Sommar?

Hoppsan. Nu har jag plötsligt varit hemma en månad på sommarlov utan att skriva något. Den här gången kan jag inte skylla på tidsbrist då jag skulle hunnit blogga flera gånger per dag om jag hade velat, ungefär så händelserika har dessa veckor varit haha. Jag kan liksom inte säga riktigt vad jag har gjort. Dagarna har flutit förbi lika snabbt som de brukar och jag har träffat pojkvän och kompisar, men inte gjort något speciellt förutom att vara hos mormor i Halmstad några dagar. De dagarna är i princip de enda som det varit fint väder på och jag tog mitt första dopp i svinkallt vatten, solade, gick Prins Bertils stig på ca en mil, fikade ute i solen, hälsade på kusiner och mostrar och åkte motorcykel för första gången i mitt liv. Underbara dagar.
På måndag börjar jag jobba vilket jag ska göra i fem veckor, men om man bortser från de omänskligt tidiga morgnarna så ser jag faktiskt fram emot det. Som de är nu jobbar typ alla jag känner och själv sitter jag hemma och kollar på serier i det dåliga vädret (moln, regn och ca 12 grader, varje dag..) och sen åker iväg och tränar. Därför ska det blir skönt att göra något meningsfullt, kunna njuta av fritiden och samtidigt tjäna pengar. Det här ska jag försöka påminna mig själv om när jag släpar mig upp fem på morgnarna och bara vill dö för att jag är så trött.. ;)
Men en helg har jag kvar innan jobb! Så ikväll blir det mys med Sofie och Helena och i morgon åker jag och Luis till Gävle, får lite ensamtid och går på bio! :)
 
Take Care // E
 
Vackra västkusten!
 
Söta Stinisen.
 
Så vare midsommar också och jag skippade klänning för första gången på flera år, jäkla svenska väder.

RSS 2.0