The snow is lightening up on the inside

God morgon!
 
Klockan är strax efter halv elva på en lördag och jag håller på att städa rummet, någon måste vara fel, haha. Men att vakna upp till strålande sol, några minusgrader och lite snö på marken för ett par timmar sedan gav mig energi. Jag tror för övrigt jag är den enda som uppskattar snön, som vanligt med andra ord. Blir alltid lika glad när jag första gången inför vintern ser snö virvla omkring i luften. Jag har nästan redan julkänslor och det är inte ens november, haha.
Ska försöka ta mig en joggingtur idag eller om det blir en sväng på löpbandet, har slarvat med träningen lite den här veckan.. Senare blir det mys med älsklingen :) Toppenhelg!
 
Take Care // E
 
Ungefär vid den här tiden förra året hade den första snön fallit i Central Park i New York!


Something special

Just ja, jag har en blogg också... Helg! Det var ett tag sen de var värda så pass mycket, men nu är de lika efterlängtade som när man gick i skolan. Och det bästa.. Att var ledig på riktigt hela helgen, alltså inget plugg. Wonderful. Tanken på att få sova ut i morgon, ligga och dra sig så länge man vill och inte tvingas upp av ett irriterande pipande strax efter kl sex, den tanken känns helt okej och mer än så. Nog för att jag trivs på jobbet, det gör jag, men ja, det är ju fortfarande ett jobb.
Nu har jag bara tagit det lugnt några timmar, kollat på film och myst, men snart är det dags att åka till tågstationen för att hämta upp en efterlängtad människa som jag inte träffat på två och en halv månad! Grymt.

Take Care // E
 
 
 
 


Reason unknown

Mindre motivation till träning var det längesen jag hade. Ingen att träna med, inget program att följa, ingen tränare och ingen tävling att sikta mot. Det blir liksom motivation lika med noll. Varför jag ändå tvingar mig iväg dag efter dag? För att jag får dåligt samvete om jag inte gör det. Även om jag helst skulle vilja åka hem och sätta mig i soffan med en B&J's. Typ. Eller inte helst, men hellre i alla fall. Ändå gör jag det inte, jag plågar mig själv tills jag kan känna mig nöjd och efteråt kändes det jäkligt bra så då är det ju värt det. Det är bara den där biten före träningen. Och under.
Det här kan man tänka är ett vanligt problem bland människor och visst, det kan jag inte säga emot, det är det. Saken är att det inte är ett vanligt problem för mig. Jag brukar se fram emot träningarna och njuta av att ta i ordentligt. Dock har väl den trytande motivationen en anledning, men hoppas på förbättring, helst inom kort.
 
Förstår att det är hemskt spännande att ta del av mina träningstankar. Snart helg igen, veckan har gått fruktansvärt snabbt men jag ser fram emot helg och hoppas att den blir bra så man får energi till ännu en vecka.
 
Take Care // E

Not always as you'd like it

Igår var en seg dag. Måndag, schema åtta till fem, spelning, träning, var borta från sju till halv nio och kände mig inte motiverad till något. Helgen var så långt bort som möjligt och allt kändes bara jobbigt. När man äntligen var hemma fick man inte njuta länge förrän man skulle lägga sig och kliva upp igen. Men nej, nu ska jag inte vara så grinig, jag ska vara jävligt glad att jag har ett jobb, något att göra på dagarna som jag dessutom får pengar för. Det var inte längesen jag klagade på att jag inte hade något av det.
Den här dagen började bättre, fram till lunch flöt allt på och jag var pigg. Sen blev det lite samma lika som igår, får verkligen hoppas att den trenden inte håller i sig. Aja, man har dåliga och bra dagar, bara att acceptera och ta det som det kommer. Försöka vara positiv ändå. Har i alla fall trevligt folk att umgås med på dagarna, det är ett plus.
 
Har blivit beordrade av vår utbildare att lägga oss tidigt eftersom vi ska gå igenom fakturor i morgon, då behövde man tydligen mycket sömn och Redbull. Bäst att göra som han säger, i alla fall det där med sömnen. Inte mig emot, tröttheten börjar komma.
 
Take Care // E
 
There are always beautiful things, it just depends on where you look


Ett par dagars avkoppling

Helgen är här och för ovanlighetens skull den senaste tiden är den väldigt välbehövlig efter en vecka med tidiga morgnar, långa dagar och massor av nytt att lära sig som hjärnan blivit bombaderad med. Men jag klagar inte! Askönt att ha något att göra, underbart att verkligen kunna njuta av ledig tid igen och inte nog med det, jag tjänar pengar också! ;) Fast så att ingen ska få för sig något annat är jag fortfarande lika förvirrad över mitt liv, just nu kör jag go with the flow-stilen och tar dagarna lite som de kommer. Kanske måste man göra det ibland, kanske är det bra. 
Förutom jobbet har det inte hänt ett skit den här veckan om jag ska vara ärlig, man hinner inte så mycket mer än att jobba, träna, äta och sova typ. Man får vara social på helgerna istället. Säger jag och sitter vid datorn och bloggar, smart.
Jäklar vilket tråkigt inlägg, när jag väl skriver förmedlar jag inte ett skit, bra gjort.
 
Take Care // E


Min kärlek och jag in the very first beginning så att säga <3

RSS 2.0