Greetings from England

Hello!! :D

Tankte bara slanga in ett snabbt inlagg fran England! Vi har det otroligt bra, har gjort massa! Hade bland annat maskerad igar och jag och en av tjejerna som Elin och jag bor med var smurfar! Alltsa helt blaa fran topp till ta, men undantag for vita klader ;)

Har traffat massa nya harliga vanner har nere som jag kommer sakna sjukt mkt nar vi aker hem vilket ar om 5 dagar! (om 4 dagar aker vi till London!) Tiden har gatt sa sjukt snabbt, kanns som om det var nyss elin kom och hamtade mig klockan 7 pa morgonen den 9 juli och vi satt och var alldeles uppspelta i baksatet pa vag till arlanda.

Ikvall ar det Harry Potter och halvblodsprinsen som galler! I dess hemland :D Skriver ett langre och mer utforligt inlagg nar jag kommer hem och har tid och orkar.

Hugs and kisses!

Hej då, Sverige!

Hejsan!
Om mindre än ett dygn är jag i England! Det känns helt sjukt. Har fortfarande inte fattat att jag ska dit på språkresa med Elin i tre veckor! :) Men så äre!
Så det här blir sista gången jag skriver på ett tag, för även om jag får tag på en dator där tvivlar på att jag kommer ta mig tid att blogga, hehe ;) Kanske slänga in nått kort, men det är inte alls speciellt troligt.

Den här veckan har jag ägnat mina kära kompisar. Har hunnit med att träffa Elin, Malin, Kristina (x2) Emelie och Helena. Ganska duktigt tycker jag. Jag älskar mina vänner, skulle inte överleva utan dem <3 Därför kommer jag sakna er något grymt de här veckorna, tack och lov har jag i alla fall med mig en av dem!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch inför resan, sedan packa ner det jag kan. Senare blir det myskväll med jordgubbar framför Miss Marple med mamma och bror :)
Hare bra, vi hörs nått tag! :)

Lördag 4 juli

God morgon!

Eller god middag kanske man ska säga?
Vaknade upp vid tio och satt mig ute i solen och läste och åt frukost, mysmys. Sedan försvann solen så nu sitter jag här. Det enda som var dåligt med att vara i D/T var att vi prickade in precis den veckan det var varmt och soligt här i Sverige! Så typiskt! I Danmark hade vi fint vi också, men i Tyskland var det molnigt, fast åtminstone varmt. Snacka om att man blev avundsjuk när man fick sms hemifrån där det stod: "Klockan är nio och det är redan 20 grader varmt, vi ska åka och bada." Så tittade man ut genom fönstret och såg duggregn och gråa moln. Inte kul. Men jag har i alla fall fått njuta av solen och bada lite här hemma senaste dagarna, men nu verkar det ta slut på det fina vädret "/

Anyway... Vad händer idag då? Hade egentligen planerat att träffa Jenny, men hade inte en tanke på att hon skulle åka till Kreta 2 juli. Och jag åker innan hon kommer hem och sedan flyttar hon i början/mitten av augusti, snyft. Så direkt jag kommer hem från England ska jag kontakta henne!
Idag blir det istället en sväng ner på stan med mamma för att inhandla lite inför resan, t.ex. en adapter, nya solglasögon, kanske något klädesplagg om jag hittar. Sedan ska jag övningsköra, det var jättelängesen nu känns det som!

Ha en bra dag, puss!

Hemma, men snart sticker jag igen!

Jag är grymt dålig på att uppdatera, jag vet. Idag är det två veckor sedan jag skrev, men nio dagar av dem har jag faktiskt en anledning till att inte ha skrivt då jag har varit i Danmark/Tyskland. Kom hem i tisdags kväll. Det känns så konstigt att den resan plötsligt är över. Jag tyckte det var nyss jag har årets alla tre resor framför mig!
I alla fall... BUO-resan var riktigt rolig! Det var inte alls lika bra boende som på Bornholm, nu bodde vi allihopa i en gympasal (på Bornholm hade vi jättefina rum som vi sov 5 och 5 i), men nu i efterhand är jag ändå glad att vi sov så. Man var mer med alla liksom, även om det var grupperingar ändå.
Det var en stor festival i tyskland som vi var med på och det var jättekul! Ca 20 orkestrar från typ 10 olika länder. Massor med folk. Fick gå tamburmajor en gång och jag var så nervös! Men det gick jättebra, och jäklar vilken härlig och mäktig känsla det var!
Men vi spelade inte bara. Jag och mina kompisar träffade bl.a. en hel del ungdomar som vi snackade med, vilket var väldigt roligt. Sedan var det ett festtält som vi dansade i de två sista kvällarna. Trots att det var mest vuxna där var det kul.
Tack alla för nio roliga dagar, ser redan fram emot nästa BUO-resa!

Men nu är jag som sagt hemma, men här stannar jag inte länge ;) Nu är det bara 6 dagar kvar till Elin och jag drar iväg till Arlanda för att flyga till England! Nu när alla papper har kommit (deltagarbevis, membershipcard och sådant) börjar resfebern komma på allvar. Frågor som "Varför ska jag göra det här?", "Nej, jag vill stanna hemma!", "Hur kommer resan bli?" snurrar i huvudet, men jag vet ju att svaren på dem är "För att det kommer bli en grym upplevelse!", "Nej, klart jag vill åka" och "Helt underbar, såklart!".
Men jag är ändå supernervös och värre kommer det bli. Jag känner mig själv, hehe.

Det har bara gått tre veckor på sommarlovet och jag vill definitivt inte tänka på skolan, men de slutgiltiga intagningpapprena (eller vad man ska säga) har kommit och nu är det helt klart: Jag kommer bli en NV09 :) Visst kommer jag vara nedstämd för att skolan ska börja (och nervös) men det känns ändå grym skönt med en förändring.

I förrgår var jag till Ryhed igen och kollade foten. Han gjorde ungefär samma undersökning som förra gången och jag kände ingenting. Så den är helt klart mycket bättre, men jag får ändå inte börja jogga förrän efter England! De tyckte inte att det var någon idé och vill att vi inte ska förhasta oss så att det blir värre igen och hur mycket jag än inte vill det, så måste jag hålla med. men efter England, då...! Nu får jag i alla fall träna benen på gymet, vilket jag inte fick tidigare. Yey, ett lite framsteg i alla fall. Man får vara glad för det lilla :)

Hare bra, får se om vi hörs innan jag sticker!


RSS 2.0