Calmness

Det är nästan synd att förstöra lugnet här med att använda datorn som man använder jämt annars. Men jag offrar mig för ett litet inlägg!
Ungefär i samma sekund som tåget stannar på stationen här i Halmstad kommer man in i ett lugnare tempo. Släpper all stress och alla tankar och bara är. Så himla skönt. Hittills har jag umgåtts med min kusin, fikat hos moster, gått tipspromenad, fikat i solen, spelat spel, läst med mera. Sånt man inte tar sig så mycket tid till att göra annars. Dessutom sover man som en princessa. Ett perfekt sätt att ladda batterierna på med andra ord!
Idag har jag faktiskt sprungit några kilometer också. Har gymmat en gång på 2 veckor på grund av förkylning så jag trodde jag skulle dö så jobbigt var det haha. Men det gick med mycket självpepp.
Nu tänkte vi avrunda denna dag med ett avsnitt av Wallander men av någon anledning har ettan, tvåan och fyran bestämt sig för att sluta fungera (jag trodde att det va de kanalerna man kunde lita på om några?!). Hoppas de hinner komma igång på trekvart, för det har jag sett fram emot.
 
I morgon blir det en sväng på stan, har inte hunnit med den obligatoriska delen av resan än ;)
 
Take Care // E

Update

Kanske september månad 2013 också förtjänar ett litet inlägg?
Anledningen till att det (dock ej för ovanlighetens skull iofs) inte blivit något skrivande på över en månad är att jag känt varje gång jag funderar på att skriva att; Varför ska jag sitta och skriva ner min vardag som inte är speciellt intressant så att andra kan läsa? Jag har inte kommit på något bra svar på den frågan, därav uppehållet i inlägg. En annan anledning är också att jag faktiskt har haft ganska fullt upp. Har jobbat varje vardag senaste veckorna och på helgerna har jag.. ja, jag vet inte exakt vad jag har gjort hela tiden, men träffat folk i alla fall.
En anledning till att skriva finns faktiskt. Jag tycker att det är roligt att sitta och läsa gamsla inlägg och se vad jag gjorde samma månad för ett, två, tre år sedan och så vidare. Vad jag tänkte om saker och ting och hur jag mådde. Inte för att det är många inlägg per månad, men så att jag minns att just ja, det låg i fokus i mitt liv då. 
Just nu sitter jag här och är lite stressad. Om ca 20 minuter ska jag åka till stationen för att ta tåget till Halmstad och mormor (har inte varit där sen i julas!) och jag har inte packat klart. Vilken överraskning, eller hur. Det är liksom då jag tycker det är passande att sätta mig och blogga för första gången på en månad. Inte på tåget eller så då jag verkligen har tid, nej nej. Jag i ett nötskal.
En annan sak som har hänt är att sommaren har övergått i höst och visst, det gör den varje år, men det brukar inte ske över typ en natt?! Det var så det kändes, från shorts till täckjacka på ett par dagar, typ. Men men, vi har haft en grym sommar så jag är inte den som är bitter!
Dessutom har jag på dessa veckor börjat planera och bokat en resa! Under november månad kommer jag och Helena att befinna oss i Asien! Kommer kunna bocka av ännu en världsdel. Och vi slipper Sveriges värsta månad, det är nästan det bästa!
Det är såhär det blir när man gör ett uppehåll på en månad; det blir en roman som ingen orkar läsa ändå. Jaja, nu slipper september bli tom i alla fall. Och vem vet, kanske blir någpt inlägg från Halmstad också.
 
Men nu måste jag skynda mig, börjar bli stressad på riktigt. Åh ser fram emot en hel dag på tåg med en bra bok och musik i öronen. Lugnt och skönt. Mys.
 
Take Care // E
 
För att inlägget ska bli lite roligare. Och för att det är en söt bild från Prag på mig och min bror som jag saknar nu när han flyttat.

RSS 2.0