Down under earth

Denna smått kyliga söndag tog jag cykeln till höghammarhallen, nu när jag äntligen hade tid och ork att träna. Väl där skrattade jag åt mig själv (inombords alltså). Skulle det här föreställa en hoppare som deltagit i SM i februari? Jag kände mig mer som en person på åldrandets höst som inser att hon inte är ungdom längre och inte kan träna på samma sätt som hon gjorde förr. Det på grund av att de första hoppen var katastrofala. De blev dock bättre efter ett tag och jag behövde inte skämmas över mig själv längre (ja jag skämdes även fast jag var ensam i hela hallen), men ändå. Känslan av att ha tappat så mycket dröjde sig kvar.
Aja, jag genomförde i alla fall två träningar den här helgen, även om den ena var värre än den andra (gympasset i lördags ska vi inte prata om..). Men jag saknar energin och motivationen jag hade till träning förr, borde försöka få tillbaka den på något sätt.
Förutom träning har jag ägnat den här helgen åt mys med fina vänner, pepparkaksbak, djupa samtal, matlagning och bastu- och filmmys. Trevligt!
 
Take Care // E
 
<3


19 november 2012

Ojojoj vad jag har vant mig av med att träna på morgonen! Det var några månader sedan jag gjorde det sist och det tog ett tag innan jag kom igång i morse på funktional moves-passet. Eller också är jag bara otränad.. Äh vi kör på det första! Skönt var det i alla fall när min kropp väl vaknat till och nu sitter jag och tar det lugnt och samlar kraft till jobb klockan ett.
En bra helg har jag haft! Mys med vänner och pojkvän och den avslutades med bio igår kväll; Breaking dawn part 2. Den var bra, men kändes lite kort och levde faktiskt inte upp helt till mina förväntningar efter de andra filmerna som jag tycker är grymma. Minns när vi åkte ett helt gäng tjejer till gävle för tre år sedan för att se andra filmen. Vi var helt galna, haha. Likadant med trean året efter. Shit att det redan har gått så lång tid! Men ja, man borde ju snart sluta förvånas över det.
 
Take Care // E
 
Haha vad hysteriska vi varit över det här förr om åren...

Halloween

Jahapp, då var ännu en helg till ända. Bra var den i alla fall! Mys med Sofie på fredag kväll, skype:ande med bror för första gången sen han åkte till Australien, träning och filmmys med B&J's med mig själv på lördag dag och Halloweenfest på kvällen. Denna söndag har bestått av onyttig mat, film och slöande, skönt.
Sen har har inte så mycket mer att berätta haha. Ska avsluta helgen framför Solsidan med mamma. Varför har jag inte kollat på det förut? Askul ju. Visserligen känner jag att jag borde se de andra säsongerna innan jag ser den här, men äh. Så med lite lätt söndagsångest beger jag mig mot tv:n!
 
Take Care // E
 
Cowboys och 80-talister! <3

RSS 2.0