it change.


Haha. En bild från förra året då en del av klassen tältade i Orbaden. Klassen som jag har insett att jag kommer sakna nå grymt när vi skiljs åt nästa år. Gäller att ta vara på tiden nu.
<3

Ups and downs

Det finns dagar då ingenting känns bra. Idag är en sådan dag. Har i alla fall en mobil igen. Ett plus. Mys ikväll, ännu ett plus och ett stort sådant.
Fast har nog Sveriges sämsta självdiciplin. Tre minus.

Mobilberoende till 1000

Sitter här och lyssnar på Fest hos Mange och saknar min mobil. Som nämligen gick sönder igår. Paniiik. Jag som är van att ha med mig den kära saken överallt, vart jag än går, kunna ha kontakt med vem jag vill när jag vill.. Har lånat mammas mobil idag som är ca 4 år och som jag bara får damp på, mindre kul. Jag vill ha min! Vill inte ha någon ny touchmobil heller, typiskt mig att vara så envis. Skulle ändå inte förvåna mig om det slutade med en sån.
Ikväll kommer i alla fall Luis hit, vi ska laga mat och mysa, 5 månader idag :) Vi ska dessutom kolla efter ny mobil till mig, vill beställa en så fort som möjligt och själv kan jag ju ingenting..
Skolan flyter väl på, det känns faktiskt som om vi har väldigt lite att göra trots att jag just läst massa kemi och verkligen borde skriva svenska plus plugga till idrottsgymnasieprovet. Okej, vi kanske hade en del ändå. Och om inte så blir det väl mer snart.

Svenska vare ja, dags att läsa lite om Edgar Allan Poe, spännande!

Take Care // E
<3

RSS 2.0