1 juli 2013

Jodå, jag lever.
Till att börja med var Prag hur härligt som helst! Lugna dagar med massa sevärdheter, promenader, mysiga luncher och fika på caféer, shopping.. Och allt detta i fint väder. En perfekt förlängd weekend med andra ord. Men hemresan gick inte att undvika och nu har jag varit hemma och haft semester i två veckor. Jag vet inte riktigt vad jag har ägnat tiden åt om jag ska vara ärlig. Inget speciellt. Fast midsommar var det ju faktiskt! Hade en riktigt bra sådan vilken inleddes med den traditionsenliga spelningen i Segersta följt av jordgubbstårta hemma. Solen strålade och inte ett enda moln fanns i sikte, jag var nog inte den enda som var chockad. Dock inte lika förvånad när molnen hade infunnit sig lagom tills jag kom till midsommarfirandet hos min pojkväns familjs kompisar. Där vankades det midsommarstångsbygge och dans runt denna (flera år sedan för mig!), god mat och fotboll. Den matchen avbröts dock hastigt när de första regndropparna föll (surprise, surprise) och jag och Luis åkte hem och avslutade kvällen framför en skräckfilm tillsammans med ett par andra. Mycket trevligt!
Förutom det har jag bara tagit det lugnt, tränat, träffat folk och tagit årets första dopp i Sverige, vilket skedde vid Helenas stuga där jag för första gången, konstigt nog, satte min fot.
Idag var det tillbaka till verkligheten som gällde och efter en näst intill sömnlös natt släpade jag mig upp klockan fem och började jobba.
 
Nu blir det Top Model med mamma (japp, vi ser det fortfarande), innan det blir tidigt sänggående inför ännu en jobbdag.
 
Take Care // E
 
 


RSS 2.0