Not as usual

Om allt hade varit som alla andra år hade jag gått ut genom dörren ungefär nu för att påbörja ett nytt år i skolan (eller ja, vi började kl ett i tvåan, trean iaf). Nu är det inte som alla andra år och det är jag extremt glad över, hade inte pallat ett år till. Är inte avundsjuk på alla som sätter sig i skolbänken igen. Visseligen kommer jag göra det någon gång jag med, men inte just nu i alla fall.
Än har jag inte längtat tillbaka till skolan, trots vad alla har sagt. Det enda jag saknar är att träffa alla, veta att man får umgås med folk man tycker om varje dag. Speciellt när mitt jobb inte involverar några arbetskamrater på samma sätt som de flesta andra.
Till något annat..; Efter vårens/sommarens alla resor kändes det först som att jag utan längtan efter utlandet skulle kunna tillbringa några månader i Sverige. Den känslan har redan nu efter en månad försvunnit. Tanken på att åka någon vecka på solsemester till kanske Turkiet eller ta en weekend i Budapest lockar extremt. Tyvärr så kommer det inte inträffa på ett tag, dock förhoppningsvis någon gång under hösten..

Nä, om man skulle börja fundera på vad man ska laga till lunch?

Take Care // E


Älskade Teneriffa.
Nej, en resa skulle inte sitta fel nu snart haha. Beroende?

Pro-Aqua

Det är irriterande att vara nervös. Det går inte att koncentrera sig på någonting. Anledningen till min nervositet just nu är att jag om knappt två timmar ska göra min första egna demonstration på mitt nya jobb. Har åkt på demos hela helgen, men då har min mentor gjort dem och jag har observerat, ingenting att vara nervös för då med andra ord. Nu däremot, ska jag kunna allt själv och prata om/visa vår produkt i över två timmar. Jag som aldrig gillat att prata inför folk, förstår inte vad jag har gett mig in på. Men utbildningen var kul i alla fall och jag ser fram emot detta trots nervositeten. Men nu sitter jag liksom bara och väntar och kollar på klockan, kan varken koncentrera mig på att typ kolla på tv eller läsa, snacka om slöseri med tid haha.

Well well, det går väl det här med, det brukar det mesta göra på ett eller annat sätt!

Take Care // E



Just another monday

Har tänkt blogga flera dagar nu, men det har inte blivit av trots att jag har haft tid.
Jahapp, måndag igen. Friidrottsskolan avslutad, vilken inbringade myckt mer pengar än jag trott, känns skönt. Helgen innehöll fest både fredag och lördag, var över ett år sedan jag körde tvådagars haha, men båda kvällarna var kul!
I morgon är det dags att åka till Norrköping i tre dagar på utbildningskurs. Nu har jag varit hemma i Bollnäs i två och en halv vecka så det är dags att se lite nytt igen ;) Jag ser fram emot det, hoppas verkligen jobbet är något för mig även om jag inte kan tänka mig själv som säljare just nu hehe.
Nu har det ju blivit augusti och jag förvånas mer och mer över att många människors syn på på årstiderna skiljer sig så från min. Redan i slutet på juli började folk prata om att sommaren var över och hösten närmade sig. Wtf? Enligt mig var (och typ är) det en månad kvar på sommaren då/nu. Tragiskt nog har jag sett flera träd med lite gula löv och tidigt på morronen eller sent på kvällen kan det kännas lite som höst i luften.. Jag börjar undra om jag minns helt fel att hösten kom en månad senare när jag var yngre. Skumt, men bara att ta det som det kommer, antar jag.

Take Care // E

Förra hösten i USA. Just denna bild från Washington

RSS 2.0