Hello again

Oj, man skulle kunna tro att jag har dött eller någonting, en tanke som brukar slå mig om jag råkar hamna på en blogg som någon helt plötsligt slutat uppdatera utan förklaring. Men det är kanske bara jag. Hur som helst så är det inte så illa i det här fallet åtminstone. Jag har bara inte haft lust att blogga, känns så onödigt ibland, men kände att jag saknade skrivandet så det får bli ett litet inlägg igen!
Sedan sist har jag hunnit avsluta kursen jag höll på med då och även nästa faktiskt, helt sjukt. Den senaste avslutade jag idag, för några timmar sedan bara och har en av de där extremt sällsynta korta perioderna när man är helt pluggfri, wiho! Den här gången är det faktiskt så mycket som en hel vecka, så humöret är på topp! Har/ska fixa(t) massor som jag behövt göra hur länge som helst, men inte hunnit. I morgon ska jag fira (eller ja...) med klassen att kursen är avklarad och dagen därpå åker jag till Bollnäs (Alfta närmare bestämt) i några dagar för att umgås med min kära innan jag åker hem igen till helgen och några av mina älsklingar från Bollnäs kommer hit! Ska bli himla roligt och det bästa av allt är att jag kan göra allt detta utan att hela tiden ha en överhängande känsla av plugg. Fantastiskt. Nästa kurs är Grundläggande medicinsk fysiologi och med förhoppningar om att jag inte kommer behöva ångra det här uttalandet så ser jag fram emot den! Det är sånt jag tycker är kul.
Våren är redan här och jag har haft lite panik över sommarjobb då jag inte skulle kunna gå tillbaka till det jag har haft två somrar. Men det har fixat sig! Eller jag har fixat det, rättare sagt. Inget drömjobb precis, men det är pengar och något att göra, så jag är nöjd! Sedan att jag kommer få jobba större delen av sommaren bortser jag från just nu, hehe. Ska bli kul att prova något nytt!
22 år har jag hunnit bli också, herregud. Får känslan att jag inte utnyttjar livet tillräckligt, att jag inte har gjort eller kommer hinna med allt jag vill göra. Jobbig känsla.. Åldersnoja, haha? Men istället för att gnälla får jag väl göra något åt det i så fall, även om det kanske är lättare sagt än gjort.
 
Oj, nu räcker det kanske för den här gången, märks att jag inte har skrivit på ett tag.
 
Take Care // E
 
När jag var på maskerad för någon vecka sen haha!

RSS 2.0