Grekland nästa!

Hellu!

För det första denna underbara dag så är jag klar med allt gymnasieplugg!! Bara det får man glädjerus av! Sedan att jag är i Grekland med två underbara människor om mindre än ett dygn gör inte saken sämre! Jag brukar vara ute i sista stund med att packa, men den här gången slog jag rekord när jag tog fram resväskan ca fem timmar innan tåget mot arlanda skulle gå. Då märkte jag den verkliga nackdelen med att packa så sent; saker man hela tiden vetat att man vill ha med är borta när man väl ska packa dem. Aja, nu är det mesta nerpackat i alla fall och om en halvtimme går tåget! Ser väl inte jättemycket fram emot natten på arlanda, men det fixar vi. Tanken på att vi snart är i grekland kommer nog hjälpa en del ;) Självklart kommer saknaden var stor och jobbig den här gången också men nu är det bara en vecka och det fixar vi lätt som en plätt. Typ. Var hård brukar jag få höra och jag får väl försöka med det.

Nu kör vi! :D

Take Care // E


Haha ;)

25 maj 2012

Tjo.
Fram till bara för någon timme sedan har det varit helt underbart väder i flera dagar, äntligen säger jag! Lyckades dock bränna sönder mig igår, det är nästan pinsamt att visa sig för folk haha. Men hoppas det lägger sig snart så jag kan sola mycket i Grekland där jag befinner mig om drygt 3,5 dygn för att var lite exakt. Hoppas på bra väder och härliga dagar med fina vänner där!
Dock väntar en förhoppningsvis härlig helg först. Har dock inlett den med att skriva biologi, vilket inte alls är kul och speciellt inte en fredag. Men det är absolut sista grejen i gymnasiet nu (sista fysikprov idag!) och jag vill försöka få lite gjort på den så jag hinner med massa roligt i helgen istället. Lika bra att skriva på den i väntan på att bli upplockad för att åka iväg på lite grillning!

Take Care // E

Det går framåt

Hallå!
Blir bara färre och färre inlägg här, men nu är det maj, det vill säga den värsta pluggmånaden, så jag har en liten anledning i alla fall, även om jag lätt skulle hinna med ett kort inlägg då och då ;)
Helg nu i alla fall och har fått tre prov gjorda den här veckan, skönt! Sjukt att man bockar av de sista grejerna man någonsin kommer göra i gymnasiet! :D
Upplever dessvärre bland det sämsta vårväder på länge tyvärr, regn och kallt dag efter dag i princip, blä! Måste ju grunda lite innan grekland så jag inte bränner sönder mig där haha. Vet dock inte hur jag ska lyckas med det under de här förhållandena.
Varje gång jag sätter mig för att blogga påminns jag om varför jag gör det så sällan; jag har inget att skriva. Inget jag gör är intressant haha, men kan väl nämna att valborg var grymt i alla fall. Blev middag på Strandresturangen istället för ingen orkade grilla, sen party. Dock inte lika roligt första maj då jag gick tamburmajor hela dagen.. Men det gick det å.
Borde kanske skriva lite mer tankar här? Aja, det får bli en annan gång, nu blir det en film i regnvädret innan jag träffar Elin och Rebecca.

Take Care // E


Två pinglor på nyåret -10/-11

RSS 2.0