Pain is just weakness leaving the body

Ja, det har ju inte blivit mycket till redogörelse för Portugalresan som jag sa skulle komma och plötsligt är jag påväg till nästa land! Nåja, snart i alla fall. Ikväll går nämligen planet till Prag där jag ska tillbringa fyra dagar med min mor och bror. Det ska bli kul, hoppas att vi inte flyter bort i översvämningen som ska vara där bara ;)
Portugal då? Det var underbara dagar med massor av träning, sol, bad och god mat och goda efterrätter i mängder. Det var härligt att få bli lite brun igen, även om det inte blev superstor skillnad på en vecka. Jag tränade höjd ordentligt för första gången på flera år och att få segla över en höjd väldigt nära mitt pers kändes fantastiskt, även om det var på typ åttonde försöket. Eller kanske speciellt därför, eftersom jag fixade det på ren vilja då, vilket betyder att jag borde kunna hoppa en bra bit högre med en kropp med kraft och ork..
 
Dessutom har mina fina tagit studenten nu så igår blev det uppvaktande och kortknäppande för hela slanten! Ett år sen för mig.. Tiden går så att säga.
 
Time to go! Mot Arlanda!
 
Take Care // E
 
 
Inte helt fel att ha palmer på träningsarenan!
Utsikt från balkongen.
Min prins på balen. PUSS.
 
 

RSS 2.0