Sista tentan!

Hallå!
 
Då var den sista tentan på Dietistprogrammet skriven, förutsatt att jag inte får omtenta då. Så sjukt! Minns fortfarande första tentan som om den var igår. Och enligt en klasskompis är den den 17 ordinarie tentan vi skriver. Visst tycker jag att vi har haft tentor ofta, men så många trodde jag ändå inte att det var. Har klarat mig utan omtentor hittills så håller tummarna för att även den här gick vägen!
En tenta brukar i vanliga fall avsluta en kurs, men den här gången har vi uppgifter nu efteråt också och får inte sommarlov förrän om drygt en vecka, vilket känns lite tungt när man i princip gjort av med alla energi inför tentan. Men men, det känns skönt ändå!
Ett valborgsutlåtande har jag ju lovat och jag kan säga att det var så. Himla. Kul! Jag hade ju inte speciellt höga förväntningar för jag trodde inte att det skulle vara min grej, men det var sjukt roligt. Vi hade tur med vädret också, så stämningen var på topp och hela helgen var fantastisk. Så roligt att min kära bror kom också, det gjorde mycket! Sedan var jag ner och hälsade på honom nu i helgen och var med på hans utflyttningsfest, han ska nämligen till Australien i ett halvår. Är väldigt glad för hans skull, men det känns inte bra att inte ses på ett halvår, så länge har vi inte varit ifrån varandra någonsin. Men tiden går ju så fruktansvärt fort så han är nog hemma innan jag vet ordet av!
 
Idag strålar solen och det är värme i luften och vi ska fira vår sista tenta med picknick med efterföljande fest. Ska bli nice!
 
Take Care // E

RSS 2.0