Away for a while

Jahapp, då har snart hela oktober gått också, undra vart den månaden tog vägen. Tiden har flyttats tillbaka en timme, det är mörkt redan vid fem och alla löv har övergett träden. Känns som att det är en ganska perfekt tidpunkt, sett till det (eller överhuvudtaget förresten), att om 6 dagar hoppa på ett plan och fly Sverige ett tag! En vecka i Kambodja, en i Thailand, följt av två i Filippinerna är novemberplanerna för mig och min kära vän Helena detta år! Har insett att jag kommer ha besökt fem nya länder och en ny världsdel under 2013, inte illa. Har fått samma fråga ställd till mig flera gånger under de senaste dagarna; "Jaha, har du börjat få resfeber än då?" Jag kan ju säga som så att jag inte haft det innan alla började fråga! Men än är det inte så farligt, dagen innan kommer det nog ha ökat betydligt dock. Just nu ser jag endast fram emot det :D Lite nervositet för saknad finns dock.. Men har vi klarat det en gång så klarar vi det igen!
Åhh, jag kommer slippa Sveriges novemberväder och istället uppleva massa nya saker med en fin vän!! :D Det här blir garanterat bra!
Anledningen till att hela inlägget fick handla om min kommande resa är att det är det som är fokus i mitt liv just nu, finns inte så mycket annat att fokusera på ;)
 
Take Care // E
 
När jag var i Spanien en månad!

Hem och vända

Hallå!
 
Nu haglar inläggen tätt helt plötsligt! Får vara glad så länge det håller i sig ;)
Igår kväll kom vi tillbaka upp till Bollnäs efter några härliga dagar på västkusten, men som rubriken antyder stannar jag inte här särskilt länge, i ungefär 3 timmar till närmare bestämt. Egentligen stämmer rubriken inte alls kom jag på, för vända ska jag inte. Nej, jag ska ännu längre upp i landet, till Umeå, så det är bara att sätta sig och resa fem timmar till efter de åtta igår. Men det känns inte speciellt jobbigt, jag tycker om att åka tåg. Uppe i Umeå ska jag i alla fall kolla in universitetet och staden i allmänhet, det är ju dags att söka igen.. Så vi får se var jag hamnar till våren, om jag nu hamnar någonstans alls tänkte jag säga.
I alla fall, om någon skulle undra så började inte kanal fyra fungera i söndags kväll, förrän halv tio. En halvtimme försent med andra ord och eftersom det var en deckare vi skulle se kändes det inte som någon idé att börja kolla då. Tur som vanligt! Men men, vi hade det bra ändå!
 
Take Care // E
 
 Haha, mamma. Hon fick just veta att hon vunnit en tipspromenad.
Sötaste Stina!
 
 Vackra västkusten.

RSS 2.0